Στόχος Τους Είναι Τα Ζώα Μας: Τι Μπορούμε Να Περιμένουμε Τα Επόμενα Χρόνια...

Στόχος Τους Είναι Τα Ζώα Μας: Τι Μπορούμε Να Περιμένουμε Τα Επόμενα Χρόνια...

2 Οκτωβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:626
Μοίρασέ το

 

 

Το Ψέμμα Για Τον “Ιό Covid”

Είναι ένα ακόμη σιωπηλό όπλο εναντίον μας στον σιωπηλό πόλεμο.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τα ψέμματα σχετικά με τους μεταδοτικούς ιούς, και τώρα ότι τα ζώα μπορούν να “μολυνθούν”. Θέλουν να απαλλαγούν από την κύρια πηγή της διατροφής μας και να την αντικαταστήσουν με ελεγχόμενη κροκέτα – παρέχοντάς μας μόνο αρκετή τροφή για να επιβιώσουμε, ενώ είμαστε υπάκουοι και αδύναμοι.

 

Ο αγώνας αρχίζει! Μείνετε δυνατοί! Πείτε τους να πάνε στο διάολο!

 

 

Μάλλον χρειάζεται να το ξαναγράψω: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Μ’ ΕΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ…

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Joachim Bartoll | Διαβάστε το εδώ

 

Με το θέμα αυτό παίζουν εδώ και καιρό, ότι τα ζώα θα μπορούσαν να μολυνθούν από φανταστικούς ιούς, κάτι που δεν υπάρχει καν. Δυστυχώς, η πλειονότητα των ανθρώπων είναι πιο ηλίθιοι και από μια σακούλα με καρύδια και εξακολουθούν να πιστεύουν στην απάτη περί πανδημίας, στην απάτη περί μόλυνσης – όλες τις μπούρδες, παρά τα στοιχεία που αποδεικνύουν εδώ και χρόνια το αντίθετο.

Το έγγραφο από το gov.uk αναφέρει τα εξής:

“Οι νέοι ανθρώπινοι κορονοϊοί μπορούν να προέρχονται από οικόσιτα ζώα. Ο HCoV-OC43 πιστεύεται ότι προήλθε από τα βοοειδή τον 19ο αιώνα”…

“Η εξέταση άλλων κορονοϊών σε ζώα και ανθρώπους δείχνει ότι η μετάδοση από το στόμα με τα κόπρανα μπορεί να εμφανιστεί ως ένα αποτελεσματικό πρόσθετο μέσο μετάδοσης, όπως συνέβη με τον SARS-CoV και τη μετάδοση στο σύμπλεγμα Amoy Garden”…

“Ο SARS-CoV-2 μπορεί να μολύνει ένα ευρύ φάσμα ζώων τόσο στη φύση/εκτροφεία”…” όσο και σε ζώα συντροφιάς (γάτες και σκύλους)”…

“Είναι πιθανό να υπάρχει διαφορετικό επίπεδο κινδύνου έκθεσης και πιθανότητας εμφάνισης νέων παραλλαγών μεταξύ των εκτρεφόμενων ζώων (υψηλή πυκνότητα) και των ζώων συντροφιάς”.

Φυσικά, όλα αυτά είναι καθαρές ανοησίες, αφού οι ιοί δεν υπάρχουν. Είναι παραμύθια για τους ηλίθιους. Τα πάντα είναι κατασκευασμένα.

Το είχα θίξει αυτό σε μια προηγούμενη ανάρτηση από τα τέλη Μαΐου, σχετικά με τον εμβολιασμό των ζώων από τη Ρωσία. Το είχα προβλέψει κατά κάποιο τρόπο σε εκείνο το άρθρο.

Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους κυνηγούν τα ζώα. Ο πρώτος προφανής είναι τα ψιλά γράμματα της Ατζέντας 2030 – δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στις νέες έξυπνες πόλεις. Αυτή η τρέχουσα εγκληματική κοινωνική απομάκρυνση και τα άλλα μέτρα εγκλεισμού που έχουν ληφθεί σε διάφορες χώρες έχουν ήδη χωρίσει τους ανθρώπους και έχουν κάνει πολλούς άρρωστους και ψυχικά ασθενείς μόνο και μόνο από την έλλειψη κοινωνικοποίησης και ανθρώπινης επαφής. Για πολλούς, τα κατοικίδια ζώα ήταν μια ευλογία, ένας σωτήρας.

Έτσι, αυτό είναι που θέλουν να αφαιρέσουν στη συνέχεια.

Ωστόσο, στην Ατζέντα 2030, μόλις επιτευχθεί ο στόχος της πληθυσμιακής απομείωσης ενός “βιώσιμου πληθυσμού”, θέλουν ΟΛΟΙ να ζουν σε έξυπνες πόλεις.

 

Οι αγροτικές περιοχές, τα μικρά χωριά, οι αγροικίες, τα πάντα έξω από τις μεγάλες πόλεις θα ανήκουν στα καθάρματα της παγκοσμιοποίησης – στις κυβερνήσεις που ελέγχονται από την παγκοσμιοποίηση.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγοράζουν τόση γη τελευταία.

 

Θα χρειαστείτε ψηφιακές ταυτότητες για να ταξιδέψετε και για να σας επιτραπεί ακόμη και η είσοδος στις περισσότερες περιοχές έξω από τις πόλεις, καθώς θα διεκδικούνται ως “περιοχές προστασίας της φύσης”, με νόμους που έχουν συνταχθεί από την απάτη της κλιματικής αλλαγής (που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή).

Και τώρα στο κύριο θέμα.

 

Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι είναι σαρκοφάγοι, ότι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε βιοδιαθέσιμη τροφή (για να είμαστε υγιείς και να ευδοκιμήσουμε), είναι από τα ζωικά τρόφιμα – από το κρέας, τα κρέατα οργάνων και από ζωικά προϊόντα όπως τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Ωστόσο, ένας ισχυρός υγιής πληθυσμός δεν είναι αυτό που θέλουν. Θέλουν το αντίθετο.

 

Έτσι, λέγοντας ψέμματα για μια μόλυνση, μπορούν να ξεκινήσουν και να σκοτώσουν την κτηνοτροφία και έτσι να παρεμποδίσουν τη μόνη πηγή πραγματικής τροφής που έχουμε.

 

Και αυτό θα ανοίξει τις πόρτες για ακόμα περισσότερα φυτικά τρόφιμα χωρίς θρεπτικά συστατικά και τοξικά, συμπεριλαμβανομένου του ψεύτικου κρέατος που παράγεται στο εργαστήριο.

 

Το πρόβλημα με το ψεύτικο κρέας είναι ότι δεν έχετε ιδέα για το τι περιέχει.

 

Πιθανότατα η υδρογέλη της DARPA-Gates.

 

Και η καλλιέργεια κρέατος σε εργαστήριο θα αποδώσει μόνο μυϊκή πρωτεΐνη, πολύ λίγα μέταλλα και ελάχιστες ή ανύπαρκτες βιταμίνες.

 

Χρειαζόμαστε πραγματικό κρέας, και κατά προτίμηση κρέας οργάνων, για να πάρουμε όλες τις βιοδιαθέσιμες και απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα.

 

Το γνωρίζουν αυτό, και γι’ αυτό προωθούσαν και προωθούν ακόμα κακές και θανατηφόρες ψυχολογικές επιχειρήσεις όπως ο βιγκανισμός, η χορτοφαγία και τώρα το ψεύτικο κρέας.

 

Είναι ένα ακόμη σιωπηλό όπλο εναντίον μας στον σιωπηλό πόλεμο.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τα ψέμματα σχετικά με τους μεταδοτικούς ιούς, και τώρα ότι τα ζώα μπορούν να “μολυνθούν”. Θέλουν να απαλλαγούν από την κύρια πηγή της διατροφής μας και να την αντικαταστήσουν με ελεγχόμενη κροκέτα – παρέχοντάς μας μόνο αρκετή τροφή για να επιβιώσουμε, ενώ είμαστε υπάκουοι και αδύναμοι.

Ακριβώς όπως στις παλιές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και στον προγνωστικό προγραμματισμό του Star Trek για “πηκτώματα διατροφής” και “χάπια”, όπου τα πάντα είναι “συνθετικά”.

Και σύντομα θα φτάσουμε εκεί, εκτός αν αντισταθούμε!

Ο αγώνας αρχίζει! Μείνετε δυνατοί! Πείτε τους να πάνε στο διάολο!


Το έγγραφο στη διεύθυνση ή κατεβάστε το παρακάτω:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1007566/S1335_Long_term_evolution_of_SARS-CoV-2.pdf

 

S1335_Long_term_evolution_of_SARS-CoV-2Download


—–Δικτυογραφία :

The Covid Virus LIE – They’re Going After our Animals: What we can expect in the next few years… – Joachim Bartoll Official

https://bartoll.se/2021/08/theyre-going-after-our-animals/

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/covid-3da

Προβολές : 626


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα