Στην Ελλάδα η Μαφία εκλέγεται!

Στην Ελλάδα η Μαφία εκλέγεται!

8 Ιανουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το

Η μαφία ανά τον κόσμο έχει πολλά παρακλάδια και μορφές, στην γειτονική ιταλία για παράδειγμα ξεκίνησε μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ως όργανο των αμερικάνων για να μπορούν να ελέγξουν την τοπική κοινωνία και την κυβέρνηση.

Μέχρι που έφτασε να διοικεί η αστυνομία και μέρος της κυβέρνησης και βουλευτών μέχρι πρόσφατα.

Στη Λατινική Αμερική η μαφία εκεί είχε την μορφή της παραγωγής ναρκωτικών και εξαγωγής στην ευρύτερη περιοχή της Δύσης με τις γνωστές ιστορίες Μεξικού και Κολομβίας και τους γνωστούς πρωταγωνιστές, βλέπε Pablo Escobar και άλλες οικογένειες που είναι λειτουργικές ακόμα και σήμερα.

Τελευταίο παράδειγμα εξευγενισμένης μαφίας είναι της Κολομβίας!

Εκεί μετά την τεράστια αιματοχυσία κατάλαβαν ότι ο πόλεμος αναμεταξύ τους δεν συμφέρει κανέναν και έγιναν όλοι επιχειρηματίες.

Όλοι παίρνουν μερίδιο οι έμποροι, οι παραγωγοί, η κυβέρνηση, η αστυνομία, ο στρατός όλοι…

Και δημιούργησαν μία χώρα τουριστική προσβάσιμη και ανοιχτή σε όλο το Δυτικό Κόσμο που συνεχίζει και κάνει εξαγωγές ναρκωτικών αλλά πουλάει και σε χαμηλές τιμές για εσωτερική κατανάλωση σε τουρίστες.

Το κοινό που έχουν όλοι αυτοί είναι είτε με αιματοχυσία ανά μεταξύ τους είτε με απειλές και νοθεία στις εκλογές κατάφεραν να επιβληθούν.

Στην Ελλάδα η μαφία έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο, χρησιμοποιεί  μπράβους της νύχτας για να πετύχει τους σκοπούς της όταν δεν μπορεί να το κάνει φανερά.

Ελέγχει πλήρως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχοντας φροντίσει να ανήκουν στους συνεργούς της. Και όσα δεν ανήκουν στο στενό κύκλο των συνεργών τους δωροδοκούνται συστηματικά!!

Έχει έμεση σύνδεση με τον υπόκοσμο της νύχτας, βλέπε προστασία νυχτερινών μαγαζιών εμπόριο λευκής σαρκός διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

Χρησιμοποιεί την ΕΥΠ για να παρακολουθεί τις επικοινωνίες στελεχών των πολιτικών της αντιπάλων ακόμα και διορισμένων από την ίδια μελών της για να δει αν είναι πιστοί και δεν κρατάνε προμήθειες για πάρτη τους!

Χρησιμοποιεί την Ελληνική δικαιοσύνη για να ραδιουργεί και να συλλαμβάνει με ανυπόστατες κατηγορίες δημιουργώντας σκευωρίες στους πολιτικούς της αντιπάλους.

Χρησιμοποιεί την ελληνική αστυνομία για να κάνει ανήθικες και παράνομες πράξεις όπως εξώσεις σε φτωχές οικογένειες στέλνοντας αστυνομικούς από τα τοπικά αστυνομικά τμήματα μαζί με μπράβους δικαστικούς επιμελητές πετώντας το δρόμο σπάζοντας πόρτες ανυπεράσπιστες ελληνικές οικογένειες και ΑΜΕΑ!

Χρησιμοποιεί εκτελεστές, όπως έγινε με την δολοφονία Καραϊβάζ και απόπειρα δολοφονίας Στέφανου Χίου προσπαθώντας να σιωπάσει τα στόματα των δημοσιογράφων που προσκομίζουν στοιχεία εναντίον της!

Μην ξεχνάμε ότι ο Στέφανος Χίος κατέθεσε μήνυση με μάρτυρα και στοιχεία ενάντια στον Γρηγόρη Δημητριάδη και στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και σε άμεσο χρονικό διάστημα δολοφονήθηκε ο γιος του μάρτυρα!!

Η μαφία στην Ελλάδα αποκλείει με άκρως παράνομες και αντισυνταγματικές νομοθετικές ρυθμίσεις ελεύθερα και νομιμότατα δημιουργημένα εθνικά κόμματα από τις εκλογές!

Πρόσφατο παράδειγμα ο αποκλεισμός του εθνικού κόμματος Έλληνες που χτύπαγε 15% στις πραγματικές δημοσκοπήσεις!

Δημιουργεί απελπισία στον κόσμο ελέγχοντας πλήρως τα ενεργειακά καρτέλ!

Και προσπαθεί να πείσει μέσω των διεφθαρμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι έτσι είναι τα πράγματα ότι ζούμε καλά και πρέπει να αποδεχτούμε την μάστιγα ακρίβειας και της υποδούλωσης, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και την αλλοίωση του πληθυσμού μας!

Δημιουργεί ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας με πανδημίες τύπου κορονοϊού και προσπαθεί να πείσει ότι μην πας να ψηφίσεις γιατί δεν θα αλλάξει κάτι και αν θέλεις να ψηφίσεις θα ψηφίσεις εμάς που θέλουμε να σε “σώσουμε”!

 

“Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός”.

Ο λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί. (Θουκυδίδης)

Στην Ελλάδα η μαφία εκλέγεται και έχει όνομα:

Νέα Δημοκρατία..

Λάμπρος Θεοδόσης

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα