Στο φως ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για την Pfizer. Για αυτό απέφυγε τους δημοσιογράφους ο Μπουρλά;;; (βίντεο)

Στο φως ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για την Pfizer. Για αυτό απέφυγε τους δημοσιογράφους ο Μπουρλά;;; (βίντεο)

20 Ιανουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:825
Μοίρασέ το

 

 

«Η Pfizer έχει εμπλακεί συνήθως σε παράνομες και διεφθαρμένες πρακτικές μάρκετινγκ, δωροδοκούσε γιατρούς και κατέστειλε αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών. Αυτό δεν είναι μυστικό, ωστόσο αυτό το γεγονός συνεχίζει να κρύβεται κάτω από το χαλί από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης».

Σε αυτή την εταιρεία εμπιστεύτηκαν εμβολιασμούς ανθρώπων;;; ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…

 

 

Ας θυμηθούμε τι έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για τα σκάνδαλα της PFIZER, δυο χρόνια πριν… εδώεδώ… κι όλο το ιστορικό της ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ PFIZER ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, εδώ… δέκα σελίδες, με δεκάδες θέματα περί της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

 

Και μην ξεχάσουμε ποτέ, πως ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ Η ΚΟΝΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

 

Μην ξεχάσουμε ακόμα, πως κάποια χρυσοπληρωμένα ιατρικά αποβράσματα, το προμοτάριζαν…

 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ…

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΑΙΜΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ  ΚΑΙ … “ΓΟΝΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…

ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ…

ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, ένα μικρό φωτογραφικό  υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΒΡΙΟΥ…

Στον απόηχο της άρνησης του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άμπερτ Μπουρλά, να μιλήσει σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους, έρχεται ποστάρισμα εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ να δείξει ενδεχομένως τον λόγο που ο σύμβουλος σιωπά ή δεν θέλει να εμπλακεί, καθώς ίσως δεν ευθύνεται!

Όπως αναφέρεται με παραθέσεις βίντεο, μερικά από τα οποία θα δείτε στο ΕΛ, «η Pfizer έχει εμπλακεί συνήθως σε παράνομες και διεφθαρμένες πρακτικές μάρκετινγκ, δωροδοκούσε γιατρούς και κατέστειλε αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών. Αυτό δεν είναι μυστικό, ωστόσο αυτό το γεγονός συνεχίζει να κρύβεται κάτω από το χαλί από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης».

Σε αυτή την εταιρεία εμπιστεύτηκαν εμβολιασμούς ανθρώπων;;; ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…

 

 

Παρέχοντας αποδείξεις για τις κατηγορίες, ο δημοσιογράφος Kanekoa ξεκίνησε με συνδέσμους που έδειχναν ότι η Pfizer πλήρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια για διακανονισμό το 1994 και ότι η εταιρεία ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο έντεκα Νιγηριανών παιδιών που συμμετείχαν σε πειραματικό τεστ ναρκωτικών.

 

 

Σε μια άλλη ιστορία που σχετίζεται με πειράματα σε Νιγηριανούς, η Pfizer κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε παιδιά ως πειραματόζωα και ότι παραβίασε τον κώδικα της Νυρεμβέργης, αλλά η υπόθεση απορρίφθηκε.

Τελικά, η νιγηριανή κυβέρνηση ενεπλάκη και μήνυσε την Pfizer για 7 δισεκατομμύρια δολάρια για «διεξαγωγή παράνομων δοκιμών» που «σκότωσαν ή άφησαν παιδιά ανάπηρα», σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, τα οποία παρατίθενται δημοσιογραφικά

 

 

 

Αυτή η μήνυση επίσης απορρίφθηκε, αλλά μόνο αφού ο Γενικός Εισαγγελέας της Νιγηρίας φέρεται να εκβιάστηκε από μισθωτούς καλλιτέχνες του φαρμακευτικού γίγαντα.

Τα αρχεία του WikiLeaks δείχνουν ότι η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές για να εντοπίσουν τυχόν επαγγελματικές και προσωπικής «μουντζούρες» του γενικού εισαγγελέα που θα χρησιμοποιηθούν στο φερόμενο ως σχέδιο εκβιασμού.

 

Η Pfizer φέρεται να πλήρωσε άλλον διακανονισμό 49 εκατομμυρίων δολαρίων το 2002 για υπερχρέωση πελατών και το 2008, η εταιρεία φέρεται να χειραγώγησε μελέτες προς όφελός της.

 

 

 

Το 2009, συμφωνήθηκε διακανονισμός 750 εκατομμυρίων δολαρίων μετά τον θάνατο 63 ατόμων μετά από φάρμακο της Pfizer που ονομάζεται Rezulin.

 

 

Στην Pfizer επιβλήθηκε πρόστιμο 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πληρωμές γιατρών και παράνομη προώθηση πολλών φαρμάκων της.

Ακόμη και ο Anderson Cooper του CNN ρώτησε εκείνη την εποχή: «Αν η Pfizer είναι πολύ μεγάλη για να αποτύχει και ακόμη και το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία είναι τα κέρδη μερικών μόνο μηνών, τότε τι θα την εμποδίσει να προωθεί παράνομα άλλα φάρμακα;»

 

 

Το 2010, η Pfizer φέρεται να συνελήφθη να πωλεί παράνομα και να εμπορεύεται άλλο φάρμακο, παραβιάζοντας τον νόμο RICO, κάτι που κόστισε 142 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία φέρεται να υποβλήθηκε επίσης σε μήνυση και πρόστιμο 60 εκατομμυρίων δολαρίων από την SEC για παράνομη δωροδοκία χιλιάδων γιατρών και επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Και ΑΜΕΤΡΗΤΑ άλλα που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!!!

 

Σε αυτή την εταιρεία εμπιστεύτηκαν εμβολιασμούς ανθρώπων;;;

 

Πηγή

 

Σημαντικό υλικό από το φωτογραφικό αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

 

Προβολές : 825


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα