Στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οποίος εκρίθη δυσμενώς από την Υπηρεσία του σε ένα πολύ κρίσιμο τομέα της Ελληνικής Αστυνομίας, εκρίθη αιφνιδίως εξαιρετικά ικανός να αναλάβει την διεύθυνση του κρισιμότερου τομέα της ΕΥΠ. Αυτού της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οποίος εκρίθη δυσμενώς από την Υπηρεσία του σε ένα πολύ κρίσιμο τομέα της Ελληνικής Αστυνομίας, εκρίθη αιφνιδίως εξαιρετικά ικανός να αναλάβει την διεύθυνση του κρισιμότερου τομέα της ΕΥΠ. Αυτού της Εσωτερικής Ασφάλειας.

8 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:603
Μοίρασέ το

 

Τον έδιωξαν από το Ανθρωποκτονιών και τον βάζουν Αρχικατάσκοπο

 
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…
Αυτό που έχουμε πλέον δεν είναι ούτε κράτος, ούτε παρακράτος…
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Συνεχίστε τους φραπέδες και τους φρέντο και κάποια στιγμή ή που θα βρεθούμε χωρίς Πατρίδα, ή που θα συνεχίσουμε να ζούμε σ’ αυτή αλλά ως ΣΚΛΑΒΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Στην Ελλάδα, ποτέ σχεδόν δεν μέτρησαν οι ΑΞΙΟΙ… ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΕΠΛΕΑΝ…
Τον έδιωξαν από το Ανθρωποκτονιών και τον βάζουν Αρχικατάσκοπο

Στο σάπιο βασίλειο της Κατεχάκη με ιστορική παράδοση στην ανομία και την παρανομία, σε αυτήν λοιπόν την επίσημη έδρα του ελληνικού παρακράτους έχουν βαλθεί να αποδείξουν πώς το επιτελικό κράτος είναι ίσως η πιο σπαρταριστή κωμωδία που έχει ποτέ ανεβεί στην πολιτική σκηνή της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Δεν προλαβαίνει να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις περί των παράνομων δραστηριοτήτων της ΕΥΠ με τις υποκλοπές και μία νέα υπόθεση συλλογικής παράνοιας έρχεται να χτυπήσει την πόρτα του Πρωθυπουργού. Διότι ως γνωστόν η ΕΥΠ ανήκει στον τομέα προσωπικής ευθύνης του πρωθυπουργού.

Έτσι λοιπόν ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οποίος εκρίθη δυσμενώς από την Υπηρεσία του σε ένα πολύ κρίσιμο τομέα της Ελληνικής Αστυνομίας, εκρίθη αιφνιδίως εξαιρετικά ικανός να αναλάβει την διεύθυνση του κρισιμότερου τομέα της ΕΥΠ. Αυτού της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Η υπόθεση θυμίζει τα περίφημα σενάρια του «Ροζ Πάνθηρα» με πρωταγωνιστή τον ασυναγώνιστο Πήτερ Σέλερς.

Βρισκόμαστε ωστόσο στο 2022 σε μία κρισιμότατη περίοδο ως προς τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις, με έναν πόλεμο στην Ουκρανία και μία ανηλεή κόντρα μεταξύ Δύσης και Ρωσίας.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πώς σε τέτοιες ιστορικές περιόδους κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του θωρακίζεται και δεν αποδομείται και μάλιστα με τόσο προκλητικό τρόπο.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο ρεπορτάζ. 

Μια μετακίνηση, με πολλές ερμηνείες, φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο πρώην διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αστυνομικός υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Χασιώτης ο οποίος ήταν μεταξύ των αξιωματικών που απομακρύνθηκαν από τον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής, λόγω «ισχνών αποτελεσμάτων σε υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος» αναλαμβάνει ένα από τα πιο κομβικά τμήματα της ΕΥΠ, το τμήμα εσωτερικής ασφάλειας.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά…

Κρίθηκε ως μη ικανός για το τμήμα Ανθρωποκτονιών αλλά άξιος ώστε να αναλάβει μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στην ΕΥΠ;

Ως γνωστό, η ΕΥΠ ανήκει στην δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης με αφορμή την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων του προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Γνώριζε για την συγκεκριμένη μετακίνηση;

Τι μήνυμα εκπέμπεται με την συγκεκριμένη κίνηση στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς μιλάμε για έναν αξιωματικό ο οποίος υπηρετούσε για δυο δεκαετίες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και ξαφνικά εκδιώχτηκε με την ταμπέλα του «αποτυχημένου»;

Τι συνέβη από τον περασμένο Μάιο μέχρι σήμερα; Κάποιοι κατάλαβαν το λάθος τους και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να «χρυσώσουν» το χάπι ή κρύβονται άλλου είδους σκοπιμότητες;

Μιλάμε για τον τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας αν  έχουμε καταλάβει σωστά. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο κτήριο της λεωφόρου Κατεχάκη.

Καταθέτουμε εκ νέου το ερώτημα.

Ο κ. Πρωθυπουργός, επικεφαλής και καθοδηγητής του «Επιτελικού Κράτους» γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο Βασίλειο της ΕΥΠ επί ημερών του νέου της Διοικητή κ. Δεμίρη;

Εγκρίνει τις τοποθετήσεις ,μετακινήσεις και «αναθέσεις» κατασκοπευτικού έργου; Η απλώς «προΐσταται»  όπως μονότονα επαναλαμβάνει.

 

Πηγή

Προβολές : 603


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα