ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ!!! mRNA “Επεξεργασία γονιδίων DNA” – Δεν Είναι Πλέον μια θεωρία συνωμοσίας. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση ευρέως.

19 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,266
Μοίρασέ το

 

Δεν έχουμε ουσιαστικά καμία εποπτεία της γονιδιακής επεξεργασίας. Η Moderna διεξάγει δυνητικά πολύ επικίνδυνα πειράματα “γονιδιακής επεξεργασίας” υπό πλήρη μυστικότητα. Το γεγονός της “απόλυτης μυστικότητας” που περιβάλλει τα πειράματα στον πιο βασικό ανθρώπινο κώδικα είναι από μόνο του ένα έκτρωμα και πιθανόν ανήθικο, αν όχι εντελώς εγκληματικό.

Για όσους από εμάς πιστεύουμε στον Θεό, η ανθρώπινη γενετική σχεδιάστηκε από τον Θεό για να είμαστε κατ’ εικόνα Του, για να χρησιμοποιείται από εμάς για να ζούμε, να σκεφτόμαστε, να κάνουμε λάθη, να ερωτευόμαστε και να αναπαράγουμε. Τα γονίδιά μας μας κάνουν θαυμάσια διαφορετικούς.

Ο γενετικός κώδικας, για τους θρησκευόμενους ανθρώπους, είναι κυριολεκτικά το πρόγραμμα του Θεού για κάθε ανθρώπινο ον. Η αλλαγή του (σε αντίθεση με την επιδιόρθωση σωματικών τραυματισμών με χειρουργική επέμβαση, για παράδειγμα) αποτελεί άμεση προσβολή της κωδικοποίησης του Θεού για το πιο ιερό εσωτερικό μας “πρόγραμμα”.

Δεν θα αναφερθώ στους εκτός Ελλάδος, αλλά στους εντός καθώς η πλειοψηφια είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Έχουν αντιληφθεί τι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;

Εμβολιαζόμενοι, είναι σαν να έφτυσαν κατάμουτρα Τον Θεό…

Πώς να το αντιληφθούν όμως, όταν οι πισωγλέντηδες της ιεραρχίας έχουν σατανιστεί σε τέτοιο σημείο που όχι μόνον υπεραμύνονται των σατανικών κυριολεκτικά εμβολίων, αλλά διώκουν όσους ιερείς δεν εμβολιάζονται και σε λίγο θα αρνηθούν και την είσοδο στον Οίκο του Θεού, στους ανεμβολίαστους…

Απορώ γιατί ο Θεός δεν τους παίρνει… αντιθέτως, αποδημούν οι ελάχιστοι εναπομείναντες που αντιστέκονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αυτή η ανάρτηση αποκαλύπτει τα ψέματα και τις παραλείψεις της Moderna και των “ελεγκτών γεγονότων”, οι οποίοι ανέντιμα ισχυρίστηκαν ότι οι ενέσεις mRNA δεν μπορούν να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA. Θα δείξω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Moderna εργαζόταν κρυφά στο παρασκήνιο για την τροποποίηση των ανθρώπινων γονιδίων.

Πρόσφατα έγραψα μια σειρά από αναρτήσεις σχετικά με τα “εμβόλια Covid” mRNA, που απροσδόκητα μεταγράφονται αντίστροφα στο ανθρώπινο DNA και δημιουργούν παράξενους γενετικούς κώδικες DNA στα ανθρώπινα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα ενός γονιδίου καρκινικού όγκου p130, καθώς και του μόνιμου κώδικα DNA για την παραγωγή των ακίδων πρωτεΐνης (spike).

Ενώ αυτό ήταν αντίθετο με τις υποσχέσεις για το πώς “το εμβόλιο Covid παράγει αβλαβή ακίδες πρωτεΐνης οι οποίες και εξαφανίζονται σε 2-3 ημέρες”, όλο και περισσότερα επιστημονικά πειράματα επιβεβαιώνουν ότι τα “εμβόλια Covid” mRNA έχουν εκτεταμένες και ενοχλητικές μόνιμες γενετικές επιπτώσεις.

Έκτοτε, έλαβα γνώση νέων πληροφοριών σχετικά με τη Moderna που προχωρά με πλήρη ταχύτητα στην εμπορική διάθεση της τεχνολογίας mRNA που μεταβάλλει και επεξεργάζεται σκόπιμα το ανθρώπινο DNA.

Αυτό είναι απίστευτα επικίνδυνο.

Παραδόξως, αυτή η είδηση δεν αναφέρθηκε ευρέως στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.


Πρώτον, διαβάστε τα δύο προηγούμενα άρθρα μου, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα:

Διαβάστε το εδώ


Διαβάστε το εδώ

Το λαμπρό και άκριτο άρθρο στο Fierce Biotech, επιβεβαίωσε κατά λάθος κάποιους από τους ισχυρισμούς που τονίζονται στα άρθρα μου.

Συγκεκριμένα:

 • Η Moderna εργαζόταν ενεργά για την τροποποίηση του ανθρώπινου DNA στο παρελθόν – Η τροποποίηση του DNA ήταν έργο σε εξέλιξη, όχι “γνωστή αδυναμία”
 • Ως εκ τούτου, η Moderna γνώριζε ότι η τεχνολογία mRNA είναι ικανή να τροποποιήσει το ανθρώπινο DNA
 • Η Moderna γνώριζε πολύ καλά ότι τα νανοσωματίδια της mRNA στοχεύουν το ανθρώπινο ήπαρ

Επομένως, μια δήλωση της Moderna που έγινε το 2021, ήταν ήδη γνωστό στη Moderna ότι ήταν ψευδής:

Τώρα που η Moderna εμπορεύεται τη γονιδιακή επεξεργασία mRNA, αφού εργάστηκε για χρόνια πάνω σε αυτό, γνωρίζουμε ότι η παραπάνω δήλωση ήταν ψέμα.

Τι επιδιώκει η Moderna με αυτή τη συμφωνία με τη Metagenomi;

Φαίνεται να είναι δύο πράγματα:

Πρέπει να επικροτήσουμε ή να φοβηθούμε αυτές τις άκρως απόρρητες εξελίξεις;

Πρώτα απ’ όλα, η επεξεργασία γονιδίων είναι ένα θέμα που πρέπει να σκεφτούμε, ορθολογικά, εξαιρετικά κριτικά, αλλά με ανοιχτό μυαλό. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την 23andme, υποτίθεται ότι έχω ένα “γονίδιο διαβήτη”. Αυτό δεν είναι ένα γονίδιο που θα ήθελα να έχω ή να μεταβιβάσω στους απογόνους μου. (πολύ αργά) Γνωρίζω ότι τα “γονίδια διαβήτη” δεν είναι εντελώς αρνητικά και προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα επιβίωσης. Ωστόσο, η επεξεργασία ενός γονιδίου διαβήτη είναι κάτι που μπορώ τουλάχιστον να εξετάσω ως διανοητική πιθανότητα.

Οι κίνδυνοι της επεξεργασίας γονιδίων είναι πολλαπλοί. Για όσους, όπως εγώ, πιστεύουν στην εξέλιξη: τα γενετικά μας συστήματα εξελίχθηκαν επί δισεκατομμύρια χρόνια, μέσω της εξέλιξης, της σταδιακής βελτίωσης και της δοκιμής και πολλών λαθών σε πλανητική κλίμακα.

Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης δισεκατομμυρίων ετών είναι σαφώς ατελές, αλλά οδηγεί σε ένα λειτουργικό, ανθεκτικό, εξελιγμένο και ισχυρό ανθρώπινο και ζωικό οικοσύστημα όπου διαφορετικά και ποικίλα ζώα και άνθρωποι ζουν, αναπτύσσονται, πολεμούν, αναπαράγονται, αντιστέκονται στις ασθένειες κ.λπ. Όπως έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια, εμείς οι άνθρωποι μπορούμε εύκολα να καταπολεμήσουμε ακόμη και τους χειρότερους εργαστηριακούς ιούς που δημιούργησαν κακοί πειραματιστές, χρησιμοποιώντας τα έμφυτα ανοσοποιητικά μας συστήματα που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια χιλιετιών.

Για όσους από εμάς πιστεύουμε στον Θεό, η ανθρώπινη γενετική σχεδιάστηκε από τον Θεό για να είμαστε κατ’ εικόνα Του, για να χρησιμοποιείται από εμάς για να ζούμε, να σκεφτόμαστε, να κάνουμε λάθη, να ερωτευόμαστε και να αναπαράγουμε. Τα γονίδιά μας μας κάνουν θαυμάσια διαφορετικούς.

Ο γενετικός κώδικας, για τους θρησκευόμενους ανθρώπους, είναι κυριολεκτικά το πρόγραμμα του Θεού για κάθε ανθρώπινο ον. Η αλλαγή του (σε αντίθεση με την επιδιόρθωση σωματικών τραυματισμών με χειρουργική επέμβαση, για παράδειγμα) αποτελεί άμεση προσβολή της κωδικοποίησης του Θεού για το πιο ιερό εσωτερικό μας “πρόγραμμα”.

Η επεξεργασία ανθρώπινων γονιδίων είναι από τη φύση της “απανθρωπιστική “, όπου τα ανθρώπινα σώματα τροποποιούνται για να υπερβούν τη φυσική πορεία της ανάπτυξής μας.

Έτσι, παρόλο που εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να σκεφτούμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της “επεξεργασίας γονιδίων”, πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με μέγιστο σκεπτικισμό.

Είτε πιστεύουμε στον Θεό είτε στην εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση, οι σημερινές ανθρώπινες γνώσεις και οι διαδικασίες ασφαλείας μας απλά δεν είναι εκεί για να υποστηρίξουν κάτι τόσο επικίνδυνο και εκτεταμένο όπως η γονιδιακή επεξεργασία.

Τι μπορεί να πάει στραβά; Επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν σύντομο κατάλογο, τον οποίο θα ήθελα να συμπληρώσω με όσα θα προτείνατε και εσείς στα σχόλιά σας:

 • Δεν έχουμε ουσιαστικά καμία εποπτεία της γονιδιακής επεξεργασίας. Η Moderna διεξάγει δυνητικά πολύ επικίνδυνα πειράματα “γονιδιακής επεξεργασίας” υπό πλήρη μυστικότητα. Το γεγονός της “απόλυτης μυστικότητας” που περιβάλλει τα πειράματα στον πιο βασικό ανθρώπινο κώδικα είναι από μόνο του ένα έκτρωμα και πιθανόν ανήθικο, αν όχι εντελώς εγκληματικό.
 • Δεν διαθέτουμε ανεξάρτητο τύπο που να φτάνει στον γενικό πληθυσμό, ο οποίος να είναι ικανός για οποιοδήποτε είδος σκεπτικισμού ή αμφισβήτησης απέναντι στις “ιερές αγελάδες της Covid”, δηλαδή την Pfizer και τη Moderna. Αυτές οι εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων ρίχνουν τις διαφημιστικές αγορές τους, τους δικηγόρους, τους λομπίστες κ.λπ. και προσλαμβάνουν ξεδιάντροπα ρυθμιστές που βγαίνουν από την περιστρεφόμενη πόρτα ή την κυβέρνηση.
 • Τα νεογέννητά μας δεν έχουν δικηγόρους ή λομπίστες. Το μόνο που έχουν είναι τα θεόσταλτα γονίδιά τους.
 • Πολλές γενετικές αλλαγές έχουν εκτεταμένες και καθόλου προφανείς συνέπειες. Τα γονίδια δεν λειτουργούν σαν διακόπτες on/off. Εκφράζονται επιγενετικά ανάλογα με τις συνθήκες, όπως ακριβώς και ο κώδικας του υπολογιστή με τις δηλώσεις IF ή WHILE εκτελείται επίσης υπό όρους. Έτσι, η αλλαγή ενός γονιδίου μπορεί να έχει εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες στη συνέχεια, δεκαετίες ή γενιές αργότερα, όπως συμβαίνει και με τους κώδικες λογισμικού.
 • Η αλλαγή των γονιδίων, ιδίως με τη συμμετοχή της γεννητικής γραμμής, όχι μόνο επαναπρογραμματίζει το άτομο, αλλά μεταβάλλει και τον γενετικό κώδικα που μεταβιβάζεται στους απογόνους. Τα γονίδια, κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της ανάπτυξης του εμβρύου, αλληλεπιδρούν με μη προφανείς τρόπους που επηρεάζουν την ανάπτυξη και τη δια βίου μοίρα των νεογέννητων ατόμων και των απογόνων τους. Μια “μικρή” γονιδιακή επεξεργασία μπορεί να ισοδυναμεί με επαναπρογραμματισμό ολόκληρης της ανθρωπότητας, καθώς τα γονίδια πολλαπλασιάζονται με την πάροδο των γενεών.
 • Η αλλαγή γονιδίων που αφορούν την ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να βραχυκυκλώσει τα κοινωνικά μας συστήματα. Για παράδειγμα, η επεξεργασία γονιδίων που κάνουν τους ανθρώπους να είναι αντικομφορμιστές (και ενδεχομένως ενοχλητικοί), μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι επόμενες γενιές να μην είναι σε θέση να αμφισβητήσουν ή να αντισταθούν στους αφέντες τους.

Όπως έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια, η “επιστήμη” μας απογοήτευσε με πολλούς τρόπους:

—>> Το Sars-Cov-2 είναι πιθανότατα ένα εργαστηριακό προϊόν που έχει σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.***

***(Σημ.: Δεν έχει ΠΟΤΕ αποδειχθεί ηύπαρξη είτε “κατασκευασμένου” είτε φυσικού “ιού”)

—>> Οι επιστήμονες που το ανέπτυξαν προσπάθησαν να καλύψουν το δικό τους ρόλο.

—>> Οι ίδιοι άνθρωποι με τους παραπάνω παριστάνουν τους σωτήρες μας και τις “υγειονομικές αρχές και εμπειρογνώμονες”

—>> Γενικά, οι επιστήμονες δεν είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν τη χρηματοδότηση ή τη δουλειά τους για να αντιταχθούν σε επικίνδυνα, αλλά επικερδή προϊόντα όπως τα “εμβόλια mRNA Covid”, ή τα προγράμματα γονιδιακής επεξεργασίας

Συνεπώς, το να εμπιστεύεστε “επιστήμονες” που αναλαμβάνουν κερδοσκοπικά έργα που συνεπάγονται τεράστια οικονομικά κέρδη, αλλά δυνητικά βλάπτουν τις μελλοντικές γενιές, είναι απλά τρελό.

Άλλαξα γνώμη: Μην αγγίζετε το γονίδιο του διαβήτη μου, παρακαλώ. Και μην πατάτε τα γονίδιά μου.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση ευρέως.

——————

Δικτυογραφία :

I changed my mind: Do not touch my diabetes gene please. And do not tread on my genes.

https://igorchudov.substack.com/p/mrna-dna-gene-editing-no-longer-a?s=r

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,266


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα