Στη Βουλή η δικογραφία κατά Καραμανλή για τα Τέμπη και άλλες τρεις κατά υπουργών

Στη Βουλή η δικογραφία κατά Καραμανλή για τα Τέμπη και άλλες τρεις κατά υπουργών

7 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:227
Μοίρασέ το

 

Αφορούν και…πρωτοκλασάτους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ…

Το πολύ πολύ, να υποχρεώσει σε παραίτηση ο ψυχοπαθής Κούλης, τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΙΙΚΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οργή και σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία για έξι από τους υπουργούς και υφυπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχαν διαβιβαστεί στηνΒουλήτέσσερις ποινικές δικογραφίες για τις οποίες δεν έμαθε ποτέ κανείς τίποτα μέχρι αυτή τη στιγμή!

Η ενημέρωση σχετικά με τις εν λόγω δικογραφίες έγινε μόλις σήμερα, Παρασκευή, από τον Γιάννη Πλακιωτάκη, Α΄Αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος προήδρευε κατά την πρωινή συνεδρίαση της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Πλακιωτάκης, οι ποινικές δικογραφίες είχαν διαβιβαστεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης όταν η Βουλή ήταν κλειστή και διαδιβάστηκαν με το άνοιγμα της Βουλής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών.

Οι δικογραφίες αφορούν στους πρώην υπουργούς Κώστα Καραμανλή, Θάνο Πλεύρη, Κώστα Σκρέκα, Λευτέρη Αυγενάκη, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Απόστολο Βεζυρόπουλο. Ο Γ. Πλακιωτάκης δεν ενημέρωσε το σώμα για το περιεχόμενο των ποινικών δικογραφιών.

Η πρώτη δικογραφία είναι κατά του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση επιζήσασας του δυστυχήματος των Τεμπών για πράξεις και παραλείψεις, οι οποίες οδήγησαν στο δυστύχημα.

Η δεύτερη κατά του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρηγια παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση πολίτη επειδή δεν δόθηκε αναρρωτική άδεια στη σύζυγό του.

Η τρίτη κατά του πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκακαι του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση του ΠΑΚΟΕ για την ύπαρξη εντερόκοκκων άνω του επιτρεπομένου ορίου σε νερά παραλίας της Βουλιαγμένης.

Και η τέταρτη κατά των πρώην Υπουργών Αυγενάκη,Σκυλακάκη και Βεσυρόπουλου από την Κίνηση Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών για τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ μέσω στοιχήματος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 227


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα