Στον πόλεμο που σιμώνει, με την πονόψυχη νοοτροπία που διακρίνει κάποιους από εσάς, προβλέπω ότι θα πονέσετε πολύ, βλέποντας τις αυταπάτες σας να καταρρέουν. Αυτό το κείμενο είναι τόσο σημαντικό, ώστε θα πρέπει να τυπωθεί και να διαμοιραστεί σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Στον πόλεμο που σιμώνει, με την πονόψυχη νοοτροπία που διακρίνει κάποιους από εσάς, προβλέπω ότι θα πονέσετε πολύ, βλέποντας τις αυταπάτες σας να καταρρέουν. Αυτό το κείμενο είναι τόσο σημαντικό, ώστε θα πρέπει να τυπωθεί και να διαμοιραστεί σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

8 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:999
Μοίρασέ το

 

Κι αυτό, διότι καταρρίπτει με στοιχειοθετημένο και χρονολογικό τρόπο κάθε επιχείρημα των -από άγνοια- υποστηρικτών της δηλητηριώδους, γενετικής μετανθρώπισης που διεξάγεται στο πετσί της γενοκτονούμενης ανθρωπότητας, μπροστά στα μάτια μας.

 

Κάποιοι συνάνθρωποί μας, δίνουν μάχες αφύπνισης… ανάμεσά τους και ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ με τις μεταφράσεις του με πολύ σημαντικά θέματα…
Θα έλεγα πως αρκετοί έχουν αφυπνιστεί… προφυλάχτηκαν από τον θάνατο των εμβολιασμών…
Δεν αρκεί όμως αυτό… υπάρχει έλλειψη παιδείας και κυρίως ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ της υπάρχουσας τρομακτικής κατάστασης.
Απουσιάζει η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Το άρθρο στο οποίο γίνεται αναφορά, βρίσκεται εδώ
Θα ενώσω την φωνή μου με τον συντάκτη του σχολίου και θα σας ζητήσω να διαδώσετε το θέμα, γιατί έχει τεράστια σημασία η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ανώνυμος λέει:

Τελικά, διαβάζοντας τα σχόλια, διαπιστώνω με λύπη ότι οι περισσότεροι αναγνώστες ξέρουνε να διαβάζουνε, καθότι ο αναλφαβητισμός έπαψε να υφίσταται, αλλά δεν ξέρουνε να καταλαβαίνουνε αυτά που αντιλαμβάνονται.

Αυτό το μεταφρασμένο κείμενο είναι τόσο σημαντικό, ώστε θα πρέπει να τυπωθεί και να διαμοιραστεί σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Κι αυτό, διότι καταρρίπτει με στοιχειοθετημένο και χρονολογικό τρόπο κάθε επιχείρημα των -από άγνοια- υποστηρικτών της δηλητηριώδους, γενετικής μετανθρώπισης που διεξάγεται στο πετσί της γενοκτονούμενης ανθρωπότητας, μπροστά στα μάτια μας.

Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να εξηγώ τα ίδια από το 2010, όταν πρωτοκατάλαβα τι συμβαίνει, καθώς κατέχω το θέμα λόγω σπουδών, σε γνώριμους και συγγενείς, αλλά παρότι σέβονται τη γνώμη μου και με θεωρούν σοβαρό και λογικό άνθρωπο και Επιστήμονα, διστάζανε να αποδεχθούν το αληθές των επιχειρημάτων μου.

Κρίνω ότι η αιτία της αποτυχίας μου είναι επίκτητη, δηλαδή εντοπίζεται στην νοοτροπία εκείνων που με άκουγαν.

Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει διδάχθηκαν, από τα μικράτα τους, να αποδέχονται -ασυζητητί- την γνώμη των διακεκριμένων ειδημόνων.

Επίσης, δεν διδάχθηκαν, από το πέρασμα του χρόνου, να κρίνουν.

Όταν οι ειδήμονες αντικαταστάθηκαν εκ των κατακτητών της Πατρίδας μας, προγραμματισμένα και συντονισμένα, με αργυρώνητους φαρμακέμπορους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διέκριναν την εξαπάτηση, με δόλια ψεύδη από τα Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης, και υπάκουσαν, φοβούμενοι.

Το 2020, με αφορμή την κοβιντιάδα, επανέλαβα την ίδια προσπάθεια.

Όντας πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος και καταλαβαίνοντας τον τρόπο σκέψης των προπαγανδιστών, κατάφερα να πείσω και -εν τέλει- να σώσω 7 συγγενείς μου, με πολύ κόπο και επιμονή και υπομονή.

Δεν εγκατέλειψα την προσπάθειά μου, δεν έχασα την ψυχραιμία μου, και δεν λύγισα ούτε στιγμή.

Ουδείς εξ αυτών μετάνοιωσε που με άκουσε.

Το κρίνειν και το λογίζεσθαι είναι ταλέντα του ανθρώπινου όντος, όπως είναι και το να ζωγραφίζει, να άδει, να σηκώνει βάρη με ευκολία, κ.ά.

Εντούτοις, δεν είναι όλα τα ταλέντα ίσα και όμοια.

Από όλα τα ταλέντα το κρίνειν και το λογίζεσθαι, με γνώση και περίσκεψη, είναι τα σημαντικότερα.

Κι αυτό, διότι στα δύσκολα αποτελούν την έσχατη γραμμή ανάσχεσης, δηλαδή με απλά λόγια την ουσιώδη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Κάποτε, στην εποχή των ένδοξων προγόνων μας, τους κανόνες, ήτοι τα Παραγγέλματα, τα διδάσκανε οι γεραροί Σοφοί, οι οποίοι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών.

Τώρα, στην εποχή μας, τους κανόνες διδάσκουν οι χωρισμένες 40άρες του Facebook με τα «20+1» (sic) συμπεράσματα από την μικροαστική ζωούλα τους στα 69 τετραγωνικά μέτρα που διαμένουν με θέα την τέντα.

Τα «συμπεράσματα» αυτά, τα ανήγαγαν σε κανόνες οι εκμαυλιστές, προπαγανδίζοντας, επί δεκαετίες.

Συνεπώς, η αποχαύνωση αποδείχθηκε αναπόφευκτη στον τρομολαγνικό καταιγισμό από την «θαλπωρή» της τηλοψίας.

Τουτέστιν, εξ αυτών και πολλών άλλων, πλέον, η Ελλάδα έχει «σα-πί-σει» μέχρι το μεδούλι, ηθικώς, και η αιγαιακή καταστροφή που θα συμβεί φαντάζει αναπότρεπτη. Στον πόλεμο που σιμώνει, με την πονόψυχη νοοτροπία που διακρίνει κάποιους από εσάς, προβλέπω ότι θα πονέσετε πολύ, βλέποντας τις αυταπάτες σας να καταρρέουν.

Δυστυχώς, οι προσαρμοστικές και αφομοιωτικές ικανότητες των έχθιστων αποδεικνύονται απαράμιλλες.

Με εκπλήσσει η θρασύτατη ευκολία με την οποία παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο και τανάπαλιν, καπηλευόμενοι το επιστημονικό έργο οποιουδήποτε, και επαναπαυόμενοι στην υπόθεση ότι ουδείς θα το μελετήσει εκ των πηγών, προτιμώντας και αναζητώντας εξηγητές.

Ωστόσο, με εκπλήσσει περισσότερο η ευκολία με την οποία το αποδέχεστε, άκριτα.

Το ευάλωτο γνώρισμά σας είναι ότι δεν διδαχθήκατε να κρίνετε και σας κουράζουν τα μακροτενή κείμενα.

Εν τελευταία αναλύσει, αφού δεν μπορείτε να κρίνετε, η πρακτική προτροπή μου, προς εσάς, είναι να εμπιστευτείτε κάποιον που σας αγαπά.

Διότι οι πιθανότητες να σας βλάψει κάποιος που σας αγαπάει είναι λιγότερες από εκείνους που σας μισούνε.

Θυμηθείτε, ο στόχος των μισελλήνων ήταν και παραμένει το μυαλό σας και η δύναμή τους ήταν και παραμένει η προσοχή σας· άνευ αυτής είναι ανίσχυροι.

Σε ευχαριστούμε, Απολλόδωρε, παρότι ελάχιστοι στον αριθμό κατάλαβαν τη σημασία του μεταφρασμένου, γραπτού κειμένου.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 999


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα