ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ!!!

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ!!!

22 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:857
Μοίρασέ το

 

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης Καραμανλή – Οι διαρροές στα βόρεια, οι βλέψεις για τη Προεδρία και η ενεργοποίηση του ξαδέρφου

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης Καραμανλή – Οι διαρροές στα βόρεια, οι βλέψεις για τη Προεδρία και η ενεργοποίηση του ξαδέρφου
Ραγιά μου, επειδή ξεχνάς, θα σου θυμίσω φωτογραφικά τι εστί Καραμάν Αλής και ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ, μήπως και αφυπνιστεί η συνείδησή σου και αποφασείς να τους στείλεις όλους στο διάολο και όταν λέω ΟΛΟΥΣ, ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ…
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Η ΝΔ χάνει στη Μακεδονία από την απόσυρση Καραμανλή

Η αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή σηματοδοτεί μεγάλες εξελίξεις στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην δεξιά πολυκατοικία.

Η ΝΔ χάνει στη Μακεδονία από την απόσυρση Καραμανλή

Το κόμμα χάνει έναν παραδοσιακό πόλο που συγκρατούσε τις δεξιές ψήφους στην Μακεδονία.

Για να καταλάβετε, στη Θεσσαλονίκη παρόλο που ο κ. Καραμανλης ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό, εντούτοις έβγαινε πρώτος σε ψήφους καθώς του βάζανε σταυρό για να δείξουν την αγάπη τους στο πρόσωπό του. Με την αποχώρηση Καραμανλή θα κάνει πάρτι ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βόρεια Ελλάδα. Οι δύο τους έχουν κοινούς φίλους και κοινό περιβάλλον. Γνωρίζονται από παλιά και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει πολλούς από τους ψηφοφόρους του.

Πρόβλημα στη ΝΔ το ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης

 

Η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη έχει πρόβλημα. Δεν είναι μόνο η αποχώρηση Καραμανλή, είναι και ότι είναι αδύνατο το ψηφοδέλτιο.
Αλλά και η πιθανή έξοδος της Μαρίας Σπυράκη από αυτό.
Γενικά, θα πρέπει να βρεθούν πρόσωπα που θα κρατήσουν την περιφέρεια γαλάζια την ώρα που βάλλεται από πολλά δεξιά κόμματα.
Οι βουλευτές που ήδη απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω, χρειάζονται νέα πρόσωπα.

Πολλά καραμανλικά στελέχη χάνουν τη στήριξή τους

 

Στην κοινοβουλευτική ομάδα υπάρχει μία σύγχυση. Καταρχάς, ο Νίκος Δένδιας έχασε ένα πολύ μεγάλο στήριγμα που του έδινε μεγάλο αέρα στο να εκφράσει πολλές φορές την αντίθετη άποψη.

Επίσης, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχασε ένα συμπαραστάτη ενώ Ρουσόπουλος-Στυλιανίδης-Κουμουτσάκος θα συμπιεστούν αρκετά από πρόσωπα που δεν ήθελαν ή είχαν επικρίνει τον πρώην πρωθυπουργό.

Ήδη στην Ά Αθήνας η Κεφαλογιάννη έχει συμπιεστεί από Κικίλια-Πιερρακάκη ενώ και στο βόρειο τομέα συμβαίνει το ίδιο με Ρουσόπουλο-Κουμουτσάκο από την υπερσυγκέντρωση εξουσίας στο δίδυμο Άδωνι-Χατζηδάκη και την ένταξη του φίλου του Κ.Μητσοτάκη, Νίκου Παπαθανάση.

Δεν είναι μυστικό ότι η ηγεσία της ΝΔ θα προσπαθήσει να ομογενοποιήσει την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα, δηλαδή να την φτιάξει στα μέτρα της ώστε να απομονώσει τις αντίθετες φωνές.

 

Ο Κ. Καραμανλης θα θελήσει αργότερα να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει να φύγει από την πολιτική καθώς θέλει να δικαιωθεί.

Όπως έγραψε και στην δήλωσή του «τελειώνει η κοινοβουλευτική μου διαδρομή».

Πλέον θα υπάρξουν νέες θέσεις που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί στο μέλλον, εάν συντρέξουν οι συνθήκες.

Η μόνη θέση που θα τον ενδιέφερε είναι η προεδρία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχει κανένα πλάνο να δημιουργήσει νέο φορέα καθώς δεν θα πήγαινε ποτέ ενάντια στο κόμμα που ίδρυσε ο θείος του, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 

Ανοίγει ο δρόμος για τον ξάδερφο του

 

Η αποχώρηση Κώστα Καραμανλή ανοίγει το δρόμο να κινηθεί ένας άλλος Καραμανλής, ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα που είναι πρωτοκλασσάτο στέλεχος της κυβέρνησης.


Το πως θα κινηθεί θα το δούμε αργότερα, καθώς έχει μεγάλη υποβοήθηση από τον πατέρα του Αχιλλέα ο οποίος γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ.


Είναι σίγουρο ότι αργότερα θα παίξει κάποιο ρόλο, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή.

 

Πηγή

Προβολές : 857


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα