Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα!!!!!!!!!!!! Άλλα τις αλλαγές η Κατίγκω!!! Διαθέτει ένα πανίσχυρο όπλο για την υπεράσπιση των θεσμών και του Συντάγματος: ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ.

Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα!!!!!!!!!!!! Άλλα τις αλλαγές η Κατίγκω!!! Διαθέτει ένα πανίσχυρο όπλο για την υπεράσπιση των θεσμών και του Συντάγματος: ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ.

7 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,224
Μοίρασέ το

 

 

Αλλάζει η Πρόεδρος – Ώρα να πάρει τ΄ όπλο της

Εγκαταλείπει ως κατοικία το Προεδρικό, αποσύρει από το προσκήνιο τον σύντροφό της, μένει να υιοθετήσει και την πρόταση Βενιζέλου

Είναι αργά για δάκρυα Κατίνα … ή μήπως … ΚΑΘΡΙΝ ΣΑΤΣΕΛΟ…;;;
ΕΖΥΓΙΣΘΗ, ΕΜΕΤΡΗΘΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ… ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.
Καλλιόπη Σουφή
Υ.Γ. Είναι πολύ εύκολο να πάρουν να μυαλά σου αέρα και από ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ…
ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ…
ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ…

 

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Πλησιάζοντας την ολοκλήρωση του τρίτου έτους της θητείας της στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου δείχνει ότι αντιλαμβάνεται, όσα δεν μπόρεσε ή δεν της επέτρεψαν οι αυλοκόλακες, να αντιληφθεί από την αρχή.

Έτσι αρχίζει σταδιακά να εγκαταλείπει κάποιες λανθασμένες-προσωπικές κατ αρχάς- επιλογές, που την έστειλαν στα τάρταρα από πλευράς δημοφιλίας.

Για παράδειγμα άφησε το προεδρικό Μέγαρο ως τόπο οικογενειακής διαμονής και ζει πλέον – όπως όλοι οι προκάτοχοι της πλην Σαρτζετάκη – στο σπίτι της στο Κολωνό, σαν κανονικός άνθρωπος.

Επίσης αποσύρει από το προσκήνιο τον σύντροφο της – τον αξιοπρεπή Παύλο Κοτσώνη – που είχε σπεύσει να χρίσει άμισθο σύμβουλό της – λες και σε κάθε ζευγάρι δεν είναι ο ένας σύμβουλος του άλλου -και να τον εμπλέκει στην επιτέλεση των καθηκόντων της .

Μένουν τώρα τα «σκληρά».Αν θα αποδεχθεί αυτό που της συνέστησε ο, κάθε άλλο παρά εχθρός της, Βαγγέλης Βενιζέλος:

Να πάψει να είναι η «πρόεδρος του Μητσοτάκη» και να λειτουργεί ως προέκταση της κυβέρνησής του .

Ήτοι να αναλάβει πρωτοβουλίες που συνάδουν-και συνταγματικά- με το ρόλο της , ως αρχηγού του κράτους και ρυθμίστριας του Πολιτεύματος.

Να καλέσει διαδοχικά στο προεδρικό Μέγαρο τους πολιτικούς αρχηγούς και να ακούσει τη θέση τους για το τοξικό κλίμα που δημιούργησαν στη χώρα οι κυβερνητικές εκτροπές.

Με την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να μην έχει κρίσιμες αρμοδιότητες ή τις άκρες που έχει στα ΜΜΕ ο Μητσοτάκης – μπορεί να μην γνωρίζει καν την εισαγγελέα Βλάχου της ΕΥΠ, που η κυβέρνηση ανέχεται να δηλώνει ότι μπορεί να την παρακολουθεί κατά την κρίση της- αλλά διαθέτει ένα πανίσχυρο όπλο για την υπεράσπιση των θεσμών και του Συντάγματος: την παραίτησή της.

Αν ενσκύψει στα παραδείγματα των προκατόχων της θα το καταλάβει. Όλοι οι Πρωθυπουργοί επί των ημερών τους, είχαν πλήρη συναίσθηση ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Προκόπης Παυλόπουλος- ας μην μιλήσουμε για τον Καραμανλή- δεν το είχαν σε τίποτε να τα βροντήξουν, αν έπρεπε να προστατεύσουν τα ιερά και τα όσια της Γ΄Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γ.Λ

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,224


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα