“Σπαρτιατικά ... “ήθη”, που όμως ταιριάζουν απόλυτα με το γνωστό σύνθημα για την Βουλή!!!!!!!!!! THIS IS... SPARTAAAAAA!!!... !

“Σπαρτιατικά ... “ήθη”, που όμως ταιριάζουν απόλυτα με το γνωστό σύνθημα για την Βουλή!!!!!!!!!! THIS IS... SPARTAAAAAA!!!... !

27 Ιουνίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:956
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και κλαιωγελάω…

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Ξεσπά για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες: «Αν είχα εκλεγεί, δεν θα παρέδιδα την έδρα!»

Στον… Καιάδα το μοντέλο ∆ομινίκη Παπαδοπούλου! Τη διέγραψαν για τα γυμνά κατόπιν εορτής

Α ρε πρόεδρα… τι στέρησες από τον φυσικό του χώρο…
Οι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και το μαστίγιο έλειπαν, και θα  γινόταν στη Βουλή της … Δομινίκης…
Γιατί ένα μαστίγιο λείπει από το άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας… “για να έρθει στα ίσια του”… 
Το χάσαμε το κορμί, μπατριώτη…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1.  Νέα ήθη στην επιλογή υποψηφίων;
ΟΧΙ… “ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΘΗ” από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος… 
Αχ Κασσιανή… εσύ φταίς μ’ αυτά που είπες στον Θεόφιλο…
Υ.Γ.2. Πως το ‘λεγε ο Καρατζαφύρερ;;; “Μάζευε κι ας ειν’ και ρώγες”… Εκεί δεν ήταν ο αρχηγός των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ;;;
Υ.Γ.3. Η σύνθεση της πρώτης φωτο, είναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Το όνομά της ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Λευκάδα με τους ακροδεξιούς «Σπαρτιάτες», όμως η «έκπτωτη βασίλισσα» τους κόμματος Δομινίκη Παπαδοπούλου, με τις πικάντικες φωτογραφίες της, τον λογαριασμό της στο OnlyFans και τις εμφανίσεις της σε ριάλιτι και τρας εκπομπές, πυροδότησε ένα άγριο παρασκήνιο, που οδήγησε χθες στην άρον άρον διαγραφή της από τον πρόεδρο του κόμματος, αν και η ίδια αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι είχε διαγραφεί εδώ και μία εβδομάδα αλλά το κρατούσαν κρυφό!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Απίθανα πράγματα με τη… σέξι «Γοργώ» των «Σπαρτιατών», που η χάρη της είχε φτάσει τον Νοέμβριο του 2022 μέχρι την σελίδα 3 της Espresso, με το μοντέλο να δηλώνει τότε ως «Espresso Girl» πως πέφτει νωρίς για ύπνο και πως ερωτεύεται παράφορα!

Εκπτωτη, πλέον, η «Σπαρτιάτισσα» με τον λογαριασμό στο OnlyFans.

Με μια «επείγουσα ανακοίνωση» χθες ο Βασίλης Στίγκας έκανε γνωστή τη διαγραφή της: «Στο θέμα της υποψηφίου των “Σπαρτιατών” στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της.


Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

 

Ομως η πέτρα του σκανδάλου στην ουσία «αδειάζει» τον ηγέτη του κόμματος και μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» αναφέρει: «Η διαγραφή μου δεν έγινε τώρα, έγινε πριν από μία εβδομάδα, απλά τώρα βγήκε στη δημοσιότητα.

 

Κάποιοι ακραίοι πήραν τηλέφωνο στο κόμμα και είπαν πως δεν θα το ψηφίσουν εξαιτίας της υποψηφιότητάς μου. Τους ενόχλησαν οι γυμνές μου φωτογραφίες που έχω κάνει ως μοντέλο! Να διευκρινίσω ότι στο OnlyFans δεν έχω υλικό πορνό! Tις φωτογραφίες που έχω στο Ιnstagram ως μοντέλο τις έχω και στο ΟnlyFans. Mε πήρε ο πρόεδρος τηλέφωνο και με ρώτησε τι έγινε, του εξήγησα και είπε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει.

Οταν πάντως μου πρότειναν να κατέβω στις εκλογές, δεν κρύφτηκα ποτέ ότι είμαι μοντέλο και ο πρόεδρος θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί».

Και συνεχίζει: «Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι στη Λευκάδα όπου ήμουν υποψήφια πήρα 3,74% και τα μηνύματα του κόσμου ήταν όλα πολύ θετικά! Μου έλεγαν ότι θα ψηφίσουν “Σπαρτιάτες” για μένα. Εάν είχα εκλεγεί, θα κρατούσα την έδρα μου ως ανεξάρτητη βουλευτής.

Από εκεί και πέρα δεν κρατάω καμία κακία και χάρηκα που μπήκε το κόμμα στη Βουλή. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι οι φωτογραφίες μου που κυκλοφόρησαν στα media αποτελούν προϊόντα υποκλοπής και έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!».

Πάντως στην περίπτωση της «έκπτωτης βασίλισσας» των «Σπαρτιατών», που σκανδάλισε τον πρόεδρο και ψηφοφόρους του, τίθεται το εύλογο ερώτημα: Μα, καλά, δεν ήξεραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του το παρελθόν της Παπαδοπούλου πριν την εντάξουν στα ψηφοδέλτια; Η ανακοίνωσή του δεν πολυπείθει, μια και με το «καλημέρα» τρέχει και δεν φτάνει να σώσει το συντηρητικό ίματζ του που δεν… συνάδει με τόπλες και γυμνά οπίσθια!

Δεν μπορεί να μην ήξερε ότι η Παπαδοπούλου, που έγινε γνωστή μέσα από το «GNTM 5», όταν υποδυόταν την… Κλυταιμνήστρα του Αισχύλου μπροστά στους κριτές, καταφέροντας να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλων, καθώς οι Καγιά, Καράβας, Σοφρωνίου και Χατζηπαντελή τής είχαν δώσει τέσσερα «ναι» για να περάσει στη φάση των bootcamps, όπου κόπηκε, έχει κάνει στο πλαίσιο του μόντελινγκ και γυμνές φωτογραφίσεις;

Αφήστε δε που το 2019 η ίδια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Αννίτα, κοίτα» με την Πάνια, όπου έψαχνε «έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα και να είναι χορηγός έχοντας κότερο και πιστωτικές κάρτες»!

Την ίδια μάλιστα χρονιά η Παπαδοπούλου, που δεν άφηνε ριάλιτι για ριάλιτι και εκπομπή για εκπομπή, είχε πάρει μέρος και στο «X-Factor» ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Τσαουσόπουλο, Μάστορα, Ασλανίδου και Θεοφάνους, χωρίς ωστόσο να τους πείσει για το ταλέντο της στο τραγούδι…


Πηγή

 

 

Προβολές : 956


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα