Σοκ και Δέος. Όλη η εκλογική πελατεία του σουλτάνου βρίσκεται στις πληγείσες από τον σεισμού περιοχές. Έρχονται ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Σοκ και Δέος. Όλη η εκλογική πελατεία του σουλτάνου βρίσκεται στις πληγείσες από τον σεισμού περιοχές. Έρχονται ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

7 Φεβρουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:568
Μοίρασέ το

 

Ήδη άρχισαν σε εμάς να θυμούνται τις παλιές καλές χίλιες νύχτες των ελληνοτουρκικών σχέσεων και στήνουν γιοφύρια ειρήνης και μπίζνες.

Αυτά ονειρεύονται φορώντας το προσωπείο του αλτρουισμού γιατί αυτό βολεύει τους σχεδιασμούς τους ;

Θα σταθώ στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ και κυρίως σ’ αυτά που αφορούν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…
ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ… ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ…
Εύχομαι να μην είναι ανελέητοι μόνον ως προς τον λαό, αλλά ως προς το ίδιο ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ…
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Από πού να ξεκινήσουμε αδελφοί δίχως να σας κουράζουμε με πολλά λόγια;

2011- 2015 όταν οι μακελλάρηδες τζιχαντιστές προσγειωνόταν στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς έφταναν σε αυτές τις σημερινές πολύπαθες από τον σεισμό περιοχές, όπου ντυνόταν με τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους για να εισέλθουν στην Συρία και να πράξουν  τα δέοντα, όπως δηώσεις, αποκεφαλισμούς, βιασμούς, σταυρώσεις ορθοδόξων χριστιανών, καταστροφές ανεκτίμητης πολιτισμικής αξίας χώρων, απαγωγές ( βλ. απαγωγή του μάρτυρα επισκόπου Παύλου του Χαλεπίου) και όλα αυτά σύμφωνα με τις εντολές που έλαβαν από την Δύση.
Είπαμε ότι το logistics και την προμήθεια των απαραίτητων τους τα ανέλαβε ο σουλτάνος με το αζημίωτο μέσω αυτών των περιοχών που σήμερα επλήγησαν από τον φονικό σεισμό..
2011 και μετά οι γηγενείς αυτών των περιοχών φαίνεται να αναλαμβάνουν το έργο της διάλυσης των βιομηχανικών μονάδων της Συρίας και να τις μεταφέρουν στις πόλεις τους που σήμερα κατέρρευσαν.
Ταυτόχρονα έχουν και δωρεάν πετρέλαιο από την Συρία που τους πωλούν οι τζιχαντιστές σε εξευτελιστικές τιμές.
Πανηγύριζαν οι νεοποχίτες ότι η Τουρκία έχει ανάπτυξη και ευημερία ειδικά στις Ανατολικές αυτές περιοχές της, δίχως να αναφέρουν την αιτία.
Έτσι όλοι εκεί ήταν ευχαριστημένοι και ψήφιζαν σουλτάνο, οποίος απολάμβανε κέρδη και σαν “καλός πατριώτης”  τα επένδυε για να υλοποιήσει τον νεοθωμανικό σχεδιασμό του βλ. Λιβύη, Αιγαίο, αγορές πλοίων εξόρυξης φυσικού αερίου και σε τελική ανάλυση να το παίζει καμπόσος και να απειλεί. 
Όλα αυτά φαίνεται να αναφέρονται σε δημοσιεύματα των ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια.
Λένε οι σεισμολόγοι ότι αυτό το κακό ήταν αναμενόμενο γιατί η γη πολύ καιρό συσσώρευε ενέργεια.
Υπάρχει όμως και μια άλλη “ενέργεια” που επιβάρυνε την εν λόγω επίμαχη περιοχή.
Το 1914 έως το 1922 σε αυτήν την περιοχή κατέληγαν τα τάγματα εργασίας των βιαίως απαχθέντων Ελλήνων και Ελληνίδων και εκεί τους κατακρεουργούσαν.
Από αυτήν την περιοχή ξεκίνησαν τα μπουλούκια του Κεμάλ δηλ. Τσέτες για να κάψουν και να σφάξουν τον Ελληνισμό της  Μικράς Ασίας.
Τελικά πόσο επιβεβαρυμένη ήταν αυτή η περιοχή που ήθελε και άλλο βάρος;
1974 όλα τα παλληκάρια της Κύπρου που έπιασαν αιχμαλώτους, εκεί κατέληξαν και ουδείς γνωρίζει τα βασανιστήρια τους.
Αλλά και άλλο βάρος έρχεται να προστεθεί στην περιοχή αυτή… ρωτήστε τους Σύριους πρόσφυγες εξ αιτίας του πολέμου που δεν λέει να σταματήσει από το 2011..
Ρωτήστε αν σε αυτές τις περιοχές μαζευόταν συνεργεία δολοφόνων γιατρών χασάπηδων για να αφαιρέσουν ζωτικά όργανα μικρών παιδιών προσφύγων;
Όλα αυτά με το αζημίωτο και για αυτό όλες αυτές οι περιοχές είχαν πρωτόγνωρη ανάπτυξη;
Και μέσα στην νύχτα στις 6 Φεβρουαρίου του 2023  έρχεται ο μεγαλιθικός σεισμός να κουνήσει τα λιθάρια της γης με απροσδιόριστες ακόμα καταστροφές και αθώα θύματα.
Ναι υπάρχει ανθρώπινος πόνος και ουδείς μπορεί να τον παραβλέψει.
Ήδη άρχισαν σε εμάς να θυμούνται τις παλιές καλές χίλιες νύχτες των ελληνοτουρκικών σχέσεων και στήνουν γιοφύρια ειρήνης και μπίζνες.
Αυτά ονειρεύονται φορώντας το προσωπείο του αλτρουισμού γιατί αυτό βολεύει τους σχεδιασμούς τους ;
Τον σουλτάνο τον ρώτησαν αν θέλει να σκύψει το κεφάλι του μιας και είναι αγύριστο ;
Τρίβουν τα χέρια τους και λένε ” τώρα δεν θα μας επιτεθεί ο Τούρκος”
Μα τώρα θα σας επιτεθεί, όταν μάλιστα βρεθούμε σε δεινή θέση και αυτό γιατί είναι απελπισμένος, ακριβώς γιατί την πάτησε στην πορεία για τις εκλογές του, όπου δεν του βγαίνουν τα κουκιά.
Μπορούμε να πούμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ήδη επεμβαίνει μέσα στην ανθρώπινη ιστορία και  με τρανταχτό τρόπο βλ. σεισμους, καταποντισμούς ακόμα και με υποθαλάσσια ηφαίστεια καθορίζει ποτέ θα ανατρέψει τα πράγματα μαζί και τους τυράννους.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

 

 

Πηγή

Προβολές : 568


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα