Στο τέλος η Ατζέντα (από μια μοιραία, λανθασμένη αρχική εκτίμηση) θα μολύνει και θα καταστρέψει όλους τους πελάτες της, και ΜΟΝΟ αυτούς. Και τότε θα ασχοληθούμε εμείς μαζί της, εκτενώς και σε βάθος. Εκ θεμελίων.

Στο τέλος η Ατζέντα (από μια μοιραία, λανθασμένη αρχική εκτίμηση) θα μολύνει και θα καταστρέψει όλους τους πελάτες της, και ΜΟΝΟ αυτούς. Και τότε θα ασχοληθούμε εμείς μαζί της, εκτενώς και σε βάθος. Εκ θεμελίων.

2 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:720
Μοίρασέ το

 

 

Το Παρακράτος των ΗΠΑ και το υποκατάστημά του, η Ευρωπαική Ένωση, χτίστηκαν πάνω σε έναν άξονα: στους χρηματοδότες των Ναζί του Β’ΠΠ και του παρασιτικού, τερατώδους χρηματοπιστωτικού συστήματός τους. Στυλοβάτες του οι πολυεθνικές της Φαρμακο-Μαφίας και των Τραπεζικών Γκάνγκστερς.

ΝΤΠ είναι τα αρχικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά είναι και τα αρχικά του Ναζιστικού Τραπεζικού Παρακράτους – του βαθέως κράτους των ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι αυτό που επιχειρείται να επιβληθεί στις δυτικές κοινωνίες μοιάζει με “κομμουνισμό” είναι αδιάφορο, αλλά και καθόλου τυχαίο.
Η τυραννία είναι τυραννία, τελεία. Όταν εγκαταλείπει τα προσχήματα έχει ένα και ΜΟΝΟ πρόσωπο.
Το Παρακράτος των ΗΠΑ και το υποκατάστημά του, η Ευρωπαική Ένωση, χτίστηκαν πάνω σε έναν άξονα: στους χρηματοδότες των Ναζί του Β’ΠΠ και του παρασιτικού, τερατώδους χρηματοπιστωτικού συστήματός τους. Στυλοβάτες του οι πολυεθνικές της Φαρμακο-Μαφίας και των Τραπεζικών Γκάνγκστερς.
Όμως πλέον μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που δεν έχουν ούτε μία λογικοφανή πρόφαση. Πρόκειται για έναν παρακμιακό παραλογισμό.
Μια ανωμαλία και μια εκτροπή σχεδόν βιολογική, που αφορά τη γάγγραινα μιας Ελίτ παρασίτων και ψυχασθενών, της σπείρας του Νταβός, που βρίσκεται σε υπερκορεσμό πνιγμένη σε ποτάμια αίματος αθώων ή όχι και τόσο “αθώων” πληθυσμών.
Τις ταμπέλες τις χρησιμοποιούσαν κάποτε, όταν βόλευε, για να ομαδοποιούν τη μάζα.
Τώρα χρησιμοποιούν μόνο την “ακροδεξιά” ως μέθοδο συκοφάντησης.
Αποκαλούν “ακροδεξιό” ή “ρατσιστή” ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλον άνθρωπο ΑΥΤΟΙ, οι μαζικοί δολοφόνοι, οι εκκαθαριστές, οι απολύτως ρατσιστές, οι γενοκτόνοι, που λογοκρίνουν και διώκουν κάθε τεκμηριωμένη άποψη και κάθε πραγματικότητα που ακυρώνει το παρανοϊκό Δόγμα τους!
Το θράσος και ο πανικός του ψυχωσικού που βλέπει την ψύχωσή του να καταρρέει. Διότι καταρρέει.
Το παραμύθι τους δεν “πουλάει” πλέον.
Όσοι έχουν απομείνει να το “αγοράζουν” είτε πάσχουν από εγκεφαλική βλάβη, είτε είναι εξαρτημένοι χαφιέδες τους που νομίζουν ότι ωφελούνται ακόμα από την εκτροπή – άρα εχθροί των ανθρώπων και του πολιτισμού. Εχθροί μας.
ΥΓ: Έχω μια υποψία που δεν μπορώ να τεκμηριώσω, για την ώρα. Η κρίσιμη μάζα θα ενισχυθεί από ένα απρόβλεπτο γεγονός: όσο θα αποσυντίθονται τα άνοα πελατάκια της Ατζέντας (οι χρήστες των σκευασμάτων της Big Pharma και της χειρουργικής μάσκας, οι υποταγμένοι στον παραλογισμό της διαστρέβλωσης των φύλων και στην βιο-ψηφιοποίηση, δηλαδή) τόσο πιο ισχυροί θα γίνονται οι άλλοι, οι ανόθευτοι άνθρωποι – και όσον αφορά το ανοσοποιητικό, και όσον αφορά τον δείκτη νοημοσύνης.
Στο τέλος η Ατζέντα (από μια μοιραία, λανθασμένη αρχική εκτίμηση) θα μολύνει και θα καταστρέψει όλους τους πελάτες της, και ΜΟΝΟ αυτούς.
Και τότε θα ασχοληθούμε εμείς μαζί της, εκτενώς και σε βάθος. Εκ θεμελίων.
Στις εξωφρενικές φωτογραφίες βλέπουμε τον Ζελένσκι, κλόουν του Ναζιστικού Ουκρανικού Καθεστώτος και μαριονέττα των μαζικών δολοφόνων του ΝΑΤΟ, στη θαλπωρή της αγκαλιάς των διεφθαρμένων εργοδοτών του.
Κάτω αριστερά το κοινωνιοπαθές παράσιτο, υπεύθυνο μαζί με τον Κίσινγκερ για την ίδρυση του τερατουργήματος του Νταβός.

Πηγή

Προβολές : 720


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα