ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς διευθυντής της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους (βίντεο)

ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς διευθυντής της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους (βίντεο)

13 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

 

Το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα.

 

 

 

 

 

Μπουρλάδες και CIA,  θα έχουν στα χέρια τους αίμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων…

Καμία ποινή δεν μπορεί να είναι αρκετή γι αυτούς… ούτε καν η αιώνια κόλαση…

Όσο για τους Τσιόρδες, Μόσιαλους, Μαργιοκίνηδες, Βατόπουλους, Τζανάκηδες, Γώγους, Γιαμμαρέλου, Παυλάκηδες, Παγώνες, Λινούδες, Γκαγκάδες, Βασιλακόπουλους, δημοσιογράφους, δικαστές και εισαγγελείς, ιεράρχες  και λοιπές πόρνες των φαρμακομαφιών, τα πράγματα είναι απλά…

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ…

ΜΟΝΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ…Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ELLINIKA HOAXES…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

H αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση και της ελληνικής δικαιοσύνης έχει αρχίσει. Αργά η γρήγορα ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας και η επιτροπή των επιδημιολόγων μαζί με όσους θήτευσαν υπουργοί υγείας και λοιποί εμπλεκόμενοι θα κληθούν να απολογηθούν για τους χιλιάδες νεκρούς αλλά και για τους ανθρώπους στους οποίους τα σκευάσματα του Bourla και της Moderna προκάλεσαν ανήκεστο βλάβη.

Φυσικά εκτός της δυστοπικής και εντέχνως κρυβόμενης προσωπικότητας του κ. Τσιόδρα, ένα πρόθυμο μπουλούκι επιστημόνων όπως οι κ.κ. Ηλίας Μόσιαλος, Καπραβέλος, Γεροτζιάφας του ΣΥΡΙΖΑ (ο αρχηγός του οποίου έρχεται εκ νέου να μας σώσει σε αυτοκίνητο αξίας 120.000 ευρώ), ο επιδημιολόγος Βασιλακόπουλος τον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς επέλεξε ανάμεσα στα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια για να τον διορίσει επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν και πάει λέγοντας.

 

Ο κατάλογος είναι μακρύς, σκοτεινός και δυστοπικός καθώς όλος αυτός ο εσμός συμμετείχε εκούσια ή ακούσια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει ο ρόλος της επικεφαλής της Ε.Ε. η οποία έκανε προσωπικές διαπραγματεύσεις με τον Καματερό Bourla.

Για να υπάρξη συσκότιση σε αυτό θα χρειαστούν πολλοί παιδεραστές σαν τον Ηλία Μίχο, ακόμη και μία επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο ή τη Θράκη παρότι ο Ερντογάν είναι πανούργος και τώρα που η Ε.Ε. βαράει διάλυση είναι η κατάλληλη στιγμή να εκβιάσει για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης της χώρας του.

Στην ακρόαση για τον COVID , ο ευρωβουλευτής Rob Roosκεντρική photo, βγήκε δημόσια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είπε ότι ένας από τους διευθυντές της PFIZER μόλις μου ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ: Ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα. Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου COVID ήταν για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

 

Ο κόσμος πρέπει να μάθει. Μοιράσου αυτό το βίντεο!

Αυτό είναι εγκληματικό! Εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο επειδή πίστεψαν ότι θα βοηθούσαν άλλους. Πίστεψαν το ψέμα ότι το πειραματικό εμβόλιο θα φέρει την ανοσία της αγέλης επειδή θα σταματήσει να μεταδίδεται ο ιός. Δεν τους παρασχέθηκε πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση εξαπατήθηκαν.

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας όπως και για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν μιλάμε πια για κάτι που εμείς υποθέτουμε, ή που είναι θεωρία συνομωσίας!

Έχουμε τώρα παραδοχή του εγκλήματος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Roos MEP (@robroos.mep)

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Roos MEP (@robroos.mep)

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα