Σοκαριστικό ρεπορτάζ: Η μυστική συνάντηση των τρομοκρατημένων γυναικολόγων στην Αθήνα

Σοκαριστικό ρεπορτάζ: Η μυστική συνάντηση των τρομοκρατημένων γυναικολόγων στην Αθήνα

10 Φεβρουαρίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,149
Μοίρασέ το

 

 

Έκρηξη εμμηνόπαυσης σε νέα κορίτσια!

Τα σοκαριστικά σε αριθμό περιστατικά πρόωρης εμμηνόπαυσης των γυναικών ασθενών τους συνάδουν με την εμβολιαστική εκστρατεία.

 

Πιστεύω να γίνεται αντιληπτό τι σηματοδοτεί αυτή η αποκάλυψη…
ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ, ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;
ΠΟΣΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ… 
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Η Πυθία καταγράφει

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσετε παρακάτω, το βρήκα στο kourdistoportocali.com.

Μου κίνησε το ενδιαφέρον. Και έτσι είπα να το ψάξω. Ρώτησα κορυφαίο γυναικολόγο και μου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Πραγματικά σοκαρίστηκα.

Δείτε το ρεπορτάζ του kourdistoportocali.com που ακολουθεί:

 

 

Εκείνο το βράδι ήταν παρόντες στη σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης τουλάχιστο 20 γυναικολόγοι.

Η πρωτοβουλία της συνάντησης έφερε την υπογραφή γνωστού Ομίλου ο οποίος κάνει επενδύσεις στο χώρο της Υγείας. Μόνο που ήταν εντελώς ανεπίσημη και οι προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί για τη σημασία της διατήρησης του απορρήτου.

Το θέμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο.

Ακόμη και εθνικά.

Τι είχε συμβεί;

Έκρηξη εμμηνόπαυσης σε νέα κορίτσια!

 

 

Αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης. Ήταν μάλιστα τόσο εκρηκτικό το ποσοστό των γυναικών που εμφανιζόντουσαν ζητώτας ιατρική βοήθεια ώστε στάθηκε ικανό να σημάνει συναγερμό σε κάποιους επιστήμονες οι οποίοι διατηρούν ακόμη ευαισθησίες, ενσυναίσθηση και εθνική συνείδηση. Στους γιατρούς που ήταν παρόντες εδώ εκείνο το βράδι (πολύ πρόσφατα) αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κυρίαρχα.

Πότε παρατηρήθηκε η έκρηξη της εμμηνόπαυσης; Σχεδόν ταυτόχρονα με την εκστρατεία εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 όπως τα έχει χαρακτηρίσει σχεδόν από τη πρώτη στιγμή το Κουρδιστό Πορτοκάλι όταν διαπιστώσαμε ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 ήταν εργαστηριακά κατασκευασμένος και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας-τα δε εμβόλια ήταν έτοιμα πριν την εκτόξευση του ιού.

Κορίτσια λοιπόν ηλικίας ακόμη και 25 ετών και ιδιαίτερα ανάμεσα στις ηλικίες 30 με 35 σπεύδουν σοκαρισμένες στους γυναικολόγους καθώς ανακαλύπτουν ότι έχουν εμμηνόπαυση.

Οι γιατροί αιφνιδιασμένοι ξεκίνησαν να επικοινωνούν μεταξύ τους την αύξηση των περιστατικών και αφού μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κατέληξαν σε ένα προφανές πρώτο συμπέρασμα ότι τα σοκαριστικά σε αριθμό περιστατικά πρόωρης εμμηνόπαυσης των γυναικών ασθενών τους συνάδουν με την εμβολιαστική εκστρατεία.

 

Μάλιστα ανάμεσα στους ασθενείς με εμμηνόπαυση είναι και σημαντικός αριθμός κοριτσιών που δεν νόσησαν με COVID-19. Κι αυτό έκανε εντύπωση στους γιατρούς μια και έπρεπε να βγάλουν από τη μέση το σενάριο που θα “βόλευε” το επίσημο αφήγημα της planδημίας-ότι τάχα ευθύνεται ο COVID-19.

 

 

Όχι. Πρόκειται για μία από τις πολλές παρενέργειες των εμβολίων μια και η δυτική γυναίκα που εξακολουθεί να θέλει και να ερωτεύεται άνδρες και επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά είναι στόχος!

Κι αυτό πλέον γίνεται όλο και πιο φανερό.

Οι γιατροί λοιπόν της συνάντησης σήμαναν έναν πρώτο συναγερμό.

Μία πρώτη απάντηση σε αυτό το σοκαριστικό γεγονός είναι σύμφωνα με τους γιατρούς όλα τα νεαρά κορίτσια που έλαβαν τα εμβόλια COVID-19 να σπεύσουν να κάνουν το test της ορμόνης FSH, την 2η μέρα του κύκλου τους.

(Κι αυτό γιατί εάν ξεκινήσει η εμμηνόπαυση σχεδόν δεν επανέρχεται!)

Η ορμόνη FSH είναι η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (θυλακιοτρόπος ορμόνη), η οποία προκαλεί την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και εκκρίνεται από την υπόφυση στην αρχή του κύκλου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 14 ημερών τα ωάρια αυξάνονται και ωριμάζουν, ενώ η ωοθήκη παράγει συνεχώς όλο και αυξανόμενα ποσά οιστρογόνων. Εάν παραχθεί αρκετή ποσότητα οιστρογόνων τότε αυτορυθμίζεται η έκλυση FSH, με αποτέλεσμα να μειώνεται το ποσό της FSH που παράγεται. Αυτό επιτρέπει μόνο σε ένα από τα ωοθυλάκια (το μεγαλύτερο) να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

Αν κάποια γυναίκα παρουσιάζει συμπτώματα υπογονιμότητας ή πλησιάζει στην εμμηνόπαυση, τότε πιθανώς έχει χαμηλή ποσότητα ωοθυλακίων και αυτό φαίνεται από τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης FSH. Τα τεστ FSH μπορούν να προσδιορίσουν αυτή την ποσότητα της ορμόνης FSH στα ούρα.

Ποιες είναι οι τιμές της FSH;

– Αν η τιμή της είναι κάτω από 10 mIU/ml τότε όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό σημαίνει ότι η ωρίμανση των ωοθυλακίων μιας γυναίκες είναι εύκολη υπόθεση για τον οργανισμό. Η αποτύπωση στα τεστ FSH τθα είναι ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα, δηλαδή χωρίς καθόλου γραμμή στην περιοχή του αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι πάνω από 10 mIU/ml αυτό υποδεικνύει ελάττωση της λειτουργικότητας των ωοθηκών και όχι καλή ποιότητα ωαρίων – εάν αυτά τελικά παραχθούν. Η αποτύπωση στα test θα είναι μια αχνή γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι υψηλή, δηλαδή πάνω από 20 mIU/ml, τότε ίσως υπάρχει ανεπάρκεια ωοθηκών (μη σωστή λειτουργία).

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα θα δυσκολευτεί να μείνει έγκυος, μια που τα ωάρια που παράγει είναι χαμηλής ποιότητας. Η αποτύπωση στα τεστ FSH θα είναι μια έντονη γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί η τιμή της FSH;

Υπάρχει. Με χορήγηση αντισυλληπτικών ή αντίστοιχων φαρμάκων. Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε ότι η μείωση της FSH με τη χρήση φαρμάκων δεν λύνει ακριβώς το ίδιο το πρόβλημα, αλλά το αντίκτυπό του, μια που το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το μικρό απόθεμα ωαρίων στις ωοθήκες – ειδικά σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Σε αυτή την κατηγορία γυναικών, η υπόφυση χρειάζεται να παράγει περισσότερη FSH προκειμένου να γίνει η ωρίμανση των ωαρίων.

Σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισης πάντως, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον/την γυναικολόγο σας.

Πρέπει επίσης να σας πούμε ότι είναι καλό να ελέγχετε και την LH (ορμόνη της ωορρηξίας) μαζί με την FSH.

Η φυσιολογική αναλογία τους είναι 1 προς 1, δηλαδή τα δύο τεστ πρέπει να είναι όμοια στο αποτέλεσμα. Αν η γραμμή του τεστ της FSH είναι πιο έντονη από αυτήν του τεστ της LH, αυτό σημαίνει ότι το απόθεμα των ωοθηκών είναι μικρό και χρειάζεται περεταίρω εξέταση από τον γιατρό σας.

Παρακάτω θα δείτε τις φυσιολογικές τιμές της FSH σε διάφορες φάσεις του κύκλου κατά τη γόνιμη ηλικία της γυναίκας:
2η – 3η μέρα του κύκλου: 3 – 10 mIU/ml
Μέσο κύκλου: 3.4 – 33.4 mIU/ml
Ωχρινική φάση: 1.0 – 9.1 mIU/ml

Κατά την Εμμηνόπαυση: 23 – 116.3 mIU/ml

Αυτά. Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συμπερασμάτων για το σχέδιο μείωσης του δυτικού πληθυσμού και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους εμπνευστές του.

Κάποιοι ενσυνείδητοι άνθρωποι στην ιατρική κοινότητα έχουν σημάνει κάτι παραπάνω από συναγερμό.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 2,149


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα