ΣΟΚ!!! ΟΤΑΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

ΣΟΚ!!! ΟΤΑΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

7 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

 

 

ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Η ιστορία απαιτεί να ασχοληθούμε στο μέλλον με το πλήρες ιστορικό του Πάγκαλου που από εκεί που επετίθετο στις ΗΠΑ εναντίον του τούρκου ΥΠΕΞ, έγινε μετά «τούρκος». Και που είναι η ακριβής εικόνα του προδοτικού ΠΑΣΟΚ.

Έφυγε ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ… παίρνοντας μαζί του τα αναθέματα ενός λαού που συμμετείχε στην καταστροφή του.

Και μπορεί να έχουν κατέβει πολλοί σύνδεσμοι από το παρόν αποκαλυπτικό άρθρο του Ευρυπίδη Μπίλλη, αλλά ευτυχώς δεν κατέβηκε μέχρι στιγμής το σχετικό βίντεο στο οποίο αναφέρεται στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Παραθέτω τον… “επικήδειο” που του έκανε ο Ιωάννης Πέτρου (εδώ), καθώς και το άρθρο από  ” ΤΟ ΠΑΡΟΝ” που εξαφανίστηκε, αλλά παρέμεινε στα κιτάπια της google… και φυσικά το περίφημο βίντεο…

 

Έτσι, αφενός μεν για να μην ξεχνάμε ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, και αφετέρου γιατί ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΝΤΑΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν και δεν πιστεύω στο “ο αποθανών δεδικαίωται”, είπα να μην χρησιμοποιήσω προς το παρόν τα άπειρα του αρχείου μου για τον εκλιπόντα «μέγα» άνδρα.

 

Όμως εκτός και από το όνειδος για την πατρίδα μας  της παράδοση του Κούρδου Οτσαλάν  στους φίλους του τους  τούρκους ως «μεγάλος τραγουδιστής» (το γελοίο μυστικό όνομα που χρησιμοποιούσε τότε για την επικοινωνία του με την πρεσβεία μας στο Ναϊρόμπι).

 

Δεν μπορώ να μην αναφέρω τα κατωτέρω τρία  που δείχνουν την «ελληνική» ποιότητα του δήθεν «μαζί τα φάγαμε» (με το οποίο θρασύτατα δικαιολόγησε την με άθλια ψευδή στοιχεία μνημονιακή υποδούλωση, καταλήστευση και γενοκτονία  της πατρίδας μας).

 

Το πρώτο αναφέρεται στο μάλωμα του Σαμαρά, όταν ο Σαμαράς τόλμησε στην κατοχική βουλή να καταφερθεί εναντίον  του προδοτικού σχέδιο Ανάν.

 

Πάγκαλος εναντίον Σαμαρά για ΑΝΑΝ (ο σύνδεσμος καταργήθηκε)

 

http://www.sigmalive.com/simerini/business/news/224147

 

Ακούστε μετά τον «τούρκο» Πάγκαλο:

 

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Θυμηθείτε επίσης,  “Ο Πάγκαλος και άλλοι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νοσταλγούν τη νεκρανάσταση του Σχεδίου Ανάν!”

 

“Από την εφημερίδα το  ΠΑΡΟΝ της Κυριακής του άρθρου με τον κατωτέρω τίτλο όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής (συνημμένα όλο το άρθρο).

 

Ο Πάγκαλος και άλλοι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νοσταλγούν τη νεκρανάσταση του Σχεδίου Ανάν!

 

http://paron.gr/v3/article_print.php?id=14890&colid=&catid=34&dt=2007-06-17%200:0:0

 

Αυτοί λοιπόν οι 33 βουλευτές-νοσταλγοί του διχοτομικού Σχεδίου Ανάν, προεξάρχοντος μάλιστα του «σκιώδους» ΥΠΕΞ (!), ήτοι του γνωστού Θεοδώρου Παγκάλου, στην περιβόητη επερώτηση που κατέθεσαν και η οποία συζητήθηκε την Παρασκευή:

Μεταξύ των άλλων για τα οποία εγκαλούν την κυβέρνηση για θέματα εξωτερικής πολιτικής, την εγκαλούν και για «την εγκατάλειψη της συμφωνίας του Ελσίνκι, την υπονόμευση του Σχεδίου Ανάν…» κ.λπ. κ.λπ.!

 

Με δυο λόγια εμφανίζονται επιχειρούν την προδοτική νεκρανάσταση του σχεδίου!

 

Εμφανίζονται να διαπράττουν μια τέτοια πολιτική αθλιότητα αφενός ερωτώντες μια άλλη θερμή θιασώτη του Σχεδίου Ανάν, την Ντ. Μπακογιάννη και αφετέρου σε μια κρίσιμη για το Κυπριακό ώρα, που ξένοι και ντόπιοι εξωθερμικοί παράγοντες απεργάζονται σχέδια πολιτικής εξόντωσης του Ελληνισμού της Κύπρου

Τέλος θυμηθείτε το λεχθέν από τον Πάγκαλο μετά την προδοσία των ΙΜΙΩΝ ότι την Ελληνική σημαία στην μία νησίδα θα την πάρει ο αέρας

 

(παρ όλον ότι ήταν ΥΠΕΞ τότε, βρισκόταν στη τηλεόραση του Mega και χαριεντιζόταν όταν οι τούρκοι με την αδράνεια και τη δουλοπρέπεια του Σημίτη αντί να μην βομβαρδίσει τη νησίδα που είχαν καταλάβει οι τούρκοι, οδήγησε στο θάνατο δύο έλληνες παλληκάρια του ελικοπτέρου που τα έστειλε να δουν τι;

 

Η ιστορία απαιτεί να ασχοληθούμε στο μέλλον με το πλήρες ιστορικό του Πάγκαλου που από εκεί που επετίθετο στις ΗΠΑ εναντίον του τούρκου ΥΠΕΞ, έγινε μετά «τούρκος». Και που είναι η ακριβής εικόνα του προδοτικού ΠΑΣΟΚ.

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

 

Πηγή email

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα