Σοκ: Περισσότερες από 1.000 αναφορές σε 10 μέρες, για σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου COVID σε μωρά και νήπια

Σοκ: Περισσότερες από 1.000 αναφορές σε 10 μέρες, για σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου COVID σε μωρά και νήπια

3 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:671
Μοίρασέ το

 

Περισσότερες από 1.000 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών έχουν υποβληθεί στις αρχές των ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω από τις 21 Αυγούστου ως την 1η Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε 10 μέρες… ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…
Και έχει το θράσος η … “εκπορνευμένη ιατρική” να καλεί τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;
ΠΟΣΑ;;;
ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ!!!
Το ίδιο θα ισχύσει και με τους “γονείς” που εμβολίασαν τα παιδιά τους…
Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Σοκ: Περισσότερες από 1.000 αναφορές σε 10 μέρες, για σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου COVID σε μωρά και νήπια
Η έρευνα διαπίστωσε ότι ο αριθμός των αναφορών για παρενέργειες που υποβλήθηκαν στη VAERS (τον αρμόδιο φορέα στις ΗΠΑ) είναι μικρότερος από τον πραγματικό αριθμό των αναφορών για ανεπιθύμητες ενέργειες

Περισσότερες από 1.000 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών έχουν υποβληθεί στις αρχές των ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω από τις 21 Αυγούστου ως την 1η Σεπτεμβρίου.

Από τις 21 Αυγούστου, 996 μη σοβαρές αναφορές έχουν εισαχθεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) για παιδιά 4 ετών και κάτω που έλαβαν εμβόλιο Pfizer και παιδιά 5 ετών ή μικρότερα που έλαβαν εμβόλιο Moderna, είπε ο Δρ Tom Shimabukuro, ερευνητής στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τα οποία διευθύνουν το VAERS με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι περισσότερες από τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών αφορούσαν αποτελέσματα που χαρακτηρίστηκαν ως μη σοβαρά ή συμβάντα που δεν περιελάμβαναν θάνατο, απειλητική για τη ζωή ασθένεια, νοσηλεία ή παράταση νοσηλείας, μόνιμη αναπηρία, συγγενή ανωμαλία ή γενετική ανωμαλία.

Από τα αναφερθέντα συμβάντα, 19 χαρακτηρίστηκαν σοβαρά, με 9 για παιδιά που έλαβαν εμβόλιο Moderna και 10 για παιδιά που έλαβαν εμβόλιο Pfizer.

 

Λεπτομέρειες που παραλείφθηκαν

Τα σοβαρά γεγονότα δεν αναφέρθηκαν λεπτομερώς.

«Αυτές οι λεπτομέρειες δεν θα έπρεπε να είχαν μείνει έξω από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο ACIP και στο κοινό», είπε η Barbara Loe Fisher, συνιδρύτρια και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Εμβολίων, στους The Epoch Times σε ένα email.

Ο Shimabukuro παρουσίαζε τα δεδομένα (pdf) στη Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης, η οποία συμβουλεύει το CDC σχετικά με την καθοδήγηση εμβολίων.

Τα πιο συχνά αναφερόμενα συμβάντα μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer ήταν σφάλματα στη δοσολογία, όπως η εσφαλμένη δόση που χορηγήθηκε.
Πυρετός, εξάνθημα, έμετος, κόπωση και διάρροια αναφέρθηκαν επίσης συχνά.

Τα πιο συχνά αναφερόμενα συμβάντα μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna ήταν πυρετός, εξάνθημα, έμετος και κνίδωση.

 

Ο αριθμός των αναφορών αντιπροσώπευε το 0,06% των δόσεων που χορηγήθηκαν σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω, τα οποία έγιναν επιλέξιμα για εμβόλιο μόλις στα μέσα Ιουνίου.

Ο Shimabukuro είπε ότι τα δεδομένα από το VAERS και άλλα συστήματα δεν αποκαλύπτουν νέες ανησυχίες για την ασφάλεια.

Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αναφορές στη VAERS, αλλά η ψευδής αναφορά υποβάλλει ένα άτομο σε ποινική κατηγορία.

Οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα για τα εμβόλια που υπόκεινται σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Και τα δύο εμβόλια Pfizer και Moderna υπόκεινται σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για μικρά παιδιά.

 

Ο αριθμός των αναφορών μικρότερος από τον πραγματικό

Ωστόσο, η έρευνα διαπίστωσε ότι ο αριθμός των αναφορών που υποβλήθηκαν στη VAERS είναι μικρότερος από τον πραγματικό αριθμό των αναφορών για ανεπιθύμητες ενέργειες

«Αν και δεν σχετίζεται κάθε ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρεται στο VAERS αιτιολογικά με τον εμβολιασμό, είναι επίσης αλήθεια ότι μια μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το CDC υπολόγισε ότι λιγότερο από το ένα τοις εκατό των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου που εμφανίζονται αναφέρονται στη VAERS», είπε ο Fisher.

 

Μυοκαρδίτιδα

Δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στα μικρά παιδιά.

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, μορφές καρδιακής φλεγμονής, επίσης δεν ανιχνεύθηκαν στις αρχικές κλινικές δοκιμές.

Έκτοτε, οι μελέτες τα έχουν συνδέσει οριστικά με τα εμβόλια Moderna και Pfizer.

Τα αναφερόμενα ποσοστά μυοκαρδίτιδας μετά τη δόση 2 μιας πρωτογενούς σειράς είναι αυξημένα για τους άνδρες ηλικίας 5 έως 49 ετών και για τις γυναίκες ηλικίας 12 έως 29 ετών.

Το υψηλότερο αναφερόμενο ποσοστό είναι 78,7 ανά εκατομμύριο δευτερεύουσες δόσεις που χορηγούνται, για άνδρες μεταξύ 16 και 17 ετών.

Τα αναφερόμενα ποσοστά παραμένουν υψηλά για τους άνδρες 12 έως 29 ετών μετά από αναμνηστική δόση, είπε ο Shimabukuro.

Τα ποσοστά δεν παραμένουν υψηλά για τις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας μετά από μια αναμνηστική δόση, σύμφωνα με τα δεδομένα VAERS.

 

Oι υπενθυμιστικές δόσεις

 

Το CDC έχει επαληθεύσει 131 από τις αναφορές περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε άτομα ηλικίας 5 ετών και άνω μετά από αναμνηστικές βολές.

Τα δεδομένα από ένα άλλο σύστημα επιτήρησης που διαχειρίζεται το CDC, το Vaccine Safety Datalink, έδειξαν ένα σήμα ασφαλείας για έναν πρώτο ενισχυτή για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά από έναν πρώτο αναμνηστικό.

Το εμβόλιο Pfizer προκάλεσε 61,7 περιστατικά υπερβολικής καρδιακής φλεγμονής για άνδρες ηλικίας 12 έως 15 ετών και 189 υπερβολικά επεισόδια για άνδρες ηλικίας 16 και 17 ετών.

Τα εμβόλια προκάλεσαν 30,9 υπερβολικά επεισόδια για άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών.

Τα ποσοστά ήταν υψηλότερα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες ηλικίας 16 και 17 ετών μετά από μια ενισχυτική βολή της Pfizer, αν και τα υψηλότερα ποσοστά δεν ήταν στατιστικά σημαντικά λόγω του μικρού αριθμού των συμβάντων, είπε ο Shimabukuro.

 

Πηγή

Προβολές : 671


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα