Συγκλονιστική αποκάλυψη: Μόνο το 4 έως 5% των παρτίδων εμβολίων COVID είναι υπεύθυνα για όλους τους θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Μόνο το 4 έως 5% των παρτίδων εμβολίων COVID είναι υπεύθυνα για όλους τους θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

9 Δεκεμβρίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,163
Μοίρασέ το

 

Ωστόσο οι ρυθμιστικές αρχές της ιατρικής των ΗΠΑ κάνουν τα στραβά μάτια!

 

Μια έρευνα επίσημων δεδομένων της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που παρέχονται από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων, αποκάλυψε ότι έχουν αναφερθεί εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων σε συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων των εμβολίων Covid-19 πολλές φορές.

Αυτό σημαίνει ότι οι πιο θανατηφόρες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 έχουν πλέον ταυτοποιηθεί, αλλά οι Ρυθμιστές Ιατρικής έχουν αρνηθεί να τις αποσύρουν και εξακολουθούν να χορηγούνται στο κοινό.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι κάθε θάνατος που αναφέρεται ως ανεπιθύμητη αντίδραση στις ενέσεις Covid-19 έχει προκληθεί μόνο από το 4 έως 5% των παρτίδων των εμβολίων Pfizer και Moderna Covid-19 που παράγονται.

Αλλά αυτό που είναι ίσως πιο ανησυχητικό είναι ότι η μικρή μειοψηφία των «θανατηφόρων» παρτίδων διανεμήθηκε ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ άλλες «καλοήθεις» παρτίδες στάλθηκαν σε λίγες μόνο τοποθεσίες.



Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα αντλήθηκαν από τη δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων VAERS, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ . Το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου ( VAERS ) είναι ένα πρόγραμμα των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια των εμβολίων, το οποίο συνδιαχειρίζονται τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το πρόγραμμα συλλέγει πληροφορίες μέσω αναφορών που γίνονται από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες (πιθανές επιβλαβείς παρενέργειες) που συμβαίνουν μετά τη χορήγηση των εμβολίων για να εξακριβώσει εάν η αναλογία κινδύνου-οφέλους είναι αρκετά υψηλή ώστε να δικαιολογεί τη συνεχή χρήση οποιουδήποτε συγκεκριμένου εμβολίου .

Οι αναφορές που αντλήθηκαν από τη βάση δεδομένων ήταν αυτές που είχαν υποβληθεί έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 και περιλάμβαναν όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στις ενέσεις Pfizer και Moderna mRNA Covid-19, καθώς και όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν έναντι των εμβολίων κατά της γρίπης. που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός συνόλου δεδομένων ελέγχου.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 1.608 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά των εμβολίων κατά της γρίπης μαζί με 15 θανάτους και 73 νοσηλεία. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδων που επιστράφηκαν ήταν 494.

Ο «αριθμός παρτίδας» είναι μια συγκεκριμένη σειρά αριθμών και γραμμάτων που παρακολουθεί μια συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου από την παραγωγή και στο χέρι ενός ατόμου και βρίσκεται συνήθως σε μια ετικέτα εμβολίου ή στη συνοδευτική συσκευασία.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στη VAERS κατά των εμβολίων κατά της γρίπης, ταξινομημένες με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από την ανεπιθύμητη ενέργεια.

Εκτός από μερικές αιχμές, ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών ανά αριθμό παρτίδας ήταν γενικά ο ίδιος, με όχι περισσότερες από 26 αναφορές για έναν μόνο αριθμό παρτίδας εμβολίου κατά της γρίπης.

Τα παραπάνω διαγράμματα δείχνουν τον αριθμό των παρτίδων με βάση τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα για τα εμβόλια κατά της γρίπης. Δείχνει ότι στο 33% των παρτίδων (165 / 494) έγινε μόνο μία αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας εναντίον τους, ενώ μόλις στο 0,6% των παρτίδων (3 / 494) έγιναν τουλάχιστον 20 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εναντίον τους.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει πόσες φορές εντοπίστηκε ένας συγκεκριμένος αριθμός παρτίδας σε μια αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών από την οποία το άτομο είχε πεθάνει μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης. Το ενενήντα επτά τοις εκατό των παρτίδων (480 / 494) συσχετίστηκαν με μηδενικούς θανάτους, ενώ 13 παρτίδες συσχετίστηκαν με έναν μόνο θάνατο και 1 παρτίδα συνδέθηκε με 2 θανάτους.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των πολιτειών στις ΗΠΑ στις οποίες διανεμήθηκε συγκεκριμένος αριθμός καταγραφής του εμβολίου κατά της γρίπης.

Τα δεδομένα VAERS δείχνουν ότι το 44% των παρτίδων (219 / 494) στάλθηκαν σε μία μόνο πολιτεία εντός των ΗΠΑ, ενώ ένα επιπλέον 17% (86 / 494) στάλθηκαν σε 2 πολιτείες, το 10% (50 / 494) στάλθηκαν σε 3 πολιτείες, 5% (24/494) στάλθηκαν σε 4 πολιτείες, 3% (17/494) στάλθηκαν σε 5 πολιτείες, 2% (11/494) στάλθηκαν σε 6 πολιτείες και μόλις 0,4 (2 / 494) στάλθηκαν σε 12 πολιτείες εντός των ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια ως σύνολο δεδομένων ελέγχου για σύγκριση με δεδομένα VAERS για τα εμβόλια Pfizer και Moderna mRNA Covid-19.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 171.463 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Pfizer Covid-19 μαζί με 2.828 θανάτους και 14.262 νοσηλεία. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδων που επιστράφηκαν ήταν 4.522.

Αυτά τα δεδομένα από μόνα τους δείχνουν ότι υπήρξαν 106 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, 189 φορές περισσότεροι θάνατοι και 195 φορές περισσότερες νοσηλεία λόγω του εμβόλιου Pfizer Covid-19 από ό,τι σε όλα τα άλλα εμβόλια κατά της γρίπης μαζί.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στη VAERS κατά του εμβολίου Pfizer Covid-19, ταξινομημένες με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από την ανεπιθύμητη ενέργεια. Δυστυχώς, δεν έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα τυπικά μεγέθη παρτίδας.

Ο υψηλότερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στη VAERS έναντι ενός αριθμού παρτίδας του εμβολίου κατά της γρίπης ήταν 26. Κάτι που κάνει ακόμη πιο σοκαριστικό να ανακαλύπτουμε ότι ο υψηλότερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στη VAERS έναντι ενός αριθμού παρτίδας του Pfizer Το εμβόλιο Covid-19 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 ήταν 3.563 και αυτό δεν αποτελεί ανωμαλία.

Χιλιάδες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν γίνει πολλές φορές σε έναν αριθμό παρτίδας του εμβολίου Pfizer Covid-19 και δυστυχώς, το εμβόλιο Moderna Covid-19 δεν τα πήγε καλύτερα.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 188.998 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Moderna Covid-19 μαζί με 2.603 θανάτους και 10.225 νοσηλεία. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδων που επιστράφηκαν ήταν 5.510.

Αυτά τα δεδομένα από μόνα τους δείχνουν ότι υπήρξαν 118 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, 174 φορές περισσότεροι θάνατοι και 140 φορές περισσότερες νοσηλεία λόγω του εμβόλιου Moderna Covid-19 από ό,τι σε όλα τα άλλα εμβόλια κατά της γρίπης μαζί.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στη VAERS κατά του εμβολίου Moderna Covid-19 ταξινομημένες με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από την ανεπιθύμητη ενέργεια και δείχνει ότι το εμβόλιο Moderna τα πήγε ακόμη χειρότερα από το εμβόλιο της Pfizer σε αυτό το τμήμα με τον υψηλότερο αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών έναντι ενός αριθμού παρτίδας εμβολίου Moderna Covid-19 που ανέρχεται συνολικά σε 4.967.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αριθμό των παρτίδων σε σχέση με το εύρος των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν ανά παρτίδα εμβολίου Pfizer Covid-19. Τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι σε 2.908 παρτίδες (64%) έγινε μόνο μία αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εναντίον τους, ενώ σε 2 συγκεκριμένες παρτίδες έγιναν περισσότερες από 3000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εναντίον τους.

Συγκλονιστικά μπορούμε επίσης να δούμε από τα δεδομένα ότι 30 παρτίδες εμβολίου Pfizer είχαν μεταξύ 1.000 και 1.499 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα, άλλες 20 παρτίδες είχαν μεταξύ 1.500 και 1.999 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα και άλλες 23 παρτίδες είχαν από 2.000 έως 2.499 ανεπιθύμητες ενέργειες αναφορές ανά παρτίδα.

Αυτό υποδηλώνει ότι υπήρχε ένας μικρός αριθμός επικίνδυνων παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19 και μια μεγάλη ποσότητα φαινομενικά ακίνδυνων (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19.

Ωστόσο, η έρευνα των δεδομένων VAERS αποκάλυψε επίσης ότι οι αναφερόμενοι θάνατοι λόγω του εμβολίου Pfizer συσχετίστηκαν και πάλι μόνο με ορισμένες παρτίδες του τρύπημα. Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει ότι το 96% των παρτίδων εμβολίων Pfizer είχαν μηδενικές αναφορές θανάτου εναντίον τους. Αυτό σημαίνει ότι οι 2.828 αναφερόμενοι θάνατοι συσχετίστηκαν με μόλις το 4% των παρτίδων του εμβολίου Pfizer.

Πέντε αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 61-80 θανάτους ο καθένας, άλλοι 5 αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 81-100 θανάτους ο καθένας και μόλις 2 ξεχωριστοί αριθμοί παρτίδων σχετίστηκαν με περισσότερους από 100 θανάτους ο καθένας.

Το ίδιο μπορεί να φανεί και για το εμβόλιο Moderna Covid-19. Το ενενήντα πέντε τοις εκατό των παρτίδων του εμβολίου Moderna είχαν μηδενικές αναφορές θανάτου εναντίον τους. Αυτό σημαίνει ότι οι 2.603 θάνατοι σχετίστηκαν με μόλις το 5% των παρτίδων του εμβολίου Moderna.

Δεκατρείς αριθμοί παρτίδας συσχετίστηκαν με 41-60 θανάτους ο καθένας, 2 αριθμοί παρτίδας συσχετίστηκαν με 61-80 θανάτους ο καθένας και 1 αριθμός παρτίδας συσχετίστηκε με 81-100 θανάτους.

Η έρευνα των δεδομένων VAERS διαπίστωσε επίσης ότι συγκεκριμένες παρτίδες των εμβολίων Pfizer και Moderna Covid-19 που διανεμήθηκαν σε 13 έως 50 πολιτείες στις ΗΠΑ είχαν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων σε σύγκριση με παρτίδες που διανεμήθηκαν σε 12 πολιτειών ή λιγότερο σε όλες τις ΗΠΑ

Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, 4.289 διαφορετικές παρτίδες εμβολίου Pfizer διανεμήθηκαν σε 12 πολιτείες ή λιγότερες σε όλες τις ΗΠΑ, καταγράφοντας 9.141 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εναντίον τους μαζί με 99 θανάτους και 657 νοσηλεία. Αυτό ισοδυναμεί με κατά μέσο όρο 2 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα και 0 θανάτους και νοσηλεία.

Ωστόσο, άλλες 130 διαφορετικές παρτίδες εμβολίου Pfizer διανεμήθηκαν σε 13-50 πολιτείες στις ΗΠΑ, καταγράφοντας 166.170 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, 2.799 θανάτους και 14.155 νοσηλεία. Αυτό ισοδυναμεί με κατά μέσο όρο 1.278 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά αριθμό παρτίδας, μαζί με 22 θανάτους και 109 νοσηλεία.

Αυτά τα δεδομένα, επομένως, δείχνουν ότι κάθε παρτίδα από τους 130 διαφορετικούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19 που διανεμήθηκε σε περισσότερες από 13 πολιτείες, έβλαψε κατά μέσο όρο 639 φορές περισσότερους ανθρώπους, νοσηλεύτηκε κατά μέσο όρο 109 φορές περισσότερους ανθρώπους και σκότωσε κατά μέσο όρο 22 φορές περισσότεροι άνθρωποι.

Το παραπάνω γράφημα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών ανά αριθμό παρτίδας που αποστέλλονται σε 13 ή περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το γράφημα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Pfizer που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη στις ΗΠΑ. Το πιο επιβλαβές από τα οποία είναι ο αριθμός παρτίδας «EK9231». προκαλώντας περισσότερες από 3.500 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών.

Το παραπάνω γράφημα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο της Pfizer ανά αριθμό παρτίδας που εστάλη σε 13+ πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το γράφημα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Pfizer που έχουν προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους στις ΗΠΑ. Το πιο θανατηφόρο από τα οποία είναι ο αριθμός παρτίδας «EN6201» που προκάλεσε σχεδόν 120 θανάτους.

Το παραπάνω γράφημα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Moderna ανά αριθμό παρτίδας που αποστέλλονται σε 13 ή περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Moderna που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη στις ΗΠΑ. Το πιο επιβλαβές από τα οποία είναι ο αριθμός παρτίδας «039K20A». προκαλώντας περισσότερες από 4.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών.

Στη δεύτερη πιο επιβλαβή παρτίδα του εμβολίου Moderna δόθηκε ο αριθμός παρτίδας «041L20A» και οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ανακλήθηκε από την Υπηρεσία Υγείας του Όραντζ Κάουντι τον Ιανουάριο του 2021 μετά από αναφορές για αλλεργικές αντιδράσεις.

Το παραπάνω γράφημα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο Moderna ανά αριθμό παρτίδας που εστάλη σε 13+ πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το γράφημα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδων του εμβολίου Moderna που έχουν προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους στις ΗΠΑ. Το πιο θανατηφόρο από τα οποία είναι η παρτίδα «039K20A» που προκάλεσε σχεδόν 100 θανάτους.

Συμπέρασμα

 

Αυτή η έρευνα των δεδομένων VAERS αποκαλύπτει αρκετά σχετικά ευρήματα που δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα, αλλά επίσης οδηγεί σε ερωτήματα γιατί οι αρχές στις ΗΠΑ, οι οποίες υποτίθεται ότι παρακολουθούν την ασφάλεια του εμβολίου Covid-19, δεν το έχουν ανακαλύψει οι ίδιες.

Τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εκστρατεία εμβολιασμού κατά του Covid-19 ήταν σημαντικά πιο επιβλαβής και θανατηφόρα από την εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης.

Αυτό το γεγονός και μόνο εγείρει το ερώτημα πώς η συμβουλευτική επιτροπή του FDA θα μπορούσε ενδεχομένως να ψηφίσει Δεκαεπτά προς Μηδέν υπέρ της έγκρισης του εμβολίου Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) με δικαίωμα ψήφου παραδέχτηκε ότι δεν θα είναι πλήρως γνωστό εάν το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών μέχρι να αρχίσει να χορηγείται.

Ο Δρ Έρικ Ρούμπιν του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ είπε: «Δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο αν δεν αρχίσουμε να το δίνουμε και έτσι γίνεται».

Αλλά η έρευνα του VAERS εντόπισε επίσης τις συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων Pfizer και Moderna που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη ζημιά στις ΗΠΑ, γεγονός που οδηγεί σε άλλα εξαιρετικά σοβαρά ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις.

Γιατί ορισμένες παρτίδες του εμβολίου έχουν αποδειχθεί πιο επιβλαβείς από άλλες;

Γιατί ορισμένες παρτίδες εμβολίου Covid-19 έχουν αποδειχθεί πιο θανατηφόρες από άλλες;

Γιατί τα πιο επιβλαβή και θανατηφόρα εμβόλια Covid-19 διανεμήθηκαν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, ενώ τα λιγότερο επιβλαβή και θανατηφόρα εμβόλια διανεμήθηκαν ποτέ μόνο σε λίγες πολιτείες; Αυτό έγινε επίτηδες;

Θα μπορούσε αυτό να είναι απλώς ένα ζήτημα ποιοτικού ελέγχου;

Ένας πληροφοριοδότης της Pfizer από μια μονάδα παραγωγής του Κάνσας αποκάλυψε τελικά ότι «Οι άνθρωποι αναγκάζονται να υπογράψουν πράγματα που συνήθως δεν θα έκαναν, και μετά αναρωτιούνται γιατί οι υπάλληλοί τους δεν θα το δεχτούν».

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,163


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα