Στις 7 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησε η Αποκάλυψη.

Στις 7 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησε η Αποκάλυψη.

13 Οκτωβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με το Βιβλίο του Ησαΐα, το Ισραήλ χρησιμεύει ως «σημεία και σύμβολα» (Ησαΐας 8:18). Πάντα πρώτα έρχονται τα σημάδια και μετά η πραγματικότητα.

Ο Θεός έδωσε σημεία μέσω του αρχαίου Ισραήλ για να προετοιμαστεί για την πρώτη έλευση του Ιησού, και τα σημεία θα είναι επίσης σημαντικά καθώς πλησιάζει η ώρα της δεύτερης παρουσίας Του.

Η γέννηση του σύγχρονου έθνους του Ισραήλ το 1948 ήταν η γέννηση «σημείων και συμβόλων».

 

Από την εισβολή των άγριων ζώων στο Ισραήλ, τα κύρια θέματα συζήτησης στις πλατφόρμες εσχατολογικών συζητήσεων μπορούν να περιοριστούν σε μια απλή ερώτηση: ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Δηλαδή, υπάρχει άλλο ξέσπασμα βίας τυπικό της Μέσης Ανατολής ή μιλάμε για γεγονότα βιβλικού σεναρίου και κλίμακας, το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι ο Αρμαγεδδώνας;

Κατά τη διάρκεια των 2000 ετών ύπαρξης του Χριστιανισμού, έχουν γίνει τουλάχιστον 2000 vangs σχετικά με το θέμα της ημερομηνίας της Αποκάλυψης, και σχεδόν όλα αποδείχτηκαν ότι έδειχναν το δάχτυλο στον ουρανό – από εκατομμύρια προβλέψεις, σχεδόν καμία επαληθεύτηκε.

Ωστόσο, ορισμένοι μακροχρόνιοι αριθμολογικοί υπολογισμοί καθώς εξελίσσονταν τα γεγονότα και πραγματοποιήθηκαν αρχαίες προφητείες αποδείχθηκαν πραγματικά εκπληκτικοί.

Και προσφέρουμε   έναν από αυτούς τους υπολογισμούς (με συντομογραφίες άσχετων θεολογικών διαφωνιών και λεπτομερειών)  στους αναγνώστες μας.

Η βιβλική χρονολογία αποκαλύπτει ένα σημαντικό σημάδι στη ζωή του Αβραάμ που δείχνει ότι το ταξίδι μας στα Τελευταία Χρόνια πρόκειται να ξεκινήσει.

Προσθέτοντας τα χρόνια στη Γένεση 5 και 11 από τη δημιουργία του κόσμου έως τη γέννηση του Αβραάμ, βλέπουμε ότι γεννήθηκε 1948 χρόνια μετά τη δημιουργία του κόσμου.

Το παρακάτω χρονοδιάγραμμα δείχνει πώς αθροίζονται τα χρόνια για τις 20 γενιές από τον Αδάμ έως τη γέννηση του Αβραάμ το 1948.

Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, γιατί ο Αβραάμ ήταν ο πατέρας του έθνους του Ισραήλ, και το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ αναγεννήθηκε επίσης το 1948 μ.Χ.!

Στο εδάφιο Γένεση 12:4 διαβάζουμε ότι ο Άβραμ ήταν 75 ετών όταν άφησε τη Χαράν και πήγε στη γη Χαναάν.

Τώρα απλά μαθηματικά:  1948+75=2023!!

Πιστεύω ότι με πολλά άλλα σημαντικά σημάδια, πρόκειται να ακούσουμε την κλήση του Θεού να ξεκινήσουμε το σημαντικό ταξίδι των εσχάτων καιρών.

Τα ζώδια του 1948 και του 2023 φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα στη ζωή του Αβραάμ και είναι σημάδια για την τελευταία γενιά.

Η σύγκλιση πολλών εκπληκτικών ζωδίων μας δίνει καλό λόγο να περιμένουμε ότι κάποια σημαντικά γεγονότα θα ξεκινήσουν το 2023 μ.Χ.

Ένα σημαντικό γεγονός το 1948 μ.Χ. ήταν η αναγέννηση του σύγχρονου Ισραήλ. Στην αρχαιότητα, ο Αβραάμ ήταν ο πατέρας του έθνους του Ισραήλ, επομένως η αναβίωση του σύγχρονου Ισραήλ το 1948 μ.Χ. πρέπει σίγουρα να ήταν η ιδανική συγκυρία του Θεού.

Σύμφωνα με το Βιβλίο του Ησαΐα, το Ισραήλ χρησιμεύει ως «σημεία και σύμβολα» (Ησαΐας 8:18). Πάντα πρώτα έρχονται τα σημάδια και μετά η πραγματικότητα. Ο Θεός έδωσε σημεία μέσω του αρχαίου Ισραήλ για να προετοιμαστεί για την πρώτη έλευση του Ιησού, και τα σημεία θα είναι επίσης σημαντικά καθώς πλησιάζει η ώρα της δεύτερης παρουσίας Του.

Η γέννηση του σύγχρονου έθνους του Ισραήλ το 1948 ήταν η γέννηση «σημείων και συμβόλων».

Τα σημάδια έρχονται πάντα πρώτα και μετά αρχίζει το πραγματικό ταξίδι. Ομοίως, το Ευαγγέλιο έρχεται «πρώτα στους Εβραίους και μετά στους Έλληνες». (Ρωμ. 1:16 και 2:9-10).

Για τον Άβρααμ, το πραγματικό ταξίδι ξεκίνησε όταν απάντησε στην κλήση του Θεού το 2023, αφήνοντας το σπίτι του πατέρα του και πηγαίνοντας στη γη της Χαναάν. Ομοίως, μπορεί να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το τελευταίο μας ταξίδι.

Ο Τζέιμς Άντριους, ο συγγραφέας αυτού του κειμένου, ασχολείται με το blog από αμνημονεύτων χρόνων, που είναι λίγο πιο κοντά από την εποχή του Μωυσή, αλλά και κάπου έτσι.

Και το βασικό του θέμα ήταν πάντα το έτος 2023, προερχόμενο από το χρονολόγιο της ζωής του Αβραάμ. Αυτή η χρονιά φαινόταν πάντα τρομερά μακρινή και όταν ξεκίνησε, όλοι κατά κάποιον τρόπο είχαν ξεχάσει τον Jame. Και αποδεικνύεται έτσι. 

Και αν σε αυτό προσθέσουμε την πανδημία και τη θεραπεία της πανδημίας, που έγινε μόλις την προηγούμενη μέρα, τότε η απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει τους εσχατολόγους γίνεται προφανής: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! 

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις .

 

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα