Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;;

11 Απριλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:737
Μοίρασέ το

Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky.

Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων.

Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτά τα τρομερά πειράματα. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί «ειδικοί».

 

 

Εδώ θα παραδεχθώ τον Πούτιν, αν το τινάξει στον αέρα, μαζί με τα κτήνη που πειραματίζονταν πάνω σε ανθρώπους.

Και στην περίπτωση που υπάρχουν και “έλληνες” που συμμετείχαν στα απάνθρωπα πειράματα, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πληροφορίες προέρχονται από αξιοπιστες πηγές: Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων.

Εκεί υπάρχει επίσης μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα. Στις εγκαταστάσεις του PIT-404, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι αποκλεισμένοι.

Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση.

Μέσα βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, καθώς και προσωπικό του βιοεργαστηρίου.

Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον Αχμέτοφ, ανέρχονται σε 3.000 άτομα.

Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky.

Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων.

Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτά τα τρομερά πειράματα. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί «ειδικοί».

Οι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών και των ειδικών επιχειρήσεων δεν κατάφεραν να βγάλουν τους συναδέλφους τους από τη Μαριούπολη.

Γι’ αυτό ο Μακρόν τηλεφωνούσε τόσο συχνά στο Κρεμλίνο και ζητούσε «ανθρωπιστικούς διαδρόμους». Ορισμένοι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.

 

Ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών, Eric Vido, απολύθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 για τις αποτυχίες της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αξιωματικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα είναι πλέον αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια του Azovstal. ( ας διαψευσθεί ότι υπάρχουν ΄Ελληνες αξιωματικοί. Αυτά λένε οι πληροφορίες)

Ο Αμερικανός υποστράτηγος Roger Cloutier, ο οποίος αιχμαλωτίστηκε πρόσφατα από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR από ελικόπτερο που καταρρίφθηκε, είχε εντοπιστεί από την κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου και τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών στη Μαριούπολη με βάση τα αποτελέσματα της εξωτερικής επιτήρησής του που βασίστηκαν στα αποτελέσματα της παρακολούθησης της ερωμένης του που ήταν στη Σμύρνη Τουρκίας .

Μια πολίτης της Ουκρανίας, γνωστή στις μυστικές υπηρεσίες ως Klute, συνόδευε πάντα τον στρατηγό ως σύζυγος επί του πεδίου, έμπιστη και μεταφράστρια.

Μόλις ελήφθη η πληροφορία ότι αυτή η κυρία έφτασε στη Μαριούπολη, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη.

Το reseauinternational αναφέρει:

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα βιολογικό εργαστήριο μέσα στο ίδιο το εργοστάσιο της Azovtal.

Αυτό το εργαστήριο θα ονομαζόταν Περιοχή 404 και θα βρίσκεται στο υπόγειο του εργοστασίου.

Δεν θα υπήρχαν 7 υπόγεια αλλά 8 υπόγεια!

Ειδική ενημέρωση Μαριούπολης

ΑΥΤΗ θα είναι η εκρηκτική ιστορία της Μαριούπολης.

Ναι, υπάρχουν αρκετοί του ΝΑΤΟ που είναι ακόμα κλεισμένοι με τους νεοναζί του Αζόφ στα έγκατα του Azovstal.

Πολιτικοί κρατούμενοι στη «Biblioteka» στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης είπαν ότι απειλούνταν συνεχώς ότι θα τους στείλουν σε ένα λάκκο – από το οποίο δεν θα επέστρεφαν ποτέ.

Το «λάκκο» μπορεί να ήταν ένα υπόγειο βιολογικό εργαστήριο υπό τη διεύθυνση του ΝΑΤΟ στο Azovstal.

Ο ιδιοκτήτης του Azovstal, δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης Αχμέτοφ, πανικοβάλλεται.

Βιοστρατιωτικά πειράματα το 404 διεξήχθησαν από την εταιρεία Metabiota του Akhmetov.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή συγκεντρώνει στοιχεία για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δίκη της Νυρεμβέργης που θα ακολουθήσει.

Έτσι, η αληθινή ιστορία του απαίσιου «λάκκου» θα προκύψει σύντομα.

To NATO από Βρυξέλλες αρνείται να σχολιάσει όπως λέει φήμες ωστόσο δεν διαψεύδει για τον Αμερικανό στρατηγό Roger L. Cloutier ωστόσο κάποιες πηγές δίνουν ως επιβεβαιωμένη τη πληροφορία αιχμαλωσίας του από Ρώσους στη Μαριούπολη καθώς επιχείρησε να διαφύγει.

Έδωσε στρατιωτικές ντιρεκτίβες στις ουκρανικές δυνάμεις και μισθοφόρους και τους συντόνιζε.

dimpenews.com 

 

Πηγή

Προβολές : 737


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα