ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

1 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:970
Μοίρασέ το

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Πριν από 2 βδομάδες περίπου, στη Βρετανία, άλλαξαν τον τύπο με τον οποίο υπολογίζονταν η Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα του τρέχοντος έτους, σε σχέση με την παρατηρημένη τα προηγούμενα έτη!
Τον έκαναν αρκετά πιο περίπλοκο από τον παραδοσιακό τρόπο, που χρησιμοποιούσαν επί δεκαετίες.
Επειδή ανακάλυψαν (λέει) ότι ο παραδοσιακός τρόπος δεν έδινε και τόσο ακριβή αποτελέσματα, γιατί δεν ελάμβανε υπ’ όψιν του πιθανή αύξηση του πληθυσμού από τα προηγούμενα έτη.
Οπότε (λέει) έβγαζε πολύ αυξημένη την Ολική Θνησιμότητα (ιδιαίτερα βεβαίως κατά τα 3 τελευταία έτη) ενώ κανονικά (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!
Μάλιστα, σε μερικές χρονικές περιόδους, εκεί που ο κλασικός τύπος έδινε σοβαρή Υπερβάλλουσα Θνησιμότητα, όχι μόνο (λέει) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά στην πραγματικότητα έχουμε και … μείωση (λέει)!!!
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!
Αν αποδειχθεί ότι αντιστρέφει με επιστημονικοφανή τρόπο την μίζερη πραγματικότητα, ίσως και εδώ οι ντόπιοι φωστήρες αρχίσουν να τον εφαρμόζουν, για να πείσουν ότι ο Ηλιος βγαίνει από τη Δύση…
__________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Μήπως πριν αρχίσουν να εφαρμόζουν αυτές τις αλχημείες, θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθούν επ’ αυτού του θέματος και οι ήδη αποδημήσαντες;
Να μας πουν βρε αδερφέ, πως θα ήθελαν να τους μετρούμε!
Αν τους βγάλουμε λιγότερους από όσοι είναι, ίσως ακόμη και… ανύπαρκτους, θα νιώσουν καλύτερα που πίστεψαν απατεώνες;
Απορία εκφράζω. Με επιφύλαξη κιόλας. Μην παρεξηγηθώ…

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 970


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα