Στον ΄Α(γ)ρειο Πάγ(κ)ο, το πήρατε χαμπάρι ότι ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;

Στον ΄Α(γ)ρειο Πάγ(κ)ο, το πήρατε χαμπάρι ότι ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;

15 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:467
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ “ΕΚΤΡΟΠΩΝ”…

Σόφι ιν’τ Βελντ για Άρειο Πάγο: «Πρώτη φορά ανώτατο δικαστήριο κράτους μέλους της ΕΕ απαντά σε πολιτικό ψήφισμα»!!!

Και το ‘πα η γυνή, που να μην το ‘λεγα… : “Θα τους κάνεις τα μούτρα κρέας, κυρά Ιωάννα μου”…
Ήθελές  τα και παθέστα… και δεν με νοίαζει για σένα…
ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ, ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…Η ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΟΥ…. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ….
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ…
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
Κι αυτό, δεν το λέω εγώ… το γράφουν οι σοβαρές εφημερίδες… αυτές που δεν τα παίρνουν από την εξουσία Μητσοτάκη για να τον γλύφουν…
Καλλιόπη Σουφλή

Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου που μοιάζει να δικαιώνει το καταδικαστικό ψήφισμα προκάλεσε έκπληξη

Έκπληκτοι έχουν μείνει στην ΕΕ για την πρωτόγνωρη παρέμβαση του Αρείου Πάγου να απαντήσει στο ψήφισμα-κόλαφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουγια το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Σε ανάρτησή της η Ολλανδή ευρωβουλεύτρια και εισηγήτρια της PEGA, Σόφι ιν’τ Βελντ κάνει λόγο για «αξιοσημείωτη τροπή» ενώ τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που δικαστήριο κράτους μέλους παρεμβαίνει σε πολιτικά θέματα.

«Σε μια αξιοσημείωτη τροπή των γεγονότων, σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδος, ο Άρειος Πάγος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αφορά το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Προφανώς θα ακολουθήσει πιο αναλυτική αναφορά» αναφέρει η Σόφι ιν’τ Βελντ στο twitter και σημειώνει:

 

«Εξ όσων γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που ανώτατο δικαστήριο κράτους μέλους της ΕΕ απαντά σε πολιτικό ψήφισμα, σε μια ασυνήθιστη προσπάθεια δημόσιας παρέμβασης» καταλήγει η ιν’τ Βελντ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Άρειος Πάγος με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι η Διοικητική Ολομέλεια, με ισχυρή πλειοψηφία, «χαρακτήρισε το Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας σε ό,τι αφορά τη Δικαιοσύνη, ως ανεπίτρεπτη και ευθεία παρέμβαση στο έργο των ελληνικών δικαστηρίων, σε σωρεία υποθέσεων που είναι δικαστικά εκκρεμείς».

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 467


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα