Στρατοδικεία προαναγγέλει ο ΥΕΘΑ για τις «διαρροές»! (Όσα δεν ρώτησε ο ... “δημοσιογράφος”, τα αποκαλύπτει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ!!!)

Στρατοδικεία προαναγγέλει ο ΥΕΘΑ για τις «διαρροές»! (Όσα δεν ρώτησε ο ... “δημοσιογράφος”, τα αποκαλύπτει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ!!!)

10 Ιουνίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:465
Μοίρασέ το

 

Διώξεις με «όρους στρατιωτικού ποινικού κώδικα» ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ.

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω σε όσα είπε για το «ελβετικό τυρί» και τις διαρροές που χρέωσε στους στρατιωτικούς αλλά επέμεινε στις απόψεις του και προανήγγειλε σκληρά μέτρα!

 

 

 

 

Εντάξει… σε φιλοκυβερνητικό δημοσιογράφο και εφημερίδα έδωσε συνέντευξη ο Νικολάκης… και αυτοδοξάστηκε…

Αλλά έρχεται ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ, και του κάνει τα μούτρα, κρέας, αποκαλύπτοντας πως Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Ούτε στρατοδικεία, ούτε δίκες…

ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διώξεις με «όρους στρατιωτικού ποινικού κώδικα» ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ.

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω σε όσα είπε για το «ελβετικό τυρί» και τις διαρροές που χρέωσε στους στρατιωτικούς αλλά επέμεινε στις απόψεις του και προανήγγειλε σκληρά μέτρα!

Όλη η συνέντευξη του στα ΝΕΑ:

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε υπουργέ, είναι «ελβετικό τυρί» το «Πεντάγωνο»; 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν αναφέρομαι στο «Πεντάγωνο» ειδικά, αλλά σε όλο το σύστημα της στρατιωτικής ιεραρχίας από το επίπεδο του υπαξιωματικού και πάνω. Η διαρροή οπουδήποτε και σε ΜΜΕ, διαβαθμισμένων πληροφοριών για θέματα ασφάλειας όπως π.χ. αποθέματα και δυνατότητες συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Στη Βουλή έκανα παρότρυνση προς τους αρχηγούς των Επιτελείων να κάνουν ενέργειες για να ελέγξουν αυτό το φαινόμενο. Εκτιμώ ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι για να αντιμετωπίζονται με όρους στρατιωτικού ποινικού κώδικα και όχι με χαλαρή αντιμετώπιση. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Θα δώσω κατευθύνσεις άμεσα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε δεχθεί σκληρή κριτική από την Αντιπολίτευση την αποστολή Αμυντικού Υλικού στην Ουκρανία. Τα “Marder” που θα αντικαταστήσουν “BMP-1” είναι ποιοτικότερα;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η συμφωνία παραχώρησης Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης ΒΜΡ-1 με αντικατάστασή τους με ισάριθμα ΤΟΜΑ “Marder” 1A3 κρίνεται επωφελής και συμφέρουσα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με την άποψη των Επιτελείων.

Τα ΒΜΡ-1 έχουν καλύψει ανάγκες στην αμυντική μας διάταξη, πλην όμως είναι παλαιάς τεχνολογίας, ευάλωτα σε βλάβες, προβληματικά στη συντήρηση λόγω δυσκολίας στην ανεύρευση ανταλλακτικών, προβληματικά ως προς την συμμετοχή τους σε νυχτερινές επιχειρήσεις, όπως επιτάσσει το σύγχρονο πεδίο μάχης. Τα “Marder” είναι πιο σύγχρονα σε σύγκριση με τα ΒΜΡ-1, με καλύτερες δυνατότητες υποστήριξης και δυνατότητες στο πεδίο.

Άρα αποτελούν καλύτερη λύση συγκριτικά με τα ΒΜΡ-1. Βέβαια οφείλουμε από πλευράς μας να εξετάσουμε την κατάσταση αυτών που προσφέρονται, το πακέτο υποστήριξης κι όλα τα συναφή με την απόκτησή τους θέματα, ιδίως το κρίσιμο ζήτημα της ταυτόχρονης αντικατάστασης των ΒΜΡ-1 μ’ αυτά, έτσι ώστε να μην υπάρξει το ελάχιστο κενό στην αμυντική μας διάταξη.

Συνεπώς η τελική συμφωνία, μετά τη συμφωνία επί της αρχής μεταξύ του Πρωθυπουργού και το Γερμανού Καγκελαρίου, θα προκύψει όταν διευθετηθούν όλοι αυτοί οι τεχνικοί όροι. Στόχος μας είναι να κινηθούμε γρήγορα αλλά και να διασφαλίσουμε αυτά που ζητάμε.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα έχουμε αποφάσεις μέσα στο καλοκαίρι για την περαιτέρω ενίσχυση του Στόλου;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι υπαγορεύει το χρονοδιάγραμμα. Αυτή τη στιγμή το Πολεμικό Ναυτικό εξετάζει τις τελικές προτάσεις από τις εταιρείες που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα των κορβετών και για την αναβάθμιση τεσσάρων ΜΕΚΟ.

Σημαντική παράμετρος της διαδικασίας είναι και η δρομολόγηση της οριστικής λύσης στο πρόβλημα των ναυπηγείων (Σκαραμαγκάς, Ελευσίνα). Εφ’ όσον εμείς θέτουμε ως απαραίτητη προϋπόθεση υλοποίησης των προγραμμάτων τη ναυπήγηση / αναβάθμιση πλοίων σε ελληνικό (ή ελληνικά) ναυπηγεία, είναι απολύτως κρίσιμο να ολοκληρωθούν οι σχετικές επενδυτικές πρωτοβουλίες ώστε να έρθει ναυπηγικό έργο στην Ελλάδα, σε ναυπηγεία όμως με αναβαθμισμένες δυνατότητες προκειμένου να το εκτελέσουν σωστά και γρήγορα.

Εκτιμώ ότι είμαστε κοντά. Ίσως και πολύ κοντά.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δύο χρόνια μετά την πολιτική επίθεση της Τουρκίας στον Έβρο και την κρίση με το «Ορούτς Ρέις», οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε καλύτερο επίπεδο για την αποτροπή όποιας απειλής;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ασφαλώς! Μέσα στα δύο αυτά χρόνια έγιναν πάρα πολλά για να ενισχυθούν συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις. Κλείσαμε συμφωνίες στρατηγικής σημασίας για αμυντική συνεργασία με ισχυρούς συμμάχους και εταίρους στην περιοχή και όχι μόνο, προχωρήσαμε σε συμφωνίες πρόσκτησης προηγμένων οπλικών συστημάτων αλλά και την υποστήριξη και αναβάθμιση υφισταμένων.

Αναφέρω, μεταξύ άλλων, τα 24 “Rafale”, έξι έχουν ήδη παραληφθεί σε χρόνο ρεκόρ, τα επόμενα έξι μέχρι το τέλος του έτους και συνεχίζουμε, τον εκσυγχρονισμό των F-16 σε Viper που εξελίσσεται, την επικείμενη παραλαβή των πρώτων ελικοπτέρων “Romeo”, τη σταδιακή παραλαβή των τεθωρακισμένων Μ1117, φυσικά και την πρόσκτηση των τριών υπερσύγχρονων φρεγατών “Belh@rra”, την πρόσκτηση σύγχρονων τορπιλών, τα πυραυλικά συστήματα από το Ισραήλ, τη στρατηγική συμφωνία για τη δημιουργία διεθνούς εκπαιδευτικού κέντρου για τους Ικάρους στην Καλαμάτα, τις συμβάσεις εν συνεχεία υποστήριξης για “Apache”, Μιράζ 2000-5 και μεταγωγικά C-27 που βελτιώνουν ήδη τις διαθεσιμότητες…

Δεν έγιναν και λίγα νομίζω, αλλά οι ανάγκες είναι πολλές και μένει να γίνουν κι άλλα. Αυτά που έγιναν πάντως, καλό είναι να θυμόμαστε ότι προχώρησαν όχι εν μέσω κλίματος ηρεμίας και άνεσης, αλλά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες από την ταυτόχρονη σχεδόν διαχείριση πρωτοφανών κρίσεων, ακόμα και πολέμου σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία. Υπήρχε σοβαρό σχέδιο, πετύχαμε απτά αποτελέσματα και συνεχίζουμε.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκτιμάτε ότι μπορεί να έχουμε μία επανάληψη του θερμού καλοκαιριού του 2020;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχουν τόση σημασία οι εκτιμήσεις, τα σενάρια και οι εικασίες, όσο σημασία έχει η εγρήγορση και η ετοιμότητα απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας. Το γεωπολιτικό περιβάλλον δεν είναι απλώς περίπλοκο, έχει γίνει πλέον ρευστό και επικίνδυνο.

Απαιτούνται όλη μας η συγκέντρωση, όλες μας οι δυνάμεις για να είμαστε έτοιμοι, αξιόμαχοι και αποτρεπτικοί.

Απαιτείται διαρκής εργασία σε πολλά μέτωπα (συμμαχίες, πολυμερή ή διμερή σχήματα, συνεργασίες, εξοπλιστικά, υποδομές) από πολλούς.

Έχω όμως εμπιστοσύνη στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, από την ηγεσία μέχρι τη βάση της ιεραρχίας, ότι θα ανταποκριθούν όπως είχαν ανταποκριθεί το καλοκαίρι του 2020 κι όποτε απαιτήθηκε. Εμείς ως Πολιτική Ηγεσία είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε, να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ για πρώτη φορά η Τουρκία αμφισβητεί τόσο ανοιχτά και επίσημα την κυριαρχία ελληνικών νησιών. Οι υπερπτήσεις και οι παραβιάσεις από μαχητικά και UAv’s δεν έχουν σταματήσει, η κλιμάκωση είναι και σε επίπεδο ρητορικής, ενώ βγαίνουν ερευνητικά στο Αιγαίο. Πού το πάει;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ και κάποιο διάστημα η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση με λόγια αλλά και με πράξεις ευθείας αμφισβήτησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Ίσως η τουρκική ηγεσία ενοχλείται από το γεγονός ότι η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη υψώνει γεωπολιτικό ανάστημα, κτίζει συστηματικά στρατηγικές συμμαχίες με δυνατούς διεθνείς παίκτες και ταυτόχρονα αναβαθμίζει ταχύτατα τη συνολική αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ίσως η όξυνση να οφείλεται εν μέρει και σε προεκλογική τακτική, προκειμένου να συσπειρωθεί το εσωτερικό ακροατήριο γύρω από το πρόσωπο του ηγέτη που αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, ιδίως στο οικονομικό πεδίο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό είναι να υψώσουμε ισχυρό τείχος ανάσχεσης του τουρκικού αναθεωρητισμού, ώστε να υπερασπιστούμε σθεναρά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αυτό επιδιώκαμε από την αρχή, αυτό και κάνουμε.

 

Πηγή

………………………………………………………………………………………

 

Έχουν αποστρατικοποιήσει de facto τα νησιά. …αυτή είναι η αλήθεια και το φωνάζουμε καιρό τώρα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σημεία των καιρών…. Ο ζαιος είναι δεξιότερος των δεξιών, όπως οι κουλικοί είναι πιο Ουκρανοί απ’ τους Ουκρανούς. Όπως τους το είπε ο ζαιος. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και σίγουρα δεν είναι δημοκράτες. Έχουν εγκαθιδρύσει καθεστώς, όπως πήγε να εγκαθιδρύσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά όλα τα κόμματα.. 

Επίσης ποιος σας λέει ότι αυτά τα νούμερα δεν μπορούν να τα διαρρεύσουν και οι Ουκρανοί στους καρδιακούς τους φίλους, τους Τούρκους; Ζώα ξυπνήστε. Η Ουκρανία τελείωσε πριν 3 μήνες. Εμείς μόνο μαθήματα μπορούμε να πάρουμε από αυτήν. Τίποτε άλλο. Οτιδήποτε δίνουμε στην Ουκρανία πρέπει να έρχεται με άμεσο αντάλλαγμα σε οπλικά συστήματα, άλλως ούτε τον πυρετό μας.

1.100 αντιαρματικοί εκτοξευτές rpg-18 

4.000.000 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 x 51 χλστ. και 7,62 x 39 χλστ (ξεχωριστά για το κάθε διαμέτρημα).

 • 60 stinger manpads 

2.000 122mm ρουκέτες από τα ΠΕΠ RM-70 

20.000 βλήματα 155mm μάλλον high explosive 

Οι κομματικοί τσατσοί φωνάζουν που διέρρευσαν τα νούμερα.

Δεν αναρωτιούνται όμως γιατί διέρρευσαν τα νούμερα απ’ τους στρατιωτικούς;

Μήπως γιατί νιώθουν άβολα οι στρατιωτικοί με τη μεταφορά τόσο μεγάλου φορτίου στην Ουκρανία;

Μήπως οι στρατιωτικοί λένε στην κυβέρνηση ως εδώ;;

 

Τους πείραξε τους κομματικούς τσατσούς ο Μπούρνους, επειδή ρωτούσε για την διάταξη και να μάθει τον αριθμό αυτών που στείλαμε;; Τρελά πράγματα… Σε δημοκρατία ρωτούσε να μάθει ηλίθιοι, όχι σε χούντα, ούτε σε βασιλεία, ούτε σε μοναρχία. Φοβήθηκαν οι κομματικοί τσατσοί μη μαθευτεί  η διάταξη, όταν τα Τουρκία UAV σαρώνουν τα πάντα, φωτογραφίζουν τα πάντα και υποκλέπτουν ο,τι μπορούν. 

 

Ανησυχούν οι τσατσοί για την ερώτηση του ζαιου, αλλά όχι για τις 2-3 διαφορετικές αιτήσεις για spike nlos σε άσχετες εταιρίες και όχι στην αρμόδια eurospike με αποτέλεσμα εδώ  και δύο χρόνια να μην έχουμε ένα απαραίτητο όπλο. Ανησυχούν οι τσατσοί για τον ζαιο, αντί να εκθέτουν την κυβέρνηση που ακόμα δεν έχει στείλει lor στους Αμερικανούς και στους Νορβηγούς για αντιπλοϊκούς jsm στα f16. Εδώ βέβαια δεν έχουμε ούτε τα spice – rampage…

Δεν είμαστε όλοι μαλάκες και δεν βάζουμε την κυβέρνηση πάνω απ’ την πατρίδα. Έστειλαν και stinger και χιλιάδες βλήματα 155. 60 stinger. Απ’ τους πιο χρήσιμους πυραύλους για τα νησιά, πήγαν και τους έστειλαν, όταν οι γραμμές παραγωγής έχουν φουλάρει και έχουν αδειάσει οι αποθήκες του ΝΑΤΟ. 

Ακόμα να καταλάβουν πως η Ουκρανία τελείωσε. Ένα κράτος κατεστραμμένο και υπερχρεωμένο στους δυτικούς που ανά πάσα στιγμή θα βομβαρδίζεται και ακόμα ασχολούμαστε με αυτούς που δεν διάβασαν σωστά την ιστορία.

Αποστρατικοποιούν  de facto τα νησιά. ...αυτή είναι η αλήθεια και το φωνάζουμε καιρό τώρα.

Προειδοποιούσαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ , …..” Απλές μονάδες εθνοφυλακής, χωρίς βαρέα όπλα, χωρίς αντιαεροπορικό πυροβολικό, χωρίς “προσκεκολλημένους”, χωρίς ομάδες ειδικών δυνάμεων “για εκπαιδευτικούς σκοπούς”, χωρίς μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς.”.

 Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 σας έγραφα σε σχόλιο :

Τα νησιά έχουν ήδη αποστρατικοποιηθεί.!!!! Ας βγούν οι ρόμπες οι στρατιωτικοί…να μας πούνε…η μάλλον να το αντικρούσουν , τα νησιά έχουν τις ΑΔΤΕ δηλαδή Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής …ας μας πούνε οι ξεφτίλες πόσους στρατιώτες είχαν οι ΑΔΤΕ το έτος 2000 και πόσους στρατιώτες έχει τώρα;;;
Πόσα αυτοκινούμενα πυροβόλα υπήρχαν το 2000 και πόσα τώρα;;
Πόσα άρματα υπήρχαν το 2000 και πόσα υπάρχουν τώρα;;;
Και που πήγαν οι Ειδικές Δυνάμεις που ενέδρευαν μόνιμα σε αυτά τα νησιά ;;

Θα μας απαντήσει κανένας;;; Ειδικά αυτοί που λένε μεγάλα λόγια όπως πρώτα καίμε και μετά ρωτάμε;; ΕΠΙΣΗΜΑ να βγούνε και να δώσουνε απάντηση και νούμερα. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός (λέμε τώρα) ότι εδώ και 20 χρόνια λίγο λίγο τα νησιά …ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ.!! Επί Τσίπρα τελευταία φορά δεν έφυγαν άρματα μάχης από τα νησιά;;;

Ας βγούνε και να πούνε δημόσια..ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ λείπανε από τα μεγάλα νησιά τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ109…ΓΙΑΤΙ είχαν αποσυρθεί και είχαν πάει στην Αλεξανδρούπολη και ΠΟΤΕ ξαναεπιστρέψανε πίσω;;; Για ποιο λόγο είχε γίνει αυτό;; Αυτό δεν είναι αφοπλισμός;;; Τι είναι τότε;;; Βόλτα τα πήγανε για να ξεσκάσουν;;

Όποιος τολμά ας απαντήσει …

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 μέχρι το 2020;;;;

Διότι εδώ μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας…και εμείς το ανεχόμαστε και τους αφήνουμε. “

 

Πηγή

Προβολές : 465


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα