Σούζα ο Τραμπολίνο στον Γκέιτς,για την ασφάλεια του εμβολίου του κορονοϊού... (βίντεο)

Σούζα ο Τραμπολίνο στον Γκέιτς,για την ασφάλεια του εμβολίου του κορονοϊού... (βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

Μπιλ Γκέιτς: Εγώ έδωσα εντολή στον Τραμπ να μην ερευνήσει τους κινδύνους από τα εμβόλια του Covid

Τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί κανείς, πως και οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ;;; 

Και ο ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς, είναι ένας ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ…

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος ενώ απέσυρε την χρηματοδότηση στον ΠΟΥ, την έδωσε στην GAVI του ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ…είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ…

Σαφώς και ο Γκέιτς διέταξε τον Τράμπ…

Κάποιοι και κάποιες αφελείς, πιστεύουν ακόμα σε … “σωτήρες”!!!

Αφήστε τους να πιστεύουν… Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όχι μία αλλά δύο φορές, ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς διέταξε, όπως ο ίδιος περηφανεύεται, τον τότε Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να μην διερευνήσει τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό.

Να υπενθυμήσουμε, πως ο Τραμπ σύμφωνα με την Επιχείρηση Warp Speed, έδωσε την άδεια στις εταιρίες να παρακάμψουν την ασφάλεια των εμβολίων για να είναι πιο γρήγορα διαθέσιμα στο κοινό. Πιθανώς, ο Τραμπ ανησυχώντας για την αποφασή του, θέλησε να φτιάξει μια δική του επιτροπή που θα εξετάσει την ασφάλεια τους. Ο Μπίλ Γκέιτς όμως, έδωσε την εντολή να μην το κάνει, όπως ο ίδιος καυχιέται στο βίντεο…

Μπορούμε να αναρωτηθούμε τι προσπαθεί να κρύψει ο Γκέιτς. Ήξερε από τότε ότι οι ενέσεις συνδέονται με την μυοκαρδίτιδα; Ήξερε ότι θα κατέστρεφαν την ανοσία των ανθρώπων και θα τους προκαλούσαν το λεγόμενο VAIDS (AIDS που προκαλείται από τα εμβόλια), τι ήξερε και ήθελε να αποφύγει την έρευνα για την ασφάλεια των εμβολίων;

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι ο Γκέιτς πρότεινε τα εμβόλια ως εργαλείο μείωσης του πληθυσμού το 2010, όταν εμφανίστηκε σε μια ομιλία στο TED για να συζητήσει τις ευγονικές προσπάθειές του.

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους», είπε τότε ο Γκέιτς. «Αυτό ανέρχεται σε περίπου 9 δισεκατομμύρια».

«Τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15 τοις εκατό».

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια για τον Γκέιτς, είναι ένα εργαλείο μείωσης του πληθυσμού, τα αποτελέσματα του οποίου τα βλέπουμε τώρα. Τα τόσα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν στο πληθυσμό, είναι πιθανό να μειώσουν το προσδόκιμο ζωής, όπως έδειξε και μια έρευνα με αξιολόγηση απο ομότιμους:

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας «εγείρουν ανησυχίες για πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις», έγραψαν οι ερευνητές, προσθέτοντας ότι σκοπεύουν να την επαναλάβουν μετα απο ένα χρόνο για να αξιολογήσουν εάν οι ανωμαλίες έχουν επιλυθεί.

Σε μια μετα-ανάλυση οκτώ μελετητών, η LGE (δείκτης καρδιακής βλάβης) βρέθηκε ότι είναι ένας προγνωστικός παράγοντας θανάτου από όλες τις αιτίες, καρδιαγγειακού θανάτου, καρδιακής μεταμόσχευσης, επανεισαγωγής στο νοσοκομείο, υποτροπιάζουσας οξείας μυοκαρδίτιδας και απαίτησης για μηχανική υποστήριξη του κυκλοφορικού.

Κάτι που σημαίνει πως αυτά τα παιδιά, είναι πολύ πιθανό να έχουν στο μέλλον καρδιακά προβλήματα… και όπως είπε ο Δρ Anish Koka το 60% έως το 70% των εφήβων που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο για τον COVID θα έχουν μια ουλή στην καρδιά τους, που δε θα φύγει ποτέ.

Παρά το γεγονός ότι τόσοι και τόσοι παραδέχθηκαν πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, αυτά που βλέπουμε σήμερα. Ορισμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Gates και είναι πρόθυμοι να σηκώσουν τα μανίκια τους για την κυβέρνηση και τη Big Pharma.

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα