Σοκαριστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη “ευθανασία” ηλικιωμένων στους οίκους φροντίδας για να αποδοθούν οι θάνατοι στον Covid-19!

Σοκαριστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη “ευθανασία” ηλικιωμένων στους οίκους φροντίδας για να αποδοθούν οι θάνατοι στον Covid-19!

3 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:510
Μοίρασέ το

 

Αν και τα στοιχεία προέρχονται απο την κυβέρνηση το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ίδια πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκαν στις περισσότερες δυτικές χώρες.

Η κυβέρνησή της Βρετανίας λάμβανε σκόπιμα αποφάσεις που θα διασφάλιζαν ότι χιλιάδες ηλικιωμένοι και ευάλωτοι θα υφίσταντο πρόωρους θανάτους σε οίκους φροντίδας.

Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατίσετε την οικονομία καταστρέφοντας ζωές. 

Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί οι θάνατοι καλύφθηκαν με ψέματα ότι ευθυνόταν ο Covid-19.

 

Θυμάστε τον παπα-τράγο του Πειραιώς, που μπόλιασε τα γεροντάκια στο γηροκομείο;;;

Τα γεροντάκια της Αρχιεπισκοπής που τα μπόλιασαν με διαταγή του Ιερώνυμου;;;

ΠΟΣΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αν και τα στοιχεία προέρχονται απο την κυβέρνηση το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ίδια πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκαν στις περισσότερες δυτικές χώρες. Η κυβέρνησή της Βρετανίας λάμβανε σκόπιμα αποφάσεις που θα διασφάλιζαν ότι χιλιάδες ηλικιωμένοι και ευάλωτοι θα υφίσταντο πρόωρους θανάτους σε οίκους φροντίδας.

 

Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατίσετε την οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί οι θάνατοι καλύφθηκαν με ψέματα ότι ευθυνόταν ο Covid-19.

Επίσημα έγγραφα που επρόκειτο να κρατηθούν μυστικά έχουν δημοσιοποιηθεί βάσει του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας και αποκαλύπτουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη ευθανασία ηλικιωμένων και ευάλωτων ατόμων ως απάντηση σε μια πανδημία που ήταν εξίσου χρόνια προσχεδιασμένη.

Το expose news αναφέρει: “Μόλις κηρύχθηκε το lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Μαρτίου 2020, οι θάνατοι που σημειώθηκαν σε γηροκομεία τις εβδομάδες που ακολούθησαν εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε σύγκριση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Σας οδήγησαν να πιστέψετε ότι αυτό ήταν λόγω του Covid-19, αλλά τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο”.

Τα επίσημα στοιχεία που παρέχονται από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) δείχνουν ότι οι οίκοι φροντίδας κατέγραψαν αύξηση 21% στους θανάτους από όλες τις αιτίες το 2020, με σχεδόν 25.000 περισσότερους θανάτους από τον αναμενόμενο.

Σχεδόν 19.000 από αυτούς τους θανάτους επισημάνθηκαν ως Covid-19. Αλλά εξαιρουμένου του υποτιθέμενου κορωνοϊού, οι άλλοι θάνατοι στο σπίτι φροντίδας ήταν επίσης 5% υψηλότεροι σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας.

Τα παρακάτω στοιχεία του ONS δείχνουν ότι την εβδομάδα που έληξε στις 17 Απριλίου 2020 καταγράφηκαν 7.028 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας, εκ των οποίων οι 2.438 οφείλονταν στον Covid-19.

Την εβδομάδα που έληξε στις 16 Απριλίου 2021 καταγράφηκαν 1.640 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας, εκ των οποίων οι 51 φέρεται να οφείλονταν στον Covid-19.

Αν αφαιρέσουμε τους υποτιθέμενους θανάτους Covid-19 από τα στοιχεία απο την εβδομάδα που έληξε στις 17 Απριλίου 2020, μπορούμε να δούμε ότι 4.590 θάνατοι από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν σε οίκους ευγηρίας. Αυτό το μοτίβο είναι συνεπές για τους επόμενους 3 μήνες του 2020 σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό πλαίσιο το 2021.

Γιατί όμως υπήρξαν τόσοι πολλοί θάνατοι σε οίκους ευγηρίας από όλες τις αιτίες στο αποκορύφωμα του υποτιθέμενου πρώτου κύματος;

Η απάντηση είναι απλή, η κυβέρνηση και οι ιατρικοί και επιστημονικοί σύμβουλοί της, και οι επικεφαλείς του Εθνικoύ Σύστηματος Υγείας (NHS) είχαν ένα σχέδιο, και αυτό το σχέδιο ήταν κυριολεκτικά να αποσύρουν την όποια φροντίδα, να αρνηθούν τη θεραπεία και να αφήσουν τους ηλικιωμένους και τους ευάλωτους να πεθάνουν.

Το πρώτο μέρος περιλάμβανε την απόσυρση όλων των φαρμάκων, (ακόμη τροφής και νερού), και τη χορήγηση ενός κοκτέιλ μιδαζολάμης και μορφίνης. Αυτό τους οδήγησε να πεθαίνουν λόγω υπερβολικής δόσης φαρμάκων παράλληλα με την πείνα και την αφυδάτωση.

Αρκετά πράγματα συνέβησαν στην αρχή της υποτιθέμενης πανδημίας και ήταν όλα προγραμματισμένα χρόνια νωρίτερα.

Ενώ όλα αυτά συνέβαιναν ο Matt Hancock (ο Υπουργός Υγείας εκείνη την εποχή) και ο Chris Whitty (Διευθυντής Ιατρός) ανέθεσαν στα νοσοκομεία να απορρίψουν όσο περισσότερους ασθενείς γίνεται απο οίκους φροντίδας, και απαγόρευσαν στα αγαπημένα πρόσωπα των ασθενών να τους επισκέπτονται.

Ακόμα πιο περίεργο ήταν το γεγονός ότι στο ίδιο μέρος απαγορεύοταν να επισκεφτεί γιατρός ώστε να πιστοποιήσει τους θανάτους, οι ίδιοι οι φροντιστές του χώρου που δεν είχαν τις γνώσεις, απλώς υποπτευόταν ότι πέθαιναν απο Covid-19.

Τα στοιχεία μαρτυρούν ευθανασία ηλικιωμένων

Αγόρασαν επίσης απόθεμα δύο ετών ενός φαρμάκου που ονομάζεται μιδαζολάμη. Αγόρασαν τόσα πολλά που το απόθεμα εξαντλήθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Η μιδαζολάμη είναι ένα φάρμακο που αναμφίβολα χρησιμοποιείται στο τέλος της ζωής ενός ασθενή, το φάρμακο αυτό χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία στους οίκους ευγηρίας, παρά το γεγονός ότι προκαλεί αναπνευστική καταστολή και αναπνευστική ανακοπή .

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον συνολικό αριθμό των εξωνοσοκομειακών συνταγών για μιδαζολάμη σε σύγκριση με τους υπερβολικούς θανάτους από όλες τις αιτίες στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021.

Είπαμε νωρίτερα ότι ενώ μένατε στο σπίτι για να προστατεύσετε το NHS, έδιναν μιδαζολάμη σε ηλικιωμένους και ευάλωτους και σας έλεγαν ότι ήταν θάνατοι από Covid-19 , το παραπάνω γράφημα δείχνει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της μιδαζολάμης και των υπερβολικών θανάτων απο όλες τις αιτίες, αυτα είναι ευαίσθητα, εμπιστευτικά έγγραφα που το το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) δεν ήθελε να δει κανείς να αποδεικνύει την αιτιότητα.

Το 2016 το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) κατάρτισε σχέδια για την απόσυρση της νοσοκομειακής περίθαλψης για τους κατοίκους γηροκομείων σε περίπτωση πανδημίας.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι σε περίπτωση πανδημίας θα δοθεί προτεραιότητα με τον αριθμό των χαμένων ετών ζωής. Αυτό σήμαινε ότι σε έναν έφηβο που έπασχε από σκωληκοειδίτιδα θα προσφέρεται ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο και θα αντιμετωπίζεται όπως απαιτείται. Ωστόσο, τα έγγραφα αναφέρουν ξεκάθαρα ότι οι ηλικιωμένοι θα στερούνταν θεραπείας στο τέλος της ζωής τους.

Σε μια περίληψη του εγγράφου, το NHS δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια ενός κύματος εκτιμούν ότι θα σημειωθούν 5.500 – 5.800 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας.

Στην πραγματικότητα, καταγράφηκαν 2.000 περισσότεροι θάνατοι σε μία μόνο εβδομάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου υποτιθέμενου κύματος του Covid-19, από ό,τι το NHS ανέμενε να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου κύματος.

Τα εμπιστευτικά έγγραφα δείχνουν επίσης ότι το NHS σχεδίαζε να μειώσει τις υπηρεσίες ως απάντηση σε μια πανδημία και να διατηρήσει μόνο τις κρίσιμες για τη ζωή υπηρεσίες. Αυτό σήμαινε ότι θα στραφούν στην ανακούφιση και τη φροντίδα στο τέλος της ζωής τους.

Το 2017 το NHS αναγνώρισε ότι δεν είχε αρκετό εκπαιδευμένο προσωπικό για την παροχή φροντίδας στο τέλος της ζωής, έτσι ανέπτυξαν πακέτα εκπαίδευσης που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν γρήγορα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και εκπαιδευμένο προσωπικό που «ενδιαφέρονταν».

Τα εμπιστευτικά έγγραφα του NHS δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ηλικιωμένοι και οι ευάλωτοι έπρεπε να στερηθούν τη θεραπεία και να τεθούν στο τέλος της ζωής τους ως απάντηση σε μια πανδημία, και τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό εφαρμόστηκε στην πράξη.

Η υπόθεση με τους θανάτους ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, οφείλεται στο ότι –  «το αποτέλεσμα συνδέθηκε με  τη διαμονή σε οίκο φροντίδας  ή άλλο κοινόχρηστο ίδρυμα. 

Το να έχετε μαθησιακή δυσκολία και να φροντίζετε δεν σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να πεθάνετε από Covid-19. Αλλά σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να λάβετε μια θεραπεία χωρίς να ενημερώσετε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας.

Γνωρίζουμε ότι αυτό συνέβη επειδή το έλεγε μια έκθεση της Αμνηστίας και η έκθεση CQC (Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας) .

Η έκθεση της Αμνηστίας αναφέρει ότι –

«Οι διευθυντές οίκων φροντίδας, το προσωπικό και οι συγγενείς των κατοίκων οίκων φροντίδας σε διάφορα μέρη της χώρας είπαν στη Διεθνή Αμνηστία πώς, από την εμπειρία τους, η αποστολή κατοίκων στο νοσοκομείο αποθαρρύνθηκε και απετράπει κατηγορηματικά από τα νοσοκομεία, επίσης απο τις ομάδες ασθενοφόρων και τους γενικούς ιατρούς.

Ένας διευθυντής οίκου ευγηρίας στο Χάμσαϊρ θυμάται:
Δεν υπήρχε μεγάλη επιλογή να στείλουμε ανθρώπους στο νοσοκομείο. Καταφέραμε να στείλουμε έναν ασθενή στο νοσοκομείο επειδή η νοσοκόμα ήταν πολύ σταθερή και επέμενε ότι η κυρία ένιωθε υπερβολικά άβολα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για να την κάνουμε πιο άνετη, αλλά το νοσοκομείο μπορούσε. Στο νοσοκομείο η κυρία βρέθηκε θετική στον COVID και έλαβε θεραπεία, επέζησε και επέστρεψε. Είναι 92 ετών και σε εξαιρετική φόρμα.
Εξήγησε ότι:
Υπήρχε το τεκμήριο ότι οι άνθρωποι σε γηροκομεία θα πέθαιναν ούτως ή άλλως αν κολλούσαν COVID, κάτι που είναι λάθος. Δείχνει πόσο λίγα γνωρίζει η κυβέρνηση για την πραγματικότητα των γηροκομείων. 

Επίσης ενας διευθυντής άπο σπίτι φροντίδας στο Γιορκσάιρ είπε στη Διεθνή Αμνηστία:
Τον Μάρτιο, προσπάθησα να πάω [έναν κάτοικο] στο νοσοκομείο—το ασθενοφόρο είχε προσλάβει έναν γιατρό για να κάνει διαλογή, αλλά μου είπαν, «Λοιπόν, είναι στο τέλος της ζωής του, οπότε δεν θα στείλω ένα ασθενοφόρο»… Υπό κανονικές συνθήκες θα είχε πάει στο νοσοκομείο… Νομίζω ότι είχε δικαίωμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για άτομα που έχουν προσφέρει στην κοινωνία όλη τους τη ζωή και τους αρνήθηκαν τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια. [θεωρήθηκαν] αναλώσιμοι. 

Μια παρόμοια περίπτωση πλήρους αδιαφορίας, ακούσαμε πρόσφατα απο ιδιοκτήτη γηροκομείου στην Ελλάδα, όπου το υπουργείο υγείας του είπε ότι απαγορεύονται οι κίτρινες κάρτες και η νεκροψία των θανόντων!

Το CQC μετά απο πολλές καταγγελίες, έκρινε απαραίτητο να εκδώσει μια δήλωση τον Αύγουστο του 2020 για το ζήτημα:

«Είναι ζωτικής σημασίας οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με αναπηρία που ζουν σε γηροκομεία και στην κοινότητα να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε νοσοκομειακή περίθαλψη και θεραπεία για τον COVID-19 και άλλες καταστάσεις όταν τη χρειάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας… Τα πρωτόκολλα, οι κατευθυντήριες γραμμές και τα συστήματα διαλογής πρέπει να βασίζονται στην ισότητα πρόσβασης στην περίθαλψη και τη θεραπεία. Εάν βασίζονται σε υποθέσεις ότι ορισμένες ομάδες έχουν λιγότερο δικαίωμα σε περίθαλψη και θεραπεία από άλλες, αυτό θα συνιστούσε διακρίσεις που έρχονται σε αντίθεση με το νόμο. Θα μπορούσε επίσης να παραβιάσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του
δικαιώματος στη ζωή, ακόμη και αν υπήρχαν ανησυχίες ότι μπορεί να επιτευχθεί η ικανότητα νοσοκομείων ή εντατικής θεραπείας».

Υπενθυμίζουμε και πάλι πως όλα αυτά έγιναν μετά απο απόφαση να μειωθούν οι κλίνες στα νοσοκομεία, το ίδιο ακριβώς συνέβει και στην Ελλάδα αλλα και σε πολλές χώρες σε όλο το κόσμο. Αυτό δείχνει προσχεδιασμένο έγκλημα!

Πηγή expose news

 

Πηγή

Προβολές : 510


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα