ΣΟΚαριστικό άρθρο από το παρελθόν, που ουρλιάζει στο παρόν και οδηγούν την χώρα στην ΚΟΛΑΣΗ... Διαβάστε ονόματα και συνδέστε το παζλ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ;;;

ΣΟΚαριστικό άρθρο από το παρελθόν, που ουρλιάζει στο παρόν και οδηγούν την χώρα στην ΚΟΛΑΣΗ... Διαβάστε ονόματα και συνδέστε το παζλ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ;;;

7 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,115
Μοίρασέ το

 

Όταν τα κρυμμένα αφοδεύματα, ξαναβγαίνουν στον αφρό.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν πολλά χρόνια… κι όμως είναι πιο επίκαιρο από ποτέ… όχι μόνο για την θεματολογία του, αλλά για τα πρόσωπα και τα κόμματα που εμπλέκονται σ’ αυτό… Το ανέσυρα από το αρχείο των παλιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, καθώς γίνεται και πάλι επίκαιρο…
Και κάποια από αυτά τα πρόσωπα και τα κόμματα,  σε λίγο καιρό θα ξαναζητήσουν την ψήφο μας…
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ο ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ… ΚΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ… γι αυτό και το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό άρθρο είναι τόσο επίκαιρο…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ… ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Παίζει και το όνομα ανώτατου δικαστικού εδώ… μπλεγμένου στο σκάνδαλο NOVARTIS, όπως και το όνομα του Λοβέρδου είναι μπλεγμένο σ’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο…
Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ… ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ…

 

ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.

 

Dennis Hoidas

 

Διαβαστε ονοματα, και συνδεστε το παζλ….


Την “κρυφη χαμαλοδουλεια”, πάντως την εκαναν οι “παραπλευροι”
που σημερα ειναι βουλευτες του Συριζα
(και τοτε, ως δημοσιογραφοι, εσπρωχναν το Σχεδιο Αναν) ….

Ολοι, οι “παραπλευροι”, στο ιδιο πραχτόρικο payroll…


Έχετε αναρωτηθεί, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ και απλά γαυγίζουν για να παραπλανήσουν το πόπολο;;;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ … ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΙΔΙΩΝ… ΕΡΠΕΤΩΝ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.


Όχι… δεν είναι “τρελλό”αυτό που γράφω… 


Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΠΕΤΑ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ… 


Καλλιόπη Σουφλή

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι Σαϊεντολόγοι και η κυβέρνηση Σημίτη

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι Σαϊεντολόγοι και η κυβέρνηση Σημίτη

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον «ανθρωποκτόνο» -όπως έχει χαρακτηριστεί από τις ιατρικές ενώσεις της χώρας- νόμο συνταγογράφησης δραστικής ουσίας και έβαλε την υπογραφή του, για να επιδοτηθεί με εκατομμύρια ευρώ μια ΜΚΟ-καταγγελόμενη ως βιτρίνα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τον ΟΗΕ για την περίπτωση της ΜΚΟ, οι ισχυρισμοί του κ. Λοβέρδου έπεσαν στο κενό, αφήνοντάς τον έκθετο για πιθανή εξυπηρέτηση συμφερόντων «ημετέρων».  

Σήμερα το newsbomb.gr αποκαλύπτει μια αλληλουχία ελέγξιμων συμπτώσεων, η οποία φέρεται να οδηγεί τον Ανδρέα Λοβέρδοστα μέσα της δεκαετίας του 1990 από τις δικαστικές αίθουσες, στα υπουργικά αξιώματα της κυβέρνησης Σημίτη και να διασταυρώνει την πολιτική του πορεία με κρίσιμα πόστα και αποφάσεις, τον αντίκτυπο των οποίων θα πληρώνει επί μακρόν ο ελληνικός λαός.

Αφετηρία φέρεται να είναι η δικαστική υπόθεση για το κλείσιμο του Κέντρου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδας, γνωστού ως ΚΕΦΕ. 

Το πόρισμα-κόλαφος του εισαγγελέα για τους πραγματικούς σκοπούς της οργάνωσης περιλάμβανε στοιχεία για φακέλωμα εκπροσώπων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας από το ΚΕΦΕ, καθώς και για διασυνδέσεις και πληροφόρηση ξένων κέντρων.

Το ΚΕΦΕ είχε τότε την επικαιρότητα μετά από καταγγελίες πολλών γονέων σχετικά με προβλήματα που αντιμετώπισαν τα παιδιά τους, με την ένταξή τους στην οργάνωση αυτή.

(ο σατανικός συμβολισμός των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ)

 

Εμφανιζόταν ως ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο όπου πραγματοποιούνταν φιλοσοφικές συζητήσεις και αναζητήσεις.

Στο φως της δημοσιότητας, όμως, ήρθαν πολλές καταγγελίες και στοιχεία που παρέπεμπαν σε θρησκευτικό – οικονομική οργάνωση με διασυνδέσεις και πλοκάμια σε μυστικές υπηρεσίες, που λογοδοτούσε σε παρεμφερείς οργανώσεις της Δανίας και των ΗΠΑ, ενώ απώτερος στόχος της είναι ο οικονομικός και ψυχοπνευματικός έλεγχος των μελών της.

Όταν ο Λοβέρδος υπεράσπιζε τη Scientology

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει μία σχετικά κρυφή σχέση με την ακραία και καταδικασμένη παραθρησκευτική οργάνωση που είναι γνωστή ως Scientology (σχετιζόμενη με το ΚΕΦΕ), όπως αναφέρουν παλαιότερα δημοσιεύματα.

Αυτή όμως η σχέση (μαζί με τον Πέτρο Ευθυμίου) φέρεται να τους προώθησε στα ανώτερα υπουργικά επίπεδα της κυβέρνησης Σημίτη.

Ακριβώς την επίμαχη περίοδο που ο έτερος «σαϊεντολογικός Καππαδόκης» Μιχάλης Σταθόπουλος (χαρακτηριζόμενος και ως «Ταυτοτητάκιας») επέβαλε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τη γνωστή διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, πλήρως ευθυγραμμιζόμενος κατά πολλούς με τις σαϊεντολογικές ντιρεκτίβες από ΗΠΑ και Δανία.  

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μαζί με τους Ευθυμίου και Σταθόπουλο φέρονται να ήταν η Τρόικα της Scientology για τις ταυτότητες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το unchain.gr, στις 10 και 11 Μαΐου 1999 ο Γεώργιος Μαύρος, μαζί με τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο (πρώην υφυπουργό Εξωτερικών) υπερασπίστηκαν μέλη της Scientology, τα οποία κατηγορούνταν για τα γνωστά φακελώματα πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών, δικαστικών, κλπ.

Συνοπτικά, οι κατηγορίες ήταν ότι έκαναν συστηματική παρακολούθηση και συλλογή πληροφοριών που αφορούσαν την ιδιωτική, κοινωνική, επαγγελματική, υπηρεσιακή ζωή, φιλοσοφικές, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες σημαντικών προσώπων της δημόσιας ζωής της πολιτικής, εκκλησιαστικής και δικαστικής αρχής, της δημοσιογραφίας και στη συνέχεια ότι ταξινομούσαν και καταχωρούσαν αυτές τις πληροφορίες σε έγγραφα και ατομικούς φακέλους, στοιχεία τα οποία έστελναν σε ξένα κέντρα πληροφοριών.

Ο μετέπειτα υπουργός Παιδείας κ.Πέτρος Ευθυμίου, εξ αγχιστείας συγγενής κορυφαίων μελών της Scientology κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης δηλώνοντας ότι αν καταδικαστούν θα είναι ιδεολογική η καταδίκη τους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκαν πολλά σχετικά με τις μεθοδεύσεις για ταυτότητες, χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, συκοφάντηση της Ελλάδας για παραβιάσεις θρησκευτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εμπλοκή δημοσιογράφων, κλπ.

Το «σκάνδαλο» της υπόθεσης για πολλούς είναι ότι δεν κλήθηκαν να καταθέσουν ούτε ενημερώθηκαν σημαντικά πρόσωπα που φέρονταν να φακελώθηκαν από την οργάνωση όπως οι Μιλτιάδης Έβερτ, Αντώνης Σαμαράς, δεκάδες κληρικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί και άλλοι. 

Το Συμβούλιο Εφετών όμως είχε ρητά αποφασίσει να κληθούν όλοι όσοι φακελώθηκαν.

Πώς και από ποιους παραβιάστηκε το βούλευμα των Εφετών; 

O πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας».

Υπογράμμισε επίσης ότι η συμμετοχή και υποστήριξη των Συνεδρίων που οργάνωσε ο σύμμαχος της Σαϊεντόλοντζι και αυτοχαρακτηριζόμενος «δερβίσης του τάγματος των Μεβλεβί και Μπεχτασί» κ. Τάκης Αλεξίου (Πρόεδρος της ΠΑΝΙΦΕ – Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία) δείχνει ότι σε αυτά συντελέστηκε θετικό έργο.

Ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής που έκανε τις εφόδους στα γραφεία του «Σαϊεντολογικού» ΚΕΦΕ, έγραψε στην Αναφορά του ότι το ΚΕΦΕ χρηματοδότησε τέτοια Συνέδρια.

Σε αυτά τα Συνέδρια εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση των συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κλπ) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλος έπαιξε συντονιστικό ρόλο τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα Συνέδρια. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι σε έγγραφο –χαρακτηριστικό της δραστηριότητας φακελώματος της οργάνωσης- του 1993, οι τότε Ευρωβουλευτές Εφραιμίδης, Αλαβάνος και Παπαγιαννάκης περιγράφονται ως «αντιορθόδοξοι», για τους οποίους η οργάνωση θεωρούσε ότι μπορεί να προσεγγίσει.
Ο Πέτρος Κουναλάκης, επίσης, περιλαμβάνεται σε αντίστοιχη λίστα.

 

Λίστα ελέγχου πρόσληψης δικηγόρων

 

Θα ήταν εκτός πραγματικότητας να θεωρήσουμε αυτά τα γεγονότα ως επαγγελματική σύμπτωση ή και ως φυσικό γεγονός, όπως τονίζεται σε δημοσιεύματα. Η επιλογή των δικηγόρων της Scientology δεν έχει τίποτα το τυχαίο.  

Οι δικηγόροι περνούν από σαράντα κύματα… ή ακριβέστερα από λίστα ελέγχου (Lawyer Hiring Checklist) σαράντα σημείων!

Στις 13 Φεβρουαρίου 1994 και στις 10.19 μ.μ. ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΚΕΦΕ Ηλίας Γρατσίας έλαβε από τον αξιωματούχο Marlis του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων, ένα έγγραφο (με κωδικό αποστολής 1402005 OSAEU), στο όποιο υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για την πρόσληψη δικηγόρων. Ο ξένος αξιωματούχος (ονομαζόταν Marlis και ήταν από το ευρωπαϊκό Τμήμα Επιχειρήσεων (ΟPS) της Σαϊεντόλοτζι στη Δανία: Α/ΟΡS ΑΙDΕ ΟSΑ ΕU) επεσήμανε ότι «Είναι στάνταρ ενέργεια να γίνεται μία λίστα έλεγχου πρόσληψης».

(η χαρακτηριστική οβραίκη σκατομυτη)

 

Μερικά από τα αξιοπρόσεκτα σημεία του εγγράφου είναι τα έξης:

Εξετάζεται αν ο δικηγόρος θα είναι ικανός «να αναπαράγει και υιοθετήσει τις επιθετικές στρατηγικές μας». «Αν είναι χαμηλά στην κλίμακα των τόνων θα έχουμε διακοπές και κακή αναπαραγωγή στις γραμμές μας».

Εξετάζεται επίσης αν ο δικηγόρος «έχει χειριστεί κυβερνητικές υποθέσεις», αν έχει «επαφές με κυβερνητικές Υπηρεσίες» και αν «συνδέεται με κάποιον γνωστό ανταγωνιστή της Σαϊεντολογίας».
Αξιοσημείωτο είναι ότι εξετάζεται αν έχει «οποιεσδήποτε επαφές με τον Τύπο» και «αν συμφωνεί με τη σημασία του να φέρουμε τον Τύπο με το μέρος μας».

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το σημείο που φέρεται να εξετάζεται αν ο δικηγόρος «Γνωρίζει τον δικαστή ή για τον δικαστή».

Ο κ. Λοβέρδος, αφού υπερασπίστηκε τους Σαϊεντολόγους και επιτέθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικώνμετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του (Γιάννη Ζαφειρόπουλου) στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του φέρεται να μην συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέουσχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις» και για την πολιτική που ασκούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στα Βαλκάνια.

Στην επιστολή που έστειλε στον Σημίτη, έγραφε «Λόγω της απόλυτης διαφωνίας μου με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου ως προς τον τρόπο οργάνωσης και άσκησης της πολιτικής μας, στον άκρως ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και τις διαδικασίες υλοποίησης του ελληνικού σχεδίου για την οικονομική ανασυγκρότηση των Βαλκανίων, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών».

 

 

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Λοβέρδος τότε πάτησε πολλές … νάρκες.

Ήταν επί Λοβέρδου που ανδρώθηκαν και παγίωσαν την εξουσία τους αμαρτωλές ΜΚΟ,μία από τις οποίες δημόσια καλύφθηκε από τον Λοβέρδοκαι δεν είναι άλλη από την «International Mine Initiative» (IMI), στα ελληνικά «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης»η οποία υποτίθεται ότι απομάκρυνε νάρκες από Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και αλλού, αλλά με πολύ μεγάλο κόστος και στην ουσία χωρίς να κάνει ποτέ το έργο που ανέλαβε. 

Μήπως οΆλεξ Ρόντος ήταν πάνω και από τον Λοβέρδο; Αυτά είναι στοιχεία που προβληματίζουν, όταν παρουσιάζεται, τώρα, ως αρχηγός «ανεξάρτητου» κόμματος ή αποκόμματος.

Πηγήhttps://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/446174/o-andreas-loverdos–oi-saientologoi-kai-i-kyvernisi-simiti

Σαϊεντολογία, Αυτά Που Κρύβουν!

Ότι ο R.Hubbard εφηύρε την Σαιεντολογία είναι Ψέμα ! Μεγάλο !

Σε αυτό το άρθρο παραμένω σε ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ καθαρά τεχνικά θέματα, θα ακολουθήσει άλλο με την φιλοσοφική ανάλυση !

Κανείς δεν θα ασχολείτο στα σοβαρά, με έναν τυπάκο που ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε ότι επέλεξε να κάνει, αν δεν είχε φτιάξει ο ίδιος μια θρησκευτική σέχτα, εταιρία, οργάνωση .. !!! που αυτοαποκαλείται  ‘’Σαιεντολογία.

Το ποιόν και οι παρέες αυτού του παχουλού κοκκινομάλλη είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Μαγεία, μυστικιστικές στοές, εξωγήινοι, σεξουαλική ελευθεριότητα, ανηθικότητα πέρα από τα εσκαμένα. Όταν μιλάμε για Οργανικές Πύλες κάτι τέτοια φρούτα εννοούμε.

Η Γυναίκα του και η κόρη του Hubbard αυτοκτόνησαν και μαζί τους αρκετοί που από αφέλεια ή μαγεμένοι από τα ωραία και παχουλά-σαν τον ίδιο-λόγια του, έκαναν το ολέθριο λάθος να περάσουν το κατώφλι της σέχτας. 

Κάποιοι  κατέθεσαν όλη την περιουσία τους, — σε άλλο άρθρο θα ανεβάσω τα μηνύματα σας – κάποιοι τα λογικά τους και κάμποσοι αυτοκτόνησαν. 

Όλοι όμως όσοι έμειναν, είναι μισότρελοι και .. θυμήσου τον Tom Cruise να χοροπηδάει στον καναπέ της Oprah Gail Winfrey, όταν του ανέφερε την λέξη Σαιεντολογία.Θα μου πεις γιατί ασχολούμαστε;

Γιατί σαν τον άδειο τενεκέ κάνουν δυσανάλογα μεγάλο θόρυβο και είναι μια ωραιότατη παγίδα για τους αφελείς, είπαμε πως οι έμψυχοι άνθρωποι, είναι εκ φύσεως αφελείς, φυσικά όχι με την άσχημη έννοια της λέξης.

Επίσης η σωστή ενημέρωση σχετικά με το ποιός είναι αυτός που πρώτος χρησιμοποίησε την λέξη Scientology, είναι σημαντική, ειδικά γι αυτούς που δεν γνωρίζουν.Με τα ιλουστρασιόν βιβλία τους, τα γλυκομίλητα σκλαβάκια τους, με τα σιρίτια τους, τις στολές τους, με τον μεγάλο στόχο του ‘’να σώσουμε τον πλανήτη’’ , να σας σώσουμε από τους ψυχίατρους, να σας σώσουμε από τον εαυτό σας. 

Είναι σαν ένα γυαλιστερό κουτί τυλιγμένο με χρυσές κορδελίτσες, για να το πάρεις στα χέρια σου και να αρχίσεις να το ανοίγεις χρειάζεται να καταθέσεις στα ταμεία τους πάνω από 1.000.000 ευρώ…!!!!! 

Αφού τα καταθέσεις και πάρεις αυτό το γυαλιστερό κουτί… ; μετά; χμ.Αλλά αυτά σε άλλο άρθρο, όταν θα σας πω σχετικά με την δήθεν φιλοσοφία τους.

Όλα είναι κλεμμένα από τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, από το Ζεν και την Bhagavad Gītā. 
Ακόμη και η λέξη Σαηεντολογία είναι κλεμμένη, το ηλεκτρόμετρο, η όλη θεωρία και τα βιβλία που δήθεν έγραψε ο Χάμπαρντ είναι όλα κλεμμένα. 
Ο Ίδιος ελάχιστα έχει γράψει, πέρα από κάτι φτηνά κόμικς με εξωγήινους, συνήθως έβρισκε και άρπαζε βιβλία άλλων, παρουσιάζοντας τα σαν δικά του.Θα σας δείξω από που έκλεψε την λέξη ‘Σαιεντολογία’ φυσικά την έκλεψε, -εδώ έκλεψε την ερωμένη του φίλου του, Παρσονς και 50.000 δολάρια, το ‘40 ήταν μια περιουσία- σε μια λέξη και σε ένα ηλεκτρόμετρο θα είχε πρόβλημα; Α ναι …το περίφημο ηλεκτρόμετρο. !!!Τα βιβλία: “Το 1938 κωδικοποίησα ορισμένα αξιώματα και φαινόμενα σε αυτό που απεκάλεσα Scientology” λέει ο  L Ron Hubbard στην παλιά Κόκκινη σειρά βιβλίων των Σαιεντολόγων Τόμος 1 σελίδα 3.
..και Όμως υπάρχει η Scientologie, εκδοθείσα το 1934 από ένα Γερμανό ονομαζόμενο Dr. Anastasius Nordenholz στην προπολεμική Γερμανία. 

Περιλαμβάνει διαβαθμισμένα γραφήματα και συμβουλές για καταστάσεις ευαισθητοποίησης, που είναι ίδια  σε όλα, με ότι χρησιμοποίησε χρόνια αργότερα  ο Hubbard.

Το 1908 ένα βιβλίο με τίτλο «The New Word» εκδόθηκε περιέχοντας 3 αναφορές στην Scientology, που ο συγγραφέας την αποκαλούσε ψευδό – επιστήμη ! 
Δες : Η πρώτη χρήση της λέξεως “ Scientology” Τυπωμένη Οπουδήποτε για πρώτη φορά στον κόσμο!!!

The New Word (δες φωτογραφία βιβλίου) by Allen Upward (corresponding member of the Parnassus Philological Society, Athens) 1908 London – Second Edition
(Η πρώτη έκδοση τυπώθηκε ανώνυμα, η δεύτερη με το όνομα Allen Upward’s)

320 σελίδες. Υπάρχουν τρείς χρήσεις της λέξεως Scientology στο βιβλίο στις σελίδες 139, 149 & 156. ΤΟ 1908 !!!Contents:
1. The Riddle
2. Psychology: The Personal Equation
3. Etymology: The Castle in the Air
4. Lexicography: The Play upon words
5. Metaphysics: The house of cards
6. Altruism: The Face in the looking-glass
7. Materialism: the shape
8. Physics: the knot
9. Dynamics: the demon in the stone
10. Chemistry: the man in the crumb
11. Mathematics: the conjuring trick
12. Logic: the cipher
13. Ontology: the end
14. Metastrophe: the magic crystal
15. Biology: the elf
16. Theology: the painted window
17. Exegetics: the forbidden fruit
18. Pathology: the pyramid
19. Astrology: the eclipse
20. Ethics: the book of etiquette
21. The Heir””Το e-meter:  The E-meter is never wrong. It sees all; it knows all. It tells everything. L. Ron Hubbard;
Η τιμή του στην Αμερική το 1995 ήταν 3.850 δολάρια !!!
Ιδού η πατέντα που υπέβαλε ο Hubbard US Patent 3,290,589 issued Dec. 6th, 1966
Device for Measuring and Indicating Changes in the Resistance of a Human Body
Inventor: Lafayette R. Hubbard http://www.cs.cmu.edu/~dst/Secrets/E-Meter/hubbard-patent.htmlΕίναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την Σαιντελογία.
Είναι το θέλγητρο που τραβάει τους ανθρώπους στην Σαιντελογία, και που τους δίνει την επιστημονική βάση (sic) για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται ! (πόση προβατίλα μπορεί να κουβαλάνε ) 
Οι υποψήφιοι Σαιντελόγοι γίνονται δεκτοί η αποπέμπονται βάσει του οργάνου.
Τους βοηθά να εξαγάγουν τα πλέον ενδόμυχα μυστικά και εξομολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικής και εγκληματικής φύσεως. 
Επιπλέον τους βοηθά να καταλάβουν την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες των τωρινών τους προβλημάτων και των περασμένων τους ζωών.
Εεε τι άλλο να θελήσει κανείς;O Volney Matheson ( http://en.wikipedia.org/wiki/Volney_Mathison ), είναι ο εφευρέτης του E-meter, διαβάστε στο κεφάλαιο 6 του βιβλίου του Creative Image Therapy. by Volney G Mathison (c) 1954 by Matheson Electropsychometers International Βιβλία του ιδίου:
(1954) Creative Image Therapy. Mathison Electropsychometer.
(1955) Electropsychometry. V. G. Mathison.
(1956) How to Achieve Past Life Recalls. Quincy, Massachusetts: Institute of Physical and Mental Development.
(1956) The Secret of the Lourdes Miracles Revealed. Los Angeles, California: Mathison Electropsychometers.
(1957) Practical Self-Hypnosis: How to Achieve and Effectively to Use Hypnosis Without the Presence of an Operator. Mathison Electro Psychometers.
(1957) Space-Age Self Hypnosis.
(1958) The Secret Power of the Crystal Pendulum. Institute of Self Hypnosis.
Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του Ε-meter από τους Σαιντετολόγους εφευρέθηκαν από τους Don Breeding και τον Joe Wallis.
Ουσιαστικά άλλαξαν τις λυχνίες με τρανζίστορ, και κάποιες διαφορές στα κυκλώματα, στα τελευταία έχει προστεθεί και μικροεπεξεργαστής !
Το E-meter στην πραγματικότητα είναι ένας άτεχνος ανιχνευτής ψεύδους.
Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή γέφυρας Wheatstone, που μετρά την Γαλβανική αντίδραση του δέρματος !

Παρακάτω οι δύο εικόνες, η πρώτη η πραγματική από το βιβλίο του του Volney Matheson, και η δεύτερη που δόθηκε από τους Σαιντελόγους στο περιοδικό Der Speigel το 1994 και αναδημοσίευση στο περιοδικό Stern τον Σεπτέμβριο του 1995, όπου έχει γίνει μοντάζ, με την τοποθέτηση του Ron Hubbard στην θέση του Volney Matheson. !!!Ένα από τα μεγάλα ψέματα που διαδόθηκαν από τον Hubbard και τον David Miscavige ήταν ότι ο L.R.Hubbard ήταν η μοναδική πηγή της Διανοητικής και της Σαιντελογίας .

Ο μοναδικός σκοπός αυτού του μύθου ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα  «ημίθεου»  του Hubbard .
Μια εικόνα ιδιοφυίας, μια εικόνα που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαγάγει υπακοή, λατρεία και τι άλλο;
Δύναμη και Χρήματα !!! … ααα και κάτι ακόμη πολύ πιο σημαντικό και ουσιαστικό!!!

Ενέργεια. Ποιούς ταΐζει με αυτή την Ενέργεια;χμ…

Ενδορφίνες και το E-meter:  

Ουσιαστικά η παρατεταμένη χρήση του δημιουργεί Ηλεκτροαναλγησία. 
Η παρατεταμένη έκθεση στο ρεύμα που το ηλεκτρόμετρο περνά μέσα από το σώμα αυξάνει την έκκριση των ΕΝΔΟΡΦΙΝΩΝ !!! (Οι ενδορφίνες είναι μία από τις 3 κύριες ομάδες ενδογενών οπιοειδών που παράγονται στον εγκέφαλο, με αντιπροσωπευτικότερη τη β-ενδορφίνη, που έχει την ισχυρότερη αναλγητική δράση. 
Χαρακτηρίζονται παγκοσμίως ως οι ορμόνες anti-stress και φυσικής αναλγησίας και της ευτυχίας…
Συνδεόμενες με ειδικούς νευροϋποδοχές μπλοκάρουν το μήνυμα του πόνου στο Νευρικό Σύστημα χωρίς όμως να μπορούν να δρουν απεριόριστα αφού ο οργανισμός παράγει και ένζυμα (ενδορφινάσες) που μπλοκάρουν τη δράση των ενδορφινών, λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι υποφέρουν όλο και περισσότερο από πόνους καθώς γερνούν.) οπότε μήπως καταλάβατε το Colpo Grosso των τύπων;
 
Μήπως δεν το καταλάβατε και θέλετε να το ξαναπώ;Αρχικά ο Volney Matheson και ο L Ron Hubbard συνεργαστήκανε, όμως αργότερα τσακωθήκανε και ο Μatheson τον αποκάλεσε ανήθικο υπνωτιστή, στο κεφάλαιο έξι της Creative Image Therapy.
Παρακάτω βλέπετε ένα γράμμα του Hubbard στις 13 Μαρτίου 1952 που συνιστά τρόπους καταπολεμήσεως του Volney Matheson με Black Dianetics και Black Scientology μιας και κατέληξε “πρόβλημα” ο Matheson ! Πολύ πνευματικό !!!
Αλλά για αυτά σε ξεχωριστό άρθρο.Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities
Voltaire (1694 – 1778)
Παγκόσμιος Οικονομικός πόλεμος, επιρροής και εξουσίας. Χριστιανοί, Ευαγγελιστές, Μουν, Μορμόνοι, Σαιεντολόγοι, η mikrosoft με τις εταιρίες της, το Χόλυγουντ και οι ηθοποιοί του, εταιρίες PR..  σε ένα χορό διαπλοκής, διαφθοράς, εξουσίας, ελέγχου.. 
Ένας δαιδαλώδης αχταρμάς εταιριών, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΕΠΕ και ΑΕ, που φυσικά σαν εταιρίες κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές, που είναι  μπλέκονται με συμφέροντα εξουσίας, οικονομικά και πολιτικά.
Με έπαθλο ‘μερίδα από το μαντρί με τα πρόβατα’ ή πιο απλά ‘τον τίτλο του τσοπάνη’. 
Όλο αυτό το τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα το αποκαλούν θρησκεία, ή οι πιο θρασείς όπως οι Σαηεντολόγοι το αποκαλούν ‘Θρησκευτική Εταιρία’ και όταν το βγάζουν στην αγορά.. τι ζητούν;  
Πιστούς, οπαδούς, πρόβατα. δηλ ΕΣΕΝΑ.
Τι θέλουν να πάρουν από εσένα. 
Το έχουμε πει πολλές φορές. 
Ενέργεια. 
Την τόσο πολύτιμη Ενέργεια σου.
 
Εκτός από αυτό φυσικά και θέλουν χρήματα, πολλά πολλά πολλά χρήματα, δόξα, εξουσία, παγκόσμια επιρροή. 
Εμφανής Σκοπός τους όλων είναι ‘ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ’ή να σώσουν τον πλανήτη για να περνάς ΕΣΥ καλά. 
Όλα όσα θα διαβάσεις πιο κάτω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
 
Ο Αφανής σκοπός τους; αχα …
 
Σκέψου μόνος σου, διάβασε, μελέτησε ψάξε…
Το πιστεύεις αληθινά;
Όλη αυτή η φασαρία και το μπέρδεμα πολιτικής, δικαστηρίων, δικαστών, μισθοφόρων, τεράστιων χρηματικών ποσών, βλέψεις μιας παγκόσμιας κυριαρχίας, στρατολόγηση σκλάβων, οπαδών, έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Εσένα και την Πνευματική σου Ελευθερία; 
Είναι δυνατόν να έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Πνευματικότητα;
Όλος αυτός το συφερτός που έχει, όπως λέει ο ίδιος, σχέση με πνευματικότητα και την σωτηρία του Πλανήτη… 
Σκέφτηκες ποτέ τι ή γιατί το κάνει; 

Όλοι οι δάσκαλοι, οι γκουρού, αυτό που ζητάνε από εσένα για να σε σώσουν είναι αφοσίωση, πίστη, υποταγή, φυσικά τα χρήματα σου, αα και την συμφωνία σου … Γιατί άραγε αναρωτήθηκες ποτέ;  

Η μήπως η ανάγκη σου να είσαι πρόβατο έχει μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία σου;

Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά … 

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). 

Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. 
E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η σχέση τους ! 

Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις.

terrapapers.com
cnngr.com

SCIENTOLOGY AND ME (FULL DOCUMENTARY)
 
 
ΚΕΦΕ – ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ – ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ 26/2/96
……………

 Τα Σαηεντολογικά θεμέλια της πολιτικής διαφθοράς (1)
ΠΡΟΔΟΣΙΑ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ: Κατάργηση Θρησκευτικου όρκου Ορθοδοξίας και ανέργεση τζαμιών.

Σαηεντολογία ξέπλυμα (ενέργειας) στις ταραχές Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα

πηγή  http://stavretta.blogspot.com/2013/09/blog-post_6858.html

 

Πηγή Αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2019/04/blog-post_172.html

Προβολές : 2,115


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα