Σοκ! Κατασκοπεία στο σκάνδαλο Εύας Καϊλή και φήμες για διαθέσιμα δισεκατομμύρια ευρώ!  Βίντεο με το κρυμμένο μυστικό της Εύας Καϊλή στο…Κορωπί!

Σοκ! Κατασκοπεία στο σκάνδαλο Εύας Καϊλή και φήμες για διαθέσιμα δισεκατομμύρια ευρώ! Βίντεο με το κρυμμένο μυστικό της Εύας Καϊλή στο…Κορωπί!

24 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:769
Μοίρασέ το

 

Νέες αποκαλύψεις-βόμβες απο Βαξεβάνη-Πολλάκη για τις υποκλοπές!

Αναρωτιέμαι, αν αυτά περί … κατασκοπείας, είναι ιδέες του … γαλλομαθούς σε επίπεδο προφέσσορα Πανεπιστημίου, δικηγόρου της Καϊλή, αλλά άλλη μια τέτοια πατάτα να κάνει, και θα την κλείσει φυλακή για είκοσι χρόνια….
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα… Έχουμε καταξευτιλιστεί διεθνώς…
Α ρε Ηλιόπουλε… έφυγες νωρίς… τυχερός ήσουν…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δημητρακόπουλε, αυτά είναι … γαλλικά… όχι τα δικά σου…

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Αναυδοι έμειναν υπάλληλοι νομικών γραφείων των Βρυξελλών από φημολογία και φράσεις που ακούστηκαν σε αρμόδιους για τον χειρισμό του σκανδάλου Καϊλή-Παντσέρι.

Μεταξύ των άλλων ακούστηκε η φράση ότι “στο σκάνδαλο αυτό ήταν διαθέσιμα δισεκατομμύρια και κατάσκοποι έτοιμοι για όλα”.

Λίγες ώρες αργότερα ο εξ Αθηνών(!!!)δικηγόρος της Εύας Καϊλή ,ο κ.Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε ευθεία αναφορά σε κατασκόπους. Χωρίς εισαγωγικά.

Είπε  ότι “η βελγική Δικαιοσύνη φοβάται πως κατάσκοποι απο το Κατάρ μπορεί να απαγάγουν απο τις Βρυξέλλες την κ.Καϊλή”.

Εννοούσε σαφώς ότι η βελγική Δικαιοσύνη, φοβάται ότι το Κατάρ και οι προφανείς μεγάλες δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτή την κατά τα άλλα αδύναμη και μη υπολογίσιμη ούτε απο τη Μάλτα ,χώρα θα φυγαδεύσουν την κ.Καϊλή στο Κατάρ και απο εκεί κάπου αλλού ,ώστε και να μην αποκαλύψει συνεργάτες και να μην λογοδοτήσει.

Οι κατάσκοποι βέβαια δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο αν δεν ήταν πολύ σημαντικός συνεργάτης η Εύα Καϊλή. Και σημαντικός συνεργάτης κατασκόπων σημαίνει κατασκοπεία αν ακολουθήσει κανεις την λογική του συνηγόρου της Εύας Καϊλή…

Ο εξ Αθηνών δικηγόρος της διευκρίνησε ότι δεν τον προσέλαβε η κ.Καϊλή τυχαία , αλλά διότι κατέχει γαλλικά(για πιάνο δεν είπε…) και εμείς υποψιαζόμαστε ότι έκανε αυτή τη δήλωση για να μην …υποψιαζόμαστε ότι τον προσέλαβε λόγω της φήμης που απέκτησε ως δικηγόρος της Μαρέβας Μητσοτάκη σε δίκες εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη.

Επίσης υποψιαζόμαστε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό πρόσωπο και ο στόχος 519c .

Στόχο τον ονομάζει ο Κώστας Βαξεβάνης και αποκαλύπτει την παραμονή των Χριστουγέννων ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

Για κατασκοπεία παρακολουθεί η ΕΥΠ ή για εγκληματικές οργανώσεις.

Οχι για εκβιάσεις απο φίλους και εχθρούς.

Αρα κατάσκοπος;

Κατασκοπεία;

Φοβερές αποκαλύψεις με έγγραφα ντοκουμέντα έκανε ο Παύλος Πολλάκης.

Εφερε στη δημοσιότητα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ΚΡΑΤΙΚΗ και όχι ιδιωτική διαχείριση(εξαγωγή στη…Μαδαγασκάρη!) των μηχανημάτων παρακαλούθησης από την εταιρεία intellexa και προανήγγειλε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ κι άλλες αποκαλύψεις σχετικές με άλλη εταιρεία.

Ετσι πάνε περίπατο τα παραμύθια του στυλ “δεν ξέραμε τίποτα για τις εταιρείες αυτές που έφεραν τα μηχανήματα παρακολούθησης”…

Ο κ.Δημητρακόπουλος φάνηκε να προλαμβάνει α λα ελληνικά τη βελγική Δικαιοσύνη και λέγοντας ότι είναι απαισιόδοξος για την αποφυλάκιση της ζάμπλουτης κυρίας Καϊλή πρόλαβε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι “η καλή φίλη του πρωθυπουργικού γραφείου είναι αθώα”!

Το “καλή φίλη” δεν το είπε ο ίδιος.Το έγραψε σε μήνυμα γραπτό ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου…

Αντίθετα διαβάστε τι έγραφε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022  η ηλεκτρονική iefimerida:

“…19/09/2022  17:40
Πυκνώνουν τα σύννεφα στις σχέσεις της Χ. Τρικούπη με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Τελευταία αφορμή υπήρξε η στάση της κυρίας Καϊλή στην ψηφοφορία για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με την Ιταλίδα συνάδελφό της ψήφισαν τον προερχόμενο από τον ευρωπαϊκό νότο, Ιταλό Alessandro Chiocchetti, που ανήκει στο EPP, το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα…”

Είχε ήδη αποκαλυφθεί η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και η Εύα Καϊλή είχε ζητήσει λίγο μετά να μην γίνει έρευνα από τις Βρυξέλλες για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή είχε επιχείρημα ότι η Ευα Καϊλή δεν ήξερε και δεν ρωτούσε τον συζυγό της τίνος είναι οι βαλίτσες με τα τεράστια ποσά που ήταν για μήνες(!!!) στο διαμέρισμά της και άρα είναι αθώα!

Και αφού είναι αθώα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη γιατί σπαράζει η καρδιά της για το παιδί της .

Προφανώς θα είπε και ότι μετάνιωσε πολύ που δεν …πρόσεξε τις γεμάτες μαύρο χρήμα βαλίτσες που είχε ο συζυγός της στο σπίτι τους…

Προφανώς η Καϊλή αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι βαλίτσες ήταν για μήνες στο σπίτι της, γιατί οι Βέλγοι την παρακολουθούσαν τουλάχιστον από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Και άρα είχαν ντοκουμέντα φωτογραφικά και ηχητικά για το τι υπήρε στο σπίτι…

Το αίτημα αποφυλάκισης στηριζόταν όχι μόνο στην αθωότητα και τη μετάνοια για την…απροσεξία, αλλά και στο μικρό παιδί της για το οποίο σπαράζει.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε διαδραματιστεί τον Νοέμβριο του 2017 στην Ελλάδα.

Τον Απρίλιο (όλα τα σπουδαία Απρίλιο γίνονται,όπως θα καταδειχτεί και στην υπόθεση Καϊλή…) του 2017 η Βικυ Τσοχατζοπούλου παρουσιάστηκε στο Εφετείο της Αθήνας και ,όπως γράφουν τα ΜΜΕ, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να αποφυλακιστεί γιατί το μικρό παιδί της δεν αντέχει χωρίς τη μητέρα του και αντιστροφα.

Μία εβδομάδα αργότερα αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του άθλιου νόμου Παρασκευόπουλου.

Και αντί δακρύων είχε την αντίδραση που βλέπετε καθώς έμπαινε στο ταξί έξω απο τις φυλακές.

Η Εύα Καϊλή φυσικά δεν θα χρειαστεί να μπει σε ταξί αν αποφυλακιστεί,άρα τίποτα πέρα απο προσωπικές υποψίες, δεν μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα υψώσει και εκείνη το δάχτυλο…

Ηδη το τεράστιο κακό στους Έλληνες το έχει κάνει με το σκάνδαλο αυτό.

Οπως μας είπαν Έλληνες του εξωτερικού(Γερμανία) ήδη υπάρχουν συνέπειες…Γερμανοί αποφεύγουν Ελληνες είτε εκνευρισμένοι για τις φοβερές αποκαλύψεις,είτε για να μην φανεί ότι είναι μια παρέα…

Αυτό βέβαια δεν ήταν λόγος να πτοηθεί ο δικηγόρος της κ.Καϊλή και να μην μας …πλακώσει με τα  ιδιόλεκτα γαλλικά του… Κορωπίου. Δηλαδή τα γαλλικά που μας φέρνουν το …Κορωπί στον πύργο του Άϊφελ και μοιάζουν πολύ με αυτά της αείμνηστης Ρένας Βλαχοπούλου. Ανάγκα τέχνας κατεργάζεται…

Ακούστε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα για τα κριτήρια με τα οποία η “καλή φίλη” του πρωθυπουργού Εύα Καϊλή επέλεξε τον ίδιο (καλό φυσικά)δικηγόρο με τη Μαρέβα Μητσοτάκη:

 


Πηγή

Προβολές : 769


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα