Στο παρά 1′, ο Ιερώνυμος ζητεί ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της διαστροφής και του αφανισμού του Έθνους μας. ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ!!!

Στο παρά 1′, ο Ιερώνυμος ζητεί ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της διαστροφής και του αφανισμού του Έθνους μας. ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ!!!

14 Φεβρουαρίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:679
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι κι αναρωτιέμαι… ΩΣ ΠΟΤΕ “ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΠΑΔΕΣ”, ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;

 

 

Aνεπαρκής η αντίδρασή του

Ο Αρχιεπίσκοπος επιχειρεί να καλύψει την απραξία του πίσω από αυτούς που θα ψηφίσουν το ν/σ

Ιερώνυμε και λοιποί μητροπολιτάδες…

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ…

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΣΑΣ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ…

ΜΗΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΟ PREDATOR ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΗΣΕΤΕ;;;

Σημασία έχει, πως αντι να ξεσηκώσετε τον ελληνικό λαό και να τον βγάλετε στους δρόμους, σήμερα και αύριο και να μαζευτουν εκατομμύρια έξω από του πουστομπουρδελο της βουλής των διεστραμμένων, κάνετε τάχα μου  “αντίσταση του πρωκτού”… τα λέω εγώ, για να τα ακούσει ο πισινός μου και τα λέει ο πισινός μου, για να τα ακούσει ο πισινός του… όπως κάναμε παιδάκια στο σχολείο…

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ…ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

Την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για το ν/σ με ο οποίο η κυβέρνηση σκοπεύει να παραδώσει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, ζήτησε με δήλωσή του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Επί της ουσίας θα τον βγάλουν από την δύσκολη θέση της ανεπαρκούς αντίδρασης του, οι βουλευτές της ΝΔ, όπως και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπεύουν να υπερψηφίσουν το ν/σ.

Πολύ απλά θα «κρεμαστούν» τα ονόματα των ψηφισάντων στις εκκλησίες, θα κηρυχθούν ως μη ευπρόσδεκτοι και… λύθηκε το ζήτημα.

Δεν θα ασχοληθεί κανείς με την «χλιαρή» ουσιαστικά στάση της Εκκλησίας απέναντι σε αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Να παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε μη φυσιολογικά ζευγάρια.

«Η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στα παγκόσμια φόρα.

Μάλιστα, ο ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός και δίδαξε τη δημοκρατία από αρχαιοτάτων χρόνων. Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας που εμφορείται το ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική.

Με αυτόν τον τρόπο και τη δημοκρατία διασφαλίζουμε και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, κατά τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε στον 89,5 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την κατάθεση σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, του νομοσχεδίου.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 679


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα