Στους 42 οι νεκροί στα Τέμπη!!! Ούτε μία κυβερνητική παραίτηση στην χώρα του «πάμε κι όπου βγει»

Στους 42 οι νεκροί στα Τέμπη!!! Ούτε μία κυβερνητική παραίτηση στην χώρα του «πάμε κι όπου βγει»

1 Μαρτίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:228
Μοίρασέ το

 

Αγνοούνται 25 άτομα

«Λυγμοί» από τους πραγματικούς ενόχους αλλά οι νεκροί δεν γυρίζουν πίσω

 

 

 

 

Μου είναι αδιάφορη η κυβερνητική παραίτηση του ΚαραΜΑ(ν)ΛΑΚΑ… και τα κροκοδείλια δάκρυά του…

ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ… ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.

Ο ΚαραΜΑ(ν)ΛΑΚΑΣ,ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ…

ΠΟΣΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;

Πόσες μέχρι να βάλει μυαλό αυτός Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ και να ξεσηκωθεί;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στους 42 έφτασαν οι νεκροί και στους 25 οι αγνοούμενοι, του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ορισμένοι από τους οποίους αγνοούμενους, δυστυχώς θα προστεθούν στους νεκρούς στο μεγαλύτερο κυβερνητικό έγκλημα λόγω παραλείψεων και αδιαφορίας, των κυβερνητικών στελεχών.

Των κυβερνητικών στελεχών που τώρα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα, όπως ο υπουργός Μεταφορών Κ.Καραμανλής, αντί να παραιτηθούν και να ζητήσουν «συγγνώμη» από τα θύματα και τις οικογένειές τους!

Έτσι στην δήλωσή του ενώπιον των τηλεοπτικών σταθμών ο υπουργός Μεταφορών αναλύθηκε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στα θύματα, αλλά όταν όμως ρωτήθηκε για το έγγραφο – ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΟΣΕ είχαν λάβει γνώση για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο και κυρίως για τα κενά ασφαλείας όσον αφορά την τέλεση των δρομολογίων, γύρισε την πλάτη και αποχώρησε!

Και επιχειρούν με την σύλληψη ενός σταθμάρχη να του αποδώσουν ολόκληρη την ευθύνη (φυσικά και έχει μερίδιο) για την τραγωδία στην οποία φέρουν ακέραιη ευθύνη.

Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ πήραν από την ΕΕ για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων και ακόμα το δίκτυο είναι την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη, όπως αποκάλυψε το pronews.gr.

Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών κατά την τελευταία δεκαετία, το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας βρίσκεται ακόμη σε πρωτόγονη κατάσταση. Ο συνδικαλιστής πρόεδρος μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, ανέφερε πως το ηλεκτρονικό δίκτυο Αθήνας-Θεσσαλονίκης δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Επίσης, ανέφερε πως οι διάφορες παρεμβάσεις στη διαχείριση του δικτύου ως προς τα δρομολόγια γίνονται χειρωνακτικά. Δηλαδή, ο κλειδούχος λαμβάνει εντολή από τον Σταθμάρχη, μεταβαίνει στο σημείο και με τους λεβιέδες μετακινεί τις γραμμές ανοίγοντας ή κλείνοντας τα κλειδιά.

Έτσι και έγινε το βράδυ της Τρίτης με εντολή του Σταθμαρχείου Λάρισας. Κατόπιν ο μηχανοδηγός ειδοποιείται από τον Σταθμάρχη τηλεφωνικώς και λαμβάνει εντολή να εισέλθει ή να εξέλθει μίας γραμμής.

Με λίγα λόγια δεν υφίσταται ψηφιακό σύστημα αυτοματοποιημένης διαχείρισης του σιδηροδρομικού δικτύου.

Το ερώτημα που τίθεται και που θέτει και ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, είναι προφανώς το τι ακριβώς θα έκανε στο αποκαλούμενο «Κέντρο Σηματοδότησης και Τηλεδιοίκησης Σιδηροδρομικού Δικτύου Βόρειας Ελλάδας» ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος είχε προγραμματίσει… εγκαίνια σήμερα, ημέρα της τραγωδίας, Τετάρτη 1η Μαρτίου, όπως αποκάλυψε το pronews.gr.

Είναι απίστευτο αλλά δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση δικτύου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και καμία ψηφιοποίηση διαχείρισης του δικτύου Δυτικής Μακεδονίας, ούτε η ηλεκτρονική – ψηφιακή διαχείριση της γραμμής Αθήνας Θεσσαλονίκης!

Tέσσερα χρόνια διακυβέρνηση και φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα, «πάμε κι όπου βγει».

Τώρα οι Κ.Μητσοτάκης και Κ.Καραμανλής «επιθεωρούν» το έργο τους στο σημείο της τραγωδίας.

 

Πηγή

Προβολές : 228


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα