Στα φινλανδικά σύνορα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ρωσικό σύστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! Μπορεί να ΝΕΚΡΩΣΕΙ την Ευρώπη  (βίντεο)

Στα φινλανδικά σύνορα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ρωσικό σύστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! Μπορεί να ΝΕΚΡΩΣΕΙ την Ευρώπη (βίντεο)

13 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:516
Μοίρασέ το

Έχει τη σημασία του μάλιστα πως το ίδιο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θέλησε να δημοσιευτούν τα παρακάτω, σε ένα πασιφανές μήνυμα-προειδοποίηση (ίσως η τελευταία) προς τους δυτικούς…

 

 

 

Όλα μυρίζουν παγκόσμιο μπαρούτιασμα…

Τόσα χρόνια  οι Φινλανδοί ήταν έξω από το ΝΑΤΟ, και τώρα θέλουν να γίνουν μέλη του… εν μέσω πολεμικής φωτιάς…
ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Να ετοιμάζονται οι Φινλανδοί…

Η Ρωσία όταν προειδοποιεί για την ασφάλειά της δεν χωρατεύει, κάτι που έχουν καταλάβει με τον πλέον σκληρό τρόπο Ουκρανοί και Γεωργιανοί!

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στην Σκανδιναβία, εφόσον Σουηδία και Φινλανδία επιμείνουν στην αυτοκτονική τους εμμονή να μπουν στο ΝΑΤΟ.

Έτσι μετά την μετακίνηση στρατιωτικών οχημάτων που κουβαλούν πυραυλικά συστήματα στα σύνορα με την Φινλανδία, όπως σας μετέδωσε το EL.GR από την πρώτη στιγμή, οι Ρώσοι βγάζουν άλλον έναν “άσσο” από το “μανίκι” τους.

Αναφερόμαστε στο πιο (γνωστό) ισχυρό σύστημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που διαθέτουν οι Ρώσοι, το “Murmansk BN” και έχουν ήδη τοποθετήσει στα βορειοδυτικά τους σύνορα!

Το πολύ απλό (στο μάτι) σύστημα έχει τερατώδεις ικανότητες και μπορεί ακόμα και μία αρκτική γωνιά της Ρωσίας να παραλύσει ολόκληρη την Ευρώπη!

Έχει εμβέλεια που αγγίζει τα 5.000χλμ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον εντοπισμό και εξάλειψη στρατιωτικών δορυφορικών επικοινωνιών υψηλής συχνότητας του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Έχει τη σημασία του μάλιστα πως το ίδιο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θέλησε να δημοσιευτούν τα παρακάτω, σε ένα πασιφανές μήνυμα-προειδοποίηση (ίσως η τελευταία) προς τους δυτικούς

 

 

Πηγή

Προβολές : 516


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα