«Στη χούντα ο εχθρός φορούσε στολή, σήμερα όλοι φοράνε κοστούμια»! Ο Ιωάννης Μάζης σε μία συνέντευξη που «τσακίζει κόκκαλα»! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. (βίντεο)

«Στη χούντα ο εχθρός φορούσε στολή, σήμερα όλοι φοράνε κοστούμια»! Ο Ιωάννης Μάζης σε μία συνέντευξη που «τσακίζει κόκκαλα»! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. (βίντεο)

22 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:761
Μοίρασέ το

 

Δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μανδαρίνος κανενός και θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πανεπιστημιακός καθηγητής.

Τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το χώρο στην Ελλάδα τρομάζουν και ο κ.Μάζης αφηγείται κάποια απ΄αυτά.

 

 

 

Αξίζει ν’ ακούσετε αυτή τη συνέντευξη, καθώς έχει πολλές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για το αύριο της Ελλάδας…

Ένα αύριο, που με την ανοχή μας ως λαού, προβλέπεται τραγικό, όποια κόμματα κι αν συγκυβερνήσουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δυστυχώς κάνει ένα μεγάλο λάθος ο κ. Μάζης… δεν ξεφεύγει από την δεξιά του ταυτότητα, με αποτέλεσμα να προβάλει ως ξεχωριστή προσωπικότητα τον Κωστάκη της Ραφήνας…

Ο ζωγράφος Ιωάννης Μάζης! Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ, σε μία συνέντευξη που «τσακίζει κόκκαλα»!

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης αρνήθηκε για ακόμη μία φορά πρόταση για πολιτευτεί σε εκλόγιμη θέση ψηφοδελτίου Επικρατείας και προτίμησε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ζωγραφική με την οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια .

Τα όσα λέει για τον «τηλεοπτικό αποκλεισμό» του λόγω των ορθολογικών απόψεων που έχει για τα ελληνοτουρκικά αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις σοκάρουν.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής έχει αποκλειστεί από σχεδόν όλα τα «συμβατικά» μέσα ενημέρωσης.

Ο αποκλεισμός του έχει γίνει κατ΄ εντολήν της κυβέρνησης , υποστηρίζει και μιλά ανοιχτά για στοιχεία δικτατορίας και ολοκληρωτισμού. «Όταν αποκλείονται πανεπιστημιακοί επειδή απλά οι απόψεις τους δεν είναι ευχάριστες στην κυβέρνηση για τι άλλο να μιλήσεις».

Δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μανδαρίνος κανενός και θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πανεπιστημιακός καθηγητής.

Ο κ.Μάζης εξηγεί ότι ζωγραφίζει , γιατί εκεί φτιάχνει τον κόσμο με τα χέρια του. Κάνει στο militaire channel μια εξαιρετική ανάλυση για τον τουρκικό κίνδυνο , ασκώντας δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο εξακολουθούμε να τον αντιμετωπίζουμε.

Μιλά επίσης για την Παιδεία που αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας μιας χώρας…Τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το χώρο στην Ελλάδα τρομάζουν και ο κ.Μάζης αφηγείται κάποια απ΄αυτά.


Πηγή

Προβολές : 761


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα