Στατιστικά εμβολιασμένων διασωληνωμένων στην Ελλάδα. ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.

Στατιστικά εμβολιασμένων διασωληνωμένων στην Ελλάδα. ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.

14 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,386
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης:   “Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι με την “Ο” περνούν ένα απλό συνάχι, την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι την περνούν βαριά και όλο και περισσότεροι διασωληνώνονται. Το ανοσοποιητικό τους έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη. Αν αυτή είναι ανεπανόρθωτη ή αν με τον καιρό αποκαθίσταται, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Ως τότε όμως, όπως όλα δείχνουν, θα χαθεί πολύς κόσμος άδικα…”

 

 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

 

ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.

 

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ.

 

Όχι μόνο δεν νοσούν ελαφρύτερα, όπως τους υποσχέθηκαν με τις 2 δόσεις (και τους το ξανα-υποσχέθηκαν με την 3η δόση), αλλά αντίθετα κιόλας! Τα ποσοστά τους μεταξύ των διασωληνωμένων αυξάνουν ραγδαία!

 

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί επικαιροποίηση της προηγούμενης, με ημερομηνία 1η Απριλίου (που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο).

Εδώ το λινκ για όποιον δεν την έχει διαβάσει:

 

_________________________________

 

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

 

Εξηγήσαμε, όπως άλλωστε είναι και ευνόητο, ότι η διασωλήνωση μόνο “ελαφρύτερη νόσηση” δεν δείχνει…

Στην προηγούμενη ανάρτηση, που το λινκ έδωσα πιο πάνω και που συνιστώ να την διαβάσετε προσεκτικά, αφού είναι πιο αναλυτική από αυτήν εδώ, είχα πάρει τα επίσημα δελτία του ΕΟΔΥ, από την αρχή του 2022 και ανά 2 εβδομάδες, για να καλύψω όλο το 1ο 3μηνο του έτους, χωρίς να πλατειάσω.

Έτσι, χρειάστηκαν 7 δελτία και αφορούσαν στις εξής ημερομηνίες:

 

– 4 Ιανουαρίου,

– 18 Ιανουαρίου,

– 1 Φεβρουαρίου,

– 15 Φεβρουαρίου,

– 1 Μαρτίου,

– 15 Μαρτίου,

– 29 Μαρτίου.

 

Σήμερα 12 Απριλίου συμπληρώνονται ακριβώς 2 βδομάδες μετά το τελευταίο δελτίο που είχα χρησιμοποιήσει τότε (29 Μαρτίου).

Οπότε, έφτασε η ώρα για την 1η επικαιροποίηση της μελέτης.

(Θα ακολουθήσουν και άλλες, εννοείται…)

___________________________________

 

Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ

 

Είχαμε δει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι, που στις αρχές του 2022 ήταν το 15% του συνόλου, στα τέλη του 1ου 3μήνου έφτασαν να είναι το 41,5%.

 

Αυτή η ανοδική τάση συνεχίζεται αμείωτη και στο σημερινό δελτίο, με τους πλήρως εμβολιασμένους να αποτελούν πια το 45,5% !!

 

Επί πλέον δεν ξέρουμε πόσοι ακόμη εμβολιασμένοι (είτε “ληγμένοι” διπλοδοσίτες, είτε μονοδοσίτες) είναι σήμερα διασωληνωμένοι, γιατί η καλή μας η κυβέρνηση φροντίζει ώστε ο ΕΟΔΥ να ανακατέψει όλους αυτούς, βάζοντας τους στην ίδια ομάδα μαζί με τους ανεμβολίαστους, για να θολώσει τα νερά!

Παρόλη αυτή την απάτη, η τάση δεν μπορεί να κρυφτεί αποτελεσματικά, αρκεί να σκεφτούμε το εξής απλό:

Αφού οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι, που αποτελούσαν το καμάρι του συστήματος, αυξάνουν με ραγδαίο ρυθμό, δεν θα αυξάνουν (και πολύ περισσότερο μάλιστα) οι ατελώς εμβολιασμένοι, που ούτε και κατά το σύστημα δεν προστατεύονται;

Άρα, η σημαντικότατη πτώση στην ομάδα ανεμβολίαστων & ατελώς εμβολιασμένων οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ραγδαία πτώση των ανεμβολίαστων.

Μάλιστα, η πτώση των ανεμβολίαστων είναι τόσο ραγδαία, ώστε η προσθήκη των “ατελώς εμβολιασμένων” δεν ήταν αρκετή για να συγκαλυφθεί το αποτέλεσμα!

_____________________________________

 

ΑΙΤΗΜΑ

Αν έχει απομείνει έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια στους ιθύνοντες του ΕΟΔΥ, πρέπει επιτέλους στα επόμενα δελτία τους να διαχωρίσουν τους αληθινά ανεμβολίαστους από τους “ατελώς εμβολιασμένους”.

Έτσι για να δούμε ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ και κανένας ανεμβολίαστος ανάμεσα στους διασωληνωμένους…

(Σχήμα λόγου φυσικά! Όλο και κάποιοι ανεμβολίαστοι θα υπάρχουν διασωληνωμένοι, ιδίως με βαριά υποκείμενα νοσήματα.)

 

Μην ξεχνούμε όμως και τις τόσες καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους, ότι συχνά προσπαθούν να τους διασωληνώσουν με ΠΟΛΥ χαλαρά κριτήρια (ακόμη και με κορεσμό Οξυγόνου 95%) για να γράφουν πιο πολλές διασωληνώσεις σε ανεμβολίαστους, από όσες πραγματικά χρειάζονται…

_____________________________________

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

 

Αφού τα παπαγαλάκια του συστήματος, μετά την προηγούμενη ανάρτηση μου, (που έγινε viral σε όλο το Internet) δεν μπορούσαν πια να αρνηθούν το προφανές, προσπαθούν τώρα να το αξιοποιήσουν προς όφελός τους!

Με ποιο τρόπο;

Λένε στον κόσμο το γελοίο επιχείρημα:

 

«Τα βλέπετε; Ούτε η 3η δόση προστατεύει. Για αυτό τρέξτε για την 4η δόση» !

 

Λες και κάτι που δεν αποδίδει, επειδή δεν φτιάχτηκε για την παρούσα ίωση, θα αποδώσει αν κάνεις υπερβολικό αριθμό δόσεων!

Μόνο τα ρίσκα αυξάνεις, με τις περισσότερες δόσεις.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι ανεμβολίαστοι με την “Ο” περνούν ένα απλό συνάχι, την ίδια ώρα που οι εμβολιασμένοι την περνούν βαριά και όλο και περισσότεροι διασωληνώνονται. Το ανοσοποιητικό τους έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη. Αν αυτή είναι ανεπανόρθωτη ή αν με τον καιρό αποκαθίσταται, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Ως τότε όμως, όπως όλα δείχνουν, θα χαθεί πολύς κόσμος άδικα…

 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Η επιστημη ΔΕΝ “εχει αυτα τα οπλα και αυτα χρησιμοποιει”.
Εχει πολλα οπλα, που ΔΕΝ χρησιμοποιει επισημως, επειδη ειναι πάμφθηνα (βιταμίνη D, βιταμίνη C, Ψευδάργυρος κλπ)
Επισης χρησιμοποιει ολεθριες ουσιες (π.χ. ρεμντεσιβίρη) που κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο, επειδή ειναι πανακριβα.
Επί πλεον “εμβολιαζει” τους παντες, με ουσιες πρακτικως ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ και αποσιωπα και αποκρυπτει τις αμετρητες ανεπιθυμητες ενεργειες και πολλες χιλιαδες θανατους που προκαλεσαν.
Για αντισταθμισμα φορτωνει πανω στον Covid, ενα σωρο θανατους που ΔΕΝ ειναι δικοι του, για να διογκωσει το προβλημα και να σε βαλει σε μια πονηρη διαδικασια, τυπου “Δεν βλέπεις ποσοι πεθαινουν ΑΠΟ Covid; Τρεχα εμβολιασου και μην το ψειριζεις πολυ.”.
Βασιζεται στην ασχετοσυνη σου.
Και ΝΑΙ, απο το ανοσοποιητικο σου εισαι ακομη ζωντανος.

 

Πηγή

Προβολές : 1,386


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα