Στο χέρι μας είναι να τις κάνουμε 9.000.000 για να δικαιώσουμε τους νεκρούς και να πάρουμε την Πατρίδα μας από τα χέρια των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ......

Στο χέρι μας είναι να τις κάνουμε 9.000.000 για να δικαιώσουμε τους νεκρούς και να πάρουμε την Πατρίδα μας από τα χέρια των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ......

22 Φεβρουαρίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,315
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, ευχαριστώ και προτρέπω:

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 9.000.000 ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

 

Tο «ευχαριστώ» της Καρυστιανού – Ξεπέρασαν τις 600.000 οι υπογραφές για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν δίπλα στο κάλεσμα της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, γιατί μας αφορά όλους…

 

 

Η ανάρτηση παραμένει στα κορυφαία άρθρα στο slider, ώστε να μην χαθεί στην ροή των αναρτήσεων … (εδώ)

 

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ…

 

 

Δεν είναι μόνο ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ  ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ  ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 57 ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ…

 

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ… 

 

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ…

 

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

 

ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ…

 

ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

 

ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ…

 

ΣΤΟ PCI…

 

ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ …

 

 

ΣΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

 

 

ΑΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ  ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 300,  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ … Η ΘΕΪΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΕΜΕΣΗ, ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

H συγκινητική ανάρτηση για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου – Ο αγώνας για απόδοση δικαιοσύνης συνεχίζεται

Πάνω από 640.000 υπογραφές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το διαδικτυακό ψήφισμα που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Οι πολίτες στέκονται στο πλευρό της γυναίκας που έγινε σύμβολο για τον αγώνα απόδοσης δικαιοσύνης στο έγκλημα που σημειώθηκε στα Τέμπη με 57 νεκρούς και στηρίζουν τον αγώνα της. 

Με το ψήφισμα αυτό, οι πολίτες ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τρομερό δυστύχημα και να καταργηθεί η ασυλία των βουλευτών, εφόσον προκύψουν ποινικές ευθύνες σε βάρος τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς» γράφει η Μαρία Καρυστιανού για τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

«Επειδή κάποιοι απαξιώνουν την δύναμη της κοινωνίας…
Επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μάταιο να αγωνίζεται για τα δικαιώματα σου…
Επειδή πιστεύουν ότι εμείς πονάμε βουβά…» σημειώνει στην ανάρτησή της και προσθέτει ότι «σύμφωνα λοιπόν με το Νόμο (αρθ.73,Παρ. 6) , οι υπογραφές θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ αμελλητί να τις δώσει στη Βουλή για ψήφιση».

«Συνεχίζουμε δυναμικά για να φτάσουμε στο μεγαλύτερο σύνολο υπογραφών που θα μπορούσαμε να φανταστούμε» σημειώνει η κ. Καρυστιανού.

Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα εδώ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα