Στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται για... πυρηνική επίθεση... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... (βίντεο)

Στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται για... πυρηνική επίθεση... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... (βίντεο)

15 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:320
Μοίρασέ το

 

 

Εκπαιδευτικό βίντεο για την περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη

“Η Ρωσία θα αντεπιτεθεί και θα μετατρέψει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον σε ραδιενεργό γυαλί. “

 

Τίποτα δεν αποκλείει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα στις ΗΠΑ…
Αν χρειαστεί, ο Πούτιν θα το κάνει… άλλωστε είναι η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη…
Ο κόσμος όπως τον ξέραμε, όπως τον ζήσαμε, μετράει αντίστροφα…
Πρώτα θα πέσει Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ… και έπεται συνέχεια…
Καλλιόπη Σουφλή
Το Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε την Τρίτη ένα εκπαιδευτικό βίντεο για την περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.
Αν και η αρχή δηλώνει ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και ότι ένα πυρηνικό χτύπημα είναι απίθανο, οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο αυτό εδώ και μήνες.

Το Ινστιτούτο Schiller διοργάνωσε ήδη μια διαδικτυακή διάσκεψη στα τέλη Μαΐου με τίτλο “Αμερικανοί και Ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες σε θέματα στρατού και ασφάλειας προειδοποιούν: Η παραφροσύνη των πολιτικών απειλεί να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο”.Αφού ορισμένοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ εξέτασαν ακόμη και το ενδεχόμενο ενός πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά της Ρωσίας, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος επιβολής του νόμου του αμερικανικού στρατού στο Πεντάγωνο και πρώην γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια, συνταξιούχος συνταγματάρχης Richard H. Black, εξήγησε τις συνέπειες. “Η Ρωσία θα αντεπιτεθεί και θα μετατρέψει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον σε ραδιενεργό γυαλί. “

13-7-22 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

 

Πηγή

Προβολές : 320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα