Σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή που το Canadair πέφτει στη χαράδρα

Σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή που το Canadair πέφτει στη χαράδρα

25 Ιουλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:404
Μοίρασέ το

 

Αγωνία για τους δύο νεαρούς πιλότους

 

 

Αποστολές θανάτου, με πυροσβεστικά σκάφη ηλικίας 50 ετών…

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που καταγράφουν την πτώση του Canadair που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο, μέσα σε δύσβατη χαράδρα.

Το αεροσκάφος έπεσε στο χωριό Ποτάμι ενώ έκανε ρίψεις νερού στο πύρινο μέτωπο της Καρύστου, στην Εύβοια. Πρόκειται για Canadair CL-215 από τη νέα Αγχίαλο Βόλου, το οποίο δεν είχε σύστημα εκτίναξης.

Σε βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, το Canadair φαίνεται να πέφτει σε χαράδρα, ενώ έκανε ρίψεις νερού σε δύσβατο σημείο.

Όπως διακρίνεται στα πλάνα, το δεξί φτερό του αεροσκάφους χτύπησε σε δέντρο και αποκολλήθηκε το δεξί πηδάλιο κλίσης. Στο βίντεο φαίνεται ότι το πυροσβεστικό αεροσκάφος κάνει ελιγμό πάνω από το έδαφος και στη συνέχεια πέφτει μέσα στη χαράδρα.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ελικόπτερο που πραγματοποιεί έρευνες, ενώ αγωνία επικρατεί για την τύχη των πιλότων.

Όπως αναφέρει το ethnos, στο ελληνικό αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι, ο ένας εκ των οποίων 26 ετών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακούστηκε μια πολύ δυνατή έκρηξη την ώρα που το Canadair επιχειρούσε να κάνει ρίψη και έκτοτε χάθηκε η επικοινωνία με τους δύο πιλότους.

«Είδα το canadair να πέφτει μπροστά μου»

Αυτόπτες μάρτυρες, κάτοικοι της περιοχής, είδαν με τα μάτια τους την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους: «Είδα το canadair να πέφτει μπροστά μου, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά» ανέφερε κάτοικος μιλώντας στο evima.gr.

 

Πηγή

Προβολές : 404


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα