Σοκ: εκλέχτηκε η Κίνα σε ανώτατη θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ -Θέλουν την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών!

Σοκ: εκλέχτηκε η Κίνα σε ανώτατη θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ -Θέλουν την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών!

7 Ιουνίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:470
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

Πόσο αφελείς είμαστε… χειροκροτούσαμε την Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία, πετώντας στην άκρη την συνεργασία της με την Κίνα…

Θεωρήσαμε πως ΗΠΑ και ΚΙΝΑ, βρίσκονται σε αντιπαράθεση, με πολεμικές ιαχές, ενώ συνεργάζονται στενά…

Πότε άραγε θα αντιληφθούμε πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;;;

Το τι μας περιμένει, δεν χρειάζεται πλέον να το αναλύσω… Μπαίνουμε σε βαθύ σκοτεινό λαγούμι, που η σωτηρία μας, μόνον από Τον Θεό μπορεί να έλθει… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σοκ: εκλέχτηκε η Κίνα σε ανώτατη θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ -Θέλουν την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών!

Το να δοθεί στην Κίνα μια θέση στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ και μάλιστα ανώτατη, είναι παρόμοιο με το να βάλεις ένα παιδεραστή υπεύθυνο για την φύλαξη παιδιών ή να θέσουμε τη Βόρεια Κορέα υπεύθυνη στον έλεγχο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για τον Αφοπλισμό… ω περιμένετε, το έκαναν και αυτό! ..

Παρά τα παλαβά και τελείως παράλογα που συμβαίνουν με τους διεθνείς οργανισμούς κανένας δυτικός δημοκρατικός ηγέτης δεν αντέδρασε, η Κίνα έχει εκλεγεί στο εκτελεστικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση!

Και αυτό μάλιστα συμβαίνει την χρονική στιγμή που με την συνθήκη του ΠΟΥ παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία Αμαχητί απο 192 κράτη. Χωρίς καν να ερωτηθεί ή έστω τυπικά να ενημερωθεί ο λαός για την άνευ όρων παράδοση.

Περισσότερα γιαυτό δείτε ΕΔΩ

Πάμε άλλη μιά να γίνει κατανοητό: Παρά τις σοκαριστικές εικόνες στη Σαγκάη και τα τελείως παράλογα δρακόντεια μετρα και lockdown, η Κίνα ψηφίστηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας χωρίς αντίθεση από κανένα υποτιθέμενο δημοκρατικό έθνος.

Η μόνη αντίδραση ήταν απο τον Hillel Neuer μέλος του Παρατηρητηρίου των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπου ανέφερε πως «αυτό είναι το καθεστώς που απέκρυψε στοιχεία στα τέλη του 2019 και αρχές του 2020 και Καμία δημοκρατία δεν μίλησε για να αντιταχθεί», έγραψε στο Twitter.

Ο ΠΟΥ είναι «γεμάτος με μικρές χώρες, πολλές με άθλια αρχεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που δεν θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την Κίνα ή που δεν θα έχουν την πολιτική επιρροή να το κάνουν», σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Spectator , Ρος Κλαρκ.

Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως, όταν λέγαμε πως η Κίνα είναι η χώρα πρότυπο για τους παγκοσμιοποιητές του WEF και πως είναι το μοντέλο διακυβέρνησης που θέλουν να επιβάλουν στις δυτικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση πάντα με αυτό που παρουσιάζουν τα δυτικά ΜΜΕ για δήθεν αντιπαλότητα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αξίζει να δούμε τι έχει αναφέρει το Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) για την Κίνα:

Η Κίνα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό καπιταλιστικό σύστημα που δημιούργησαν ποτέ οι Kissinger & Goldman Sachs. Το Belt & Road είναι απλώς ένα επενδυτικό σχήμα για την κορυφαία αστική τάξη και χρησιμεύει στη δημιουργία της υποδομής για την 4η Βιομηχανική τους Επανάσταση.

Ο ΟΗΕ ήξερε γιαυτό απο την αρχή της “πανδημίας”!

 

Δείτε το άρθρο: Η πρώην υπάλληλος του ΟΗΕ Claire Edwards περιγράφει απο τις αρχές της “πανδημίας” τα σχέδια της ατζέντας COVID-19 (βίντεο)

Η πρώην υπάλληλος του ΟΗΕ Claire Edwards είχε περιγράψει τις λεπτομερείς οδηγίες για το πώς η πανδημία “COVID-19” πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας νομισματικής επαναφοράς και ενός ψηφιακού νομίσματος, τεχνοκρατίας και ολοκληρωτικής κυβέρνησης παγκοσμίως υπό το πρόσχημα του σοσιαλισμού και του περιβαλλοντισμού, με πρότυπο την Κίνα, και την υποδούλωση της ανθρωπότητας μέσω μιας σκοτεινής συνωμοσίας εμβολίων. Το βίντεο αυτό είχε παρουσιαστεί πριν 2 χρόνια!

Επιπλέον, η Κίνα είχε τότε αρνήθεί να συνεργαστεί με την ανανεωμένη έρευνα του ΠΟΥ, υποστηρίζοντας ότι οποιαδήποτε έρευνα για την υπόθεση της διαρροής εργαστηρίου είναι «εναντίον της επιστήμης» και επιχειρώντας να ισχυριστεί ότι οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο νοσηλεύτηκαν με COVID το φθινόπωρο του 2020, — σε αντίθεση με τα στοιχεία που ειχαν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και τα ευρήματα του ίδιου του ΠΟΥ.

Το βιο-εργαστήριο της Γουχάν προτάθηκε επίσης για το βραβείο «Εξαιρετικό Επίτευγμα Επιστημών» της Κυβερνητικής Ακαδημίας Επιστημών της Κίνας για τη δουλειά του με τους κοροναϊούς.

Η Κίνα συμμετείχε σε μια «μαζική συγκάλυψη» της πανδημίας του κορωνοϊού , σύμφωνα με τον Jamie Metzl, εξέχοντα ειδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Είναι ξεκάθαρο πια πως ετοιμάζουν την κινεζοποίηση των δυτικών κοινωνιών, μέσω του ΠΟΥ και με πρότυπο αλλα και βασικό συνεργάτη την Κίνα! Γίνεται αθόρυβα, με ελάχιστη έως καθόλου αναφορά από τα ΜΜΕ, ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, καλυμμένη κάτω από το μανδύα της «υγειονομικής περίθαλψης» και της «ετοιμότητας».

Όλοι γνωρίζουμε πώς συμπεριφέρεται η Κίνα στους πολίτες της κατά τη διάρκεια μιας «έκτακτης ανάγκης λόγω υγείας»; 400 εκατομμύρια άνθρωποι εγκλωβισμένοι, λιμοκτονούν, κατοικίδια ζώα σκοτώνονται στους δρόμους, σοδειές καταστρέφονται, με αποτέλεσμά κάποιοι να οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία πηδώντας από τα μπαλκόνια τους.

Αυτή η συνθήκη για την πανδημία δεν είναι για την ασφάλειά σας, είναι ένα όχημα μέσω του οποίου διευκολύνεται η εδραίωση ενός ενιαίου παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος. Δεν θα λογοδοτούν πουθενά, δε θα έχουν νομικές ή άλλες ευθύνες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 470


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα