ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ!! Έρχονται οι αστυνομικοί του κλίματος: Θα συλλαμβάνουν και θα ανακρίνουν ανθρώπους για «κλιματικά εγκλήματα»!

27 Αυγούστου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,318
Μοίρασέ το

 

 

Η Γαλλία,  εξοπλίζει 3.000 νέους “πράσινους αστυνομικούς”για να συλλάβουν και να διώξουν άτομα για τα λεγόμενα «κλιματικά εγκλήματα» που θα μπορούσαν να σημαίνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της εκπνοής διοξειδίου του άνθρακα(!)

Η καναδική κυβέρνηση κατασκευάζει τώρα μια νέα εγκατάσταση δίωξης και ανάκρισης εγκλημάτων για το κλίμα, με δωμάτια ανακρίσεων και οπλοστάσιο!

 

 

 

 

 

Απ’ τη Γαλλία και τον Καναδά ως την Ελλάδα, ένα τσιγάρο δρόμος…

Κι όσοι πιστεύουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα, είναι βαθιά νυχτωμένοι…

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ…εκτός αν θέλετε να υποταχθείτε πλήρως στον ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Γαλλία εξοπλίζει 3.000 νέους «πράσινους αστυνομικούς» για να συλλάβουν και να διώξουν άτομα για τα λεγόμενα «κλιματικά εγκλήματα» που θα μπορούσαν να σημαίνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της εκπνοής διοξειδίου του άνθρακα(!)

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Gerald Darmanin, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσλάβει χιλιάδες άτομα για την «πράσινη αστυνομία» και τη διερεύνηση περιβαλλοντικών εγκλημάτων.

«Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε μαζικά τους πόρους του Κεντρικού Γραφείου για την Καταπολέμηση της Ζημίας στο Περιβάλλον και ξεκινάμε με 3.000 θέσεις «πράσινης αστυνομίας»», συνέχισε. «Ο στόχος είναι, σε κάθε ταξιαρχία χωροφυλακής, να υπάρχουν χωροφύλακες εκπαιδευμένοι στην οικολογία».

«Θα είναι μια επανάσταση», πρόσθεσε ο Darmanin…

Ο Καναδάς ετοιμάζει και “φυλακές” κλίματος

Η καναδική κυβέρνηση κατασκευάζει τώρα μια νέα εγκατάσταση δίωξης και ανάκρισης εγκλημάτων για το κλίμα, με δωμάτια ανακρίσεων και οπλοστάσιο!

Το νέο κτίριο στο Winnipeg που κατασκευάζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του Καναδά (ECCC) θα περιέχει ένα οπλοστάσιο πυροβόλων όπλων, αίθουσες ανακρίσεων, βιολογικά εργαστήρια, γραφεία σύνδεσης με τα μέσα ενημέρωσης, «δωμάτια πληροφοριών» και εγκαταστάσεις πληροφοριών κτλ…

Τα δωμάτια «πληροφοριών» θα στεγάζουν πράκτορες πληροφοριών του Καναδά που θα κατασκοπεύουν αγρότες και κτηνοτρόφους για να δουν εάν διαπράττουν «κλιματικά εγκλήματα», σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσαν να διωχθούν. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας στους φακέλους για το κλίμα, εάν εκπέμπετε πολύ άνθρακα ή χρησιμοποιείτε πάρα πολύ λίπασμα.

Το συγκρότημα αυτό, εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερο από 50.000 τετραγωνικά πόδια και θα φιλοξενήσει εκατοντάδες αστυνομικούς κλίματος καθώς και προσωπικό υπεύθυνο για την πρόγνωση του καιρού.

Η νέα νομοθεσία που πέρασε αθόρυβα απο το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής, δίνει την εξουσία στην (πράσινη) αστυνομία να έχει πρόσβαση σε τοποθεσίες χωρίς ένταλμα έρευνας προκειμένου να «επαληθεύσουν τη συμμόρφωση των πολιτών».

Σχετικό: Yuval Noah Harari «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής».

Στόχος είναι οι αγρότες

Η κυβέρνηση Τριντό παρουσίασε πρόσφατα ένα σχέδιο μείωσης της χρήσης λιπασμάτων στις καναδικές φάρμες κατά 30%. 

Οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα και οι κυβερνήσεις των δυτικών επαρχιών έχουν καταδικάσει δριμύτατα αυτήν την πολιτική, υποστηρίζοντας ότι θα βλάψει σοβαρά την προσφορά τροφίμων της χώρας.

Σύμφωνα με ορισμένους παρατηρητές, υπάρχει λόγος να πιστεύεται ότι αυτές οι ενέργειες αντιπροσωπεύουν τις απαρχές ενός νέου μοτίβου επιθέσεων κατά των αγροτών παρόμοιων με εκείνων που πυροδότησε την μαζική δυσαρέσκεια στην Ολλανδία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Αν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν το έχει αναγνωρίσει, υπάρχει ανησυχία ότι οι βασικές μετρήσεις από τη δειγματοληψία νερού που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιηθούν για να επιβληθούν μελλοντικές κυρώσεις στη χρήση λιπασμάτων.

Αυτή η επίθεση στο άζωτο φαίνεται να εξαπλώνεται και αν ακολουθήσει όλες τις χώρες, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο λιμό, αφού περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη εξαρτώνται από λίπασμα με βάση το άζωτο για να τραφούν .

Αφαιρέστε το αζωτούχο λίπασμα και θα υπάρχει αρκετή τροφή μόνο για τον μισό πληθυσμό. Το άλλο μισό πεθαίνει από την πείνα. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος. Το σχέδιο ήδη εφαρμόζεται.

 

Πηγή

Προβολές : 1,318


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα