ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ;;; Για πόσο θα συνεχίσει η ιατρική και επιστημονική κοινότητά να σωπαίνει σε αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ;;; Για πόσο θα συνεχίσει η ιατρική και επιστημονική κοινότητά να σωπαίνει σε αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

31 Αυγούστου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,248
Μοίρασέ το

 

Κλείνοντας θα έκανα κάποιες ερωτήσεις:

 • Αλήθειά για πόσο θα συνεχίσει η ιατρική και επιστημονική κοινότητά να σωπαίνει σε αυτό το έγκλημα;
 • Για πόσο θα συνεχίσουν οι γιατροί να γίνονται δολοφόνοι μονό και μόνο για να μη χάσουν την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος;
 • Για πόσο θα συνεχίζει το λόμπι των φαρμακευτικών και των μεγάλων εταιριών τεχνολογίας, να εξαγοράζει συνειδήσεις με το χρήμα και να επιβάλει φίμωση σε κάθε διαφορετική άποψη;
 • Και για πόσο θα συνεχίσει ο λαός να παραμένει “δειλός, μοιραίος κι άβουλος αντάμα, προσμένοντας, ίσως, κάποιο θάμα”;

Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το βρε και δεν το ‘πε ακόμα.

 

Προς το παρόν, απαντήσεις δεν θα λάβει ούτε ο αρθρογράφος, ούτε όσοι τρια σχεδόν χρόνια, ουρλιάζουμε και γράφουμε για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Απαντήσεις θα πρέπει να δώσει ο δημιουργός του κόσμου τούτου, που αφήνει να συντελούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΦΑΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

Όταν έγραφα το άρθρο “Μυοκαρδίτιδα και «ξαφνικοί» θάνατοι” στις αρχές του χρόνου ειλικρινά έβλεπα το κακό που ερχόταν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοιες διαστάσεις.

 
Μυοκαρδίτιδα και «ξαφνικοί» θάνατοι
Όλο και πιο συχνά βλέπουμε μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς του 2021 την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας κυρίως στους ενήλικες, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του καλοκαιρού. Από τις αρχές του φθινοπώρου που κατέβηκε το όριο ηλικίας και άρχισαν οι εμβολιασμοί στα παιδιά, βλέπουμε το ίδιο φαινόμενο να εμφανίζεται και σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Αλλά η σταγόνα που ξε…

Read more

Ήθελα να πιστεύω ότι ακόμα και εμείς που δεν κάναμε το εμβόλιο ίσως υπερβάλαμε λίγο και οι θάνατοι μαζί με τις παρενέργειές θα αυξάνονταν μεν, αλλά δε θα ήταν σε τεράστιο βαθμό ανεβασμένοι σε σχέση με τα παλιά εμβόλια.

Δυστυχώς όμως παντού γύρω μας ακούμε ιστορίες για επανεμφάνιση ξεχασμένων ασθενειών, αυξήσεις σε περιστατικά καρδίας, εγκεφαλικών, καρκίνου και πολλούς «ξαφνικούς» θανάτους.

Τα δεδομένα από τις ασφαλιστικές εταιρίες της Ισλανδίας και της Γερμανίας δείχνουν ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα έναντι του Covid έχουν 75 έως 150 φορές παραπάνω τιμές σε θανάτους σε σχέση με το αντιγριπικό εμβόλιο, και οι αριθμοί αυτοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Επίσης η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID είναι τουλάχιστον 75 φορές πιο θανατηφόρα από όλα τα άλλα εμβόλια μαζί.

Είχα αναφέρει στο παραπάνω άρθρο ότι βιολογικό όπλο που λέγεται πρωτεΐνη Ακίδα είναι η κύριά αιτία όλου αυτού του θανατικού. Η πρωτεΐνη Ακίδα είναι ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο αφού η Moderna το κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 2016.

Επίσης, η Moderna και το NIH (Εθνικο Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ) είχαν συμφωνία για την ανάπτυξη εμβολίων κατά του κορωνοϊού ΠΡΙΝ τον εντοπισμό και την εξάπλωση του SARS-CoV-2.

Ακόμα σύμφωνα με το Nature, το NIH και η Moderna σύναψαν συμφωνία το 2019 για την από κοινού ανάπτυξη εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο, αυτό συνέβη πριν από τον εντοπισμό και την εξάπλωση του SARS-CoV-2.

Αυτό το βιολογικό όπλο υπάρχει τόσο στον ιό Sars-Cov-2 όσο και στο εμβόλιο κατά της Covid-19. Ωστόσο τα εμβόλια είναι πιο θανατηφόρα από τον Sars-Cov-2, διότι ο Sars-Cov-2 αντιμετωπίζεται γρήγορα στο αναπνευστικό σύστημα από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού, ενώ αντίθετα τα εμβόλια Covid μπαίνουν κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος και γνωρίζουμε συμφωνα με τη μελετη του Circulation ότι oι πρωτεΐνες Ακίδας αποτελούν περισσότερο απειλή για το αγγειακό σύστημα παρά για το αναπνευστικό σύστημα.

Έτσι με τα εμβόλια Covid όλο το σώμα γίνεται ένα εργοστάσιο παραγωγής πρωτεϊνών Ακίδας.

Τα ιαπωνικά δεδομένα βιοκατανομής όπως αποκαλύφθηκαν από τον καθηγητή Byram Bridle έδειξαν ότι η περιβόητη πρωτεΐνη Ακίδα του κορωνοϊού εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς συμπεριλαμβανομένου του σπλήνα, του μυελού των οστών, του ήπατος, των επινεφριδίων και σε “αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις” στις ωοθήκες, ενώ ακόμα περνάν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο.

Το περιγράφει εδώ ο Dr. Ryan Cole, λίγους μήνες μετά που χορηγήθηκαν τα συγκεκριμένα εμβόλια, αλλά δυστυχώς οι απόψεις του αγνοήθηκαν και φιμώθηκαν:


Μια νεότερη έρευνα του Walter M Chesnut καταδεικνύει ποσό φονικό όπλο είναι η πρωτεΐνη Ακίδας, επιβεβαιώνοντας ότι ευθύνεται για την τεράστια πλειοψηφία των “ξαφνικών” θανάτων αφού προκαλεί νόσο του ενδοθηλίου, καταστροφή του εγκεφαλικού στελέχους και της καρδιακής μικροαγγείωσης:


Η Ενδοθηλιακή νόσος της πρωτεΐνης Ακίδας (SPED) ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΜΙΚΡΟΑΓΓΕΙΩΣΗΣ

Όλοι οι ασθενείς με COVID-19 είχαν μικροαγγειακές ανωμαλίες σε μαγνητικές τομογραφίες (MRI) μετά το θάνατο τους.

Ο Σκοτσέζος Πρωταθλητής ποδηλάτου Rab Wardell πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 37 ετών

Η σκωτσέζικη ομοσπονδία ποδηλασιας επιβεβαίωσε το βράδυ της Τρίτης ότι ο Wardell πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 37 ετών. Εμφανίστηκε στο πρόγραμμα The Nine του BBC Σκωτίας το βράδυ τη Δευτέρας για να μιλήσει για τη νίκη του, αλλά πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ.

Θάνατος λόγω μικροαγγειακής απόφραξης με χαρακτηριστικό της Δρεπανοκυτταρικής νόσου (sickle-cell trait) μετά από επίπονη σωματική άσκηση
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11305451/

Αυτό που πιστεύω ότι παρατηρούμε είναι μια ομοιότητά με τη μικροαγγειακή απόφραξη που παρατηρείται σε άτομα με δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Με τη διαφορά, δεν είναι τα δρεπανοειδή ερυθροκύτταρα που αποφράσσουν το καρδιακό μικροαγγειακό σύστημα.

Είναι το κατεστραμμένο ενδοθήλιο του μικροαγγειακού συστήματος που έχει υποστεί βλάβη από την πρωτεΐνη Ακίδα που έχει μεν επουλωθεί, αλλά σε αυτή τη διαδικασία επούλωσης, έχει αποφραχθεί από τον ΟΥΛΩΜΕΝΟ ΙΝΩΔΗ ΙΣΤΟ.

Αυτό έχει παρατηρηθεί σε αυτοψίες θυμάτων COVID-19.

Η παθογένεση της μυοκαρδιακής βλάβης απο COVID-19 δεν φαίνεται να σχετίζεται με την αρχική εμπλοκή των μυοκαρδιοκυττάρων, αλλά με μια τοπική φλεγμονή σχετιζομενη με διάμεσο οίδημα. Βρήκαμε αυξημένη έκφραση του αυξητικου παράγοντα βήτα (TGF-β) και του διάμεσου κολλαγόνου σε καρδιές ασθενων που έχουν προσβληθεί από COVID-19, ένας πιθανός προάγγελος της χρόνιας ίνωσης του μυοκαρδίου. Αυτά τα αποτελέσματα υποδηλώνουν την ανάγκη για συνεχή κλινική παρακολούθηση ασθενών για δυσλειτουργία του μυοκαρδίου και αρρυθμίες μετά την ανάρρωση από την οξεία φάση της COVID-19.

Η Παθογένεση της Μυοκαρδιακής Βλάβης COVID-19: Μια Ανοσοϊστοχημική Μελέτη σε Μεταθανάτιες Βιοψίες
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8602833/

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, δεν πρόκειται για ΠΡΟΤΑΡΧΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΚΥΤΤΑΡΩΝ. Είναι η φλεγμονή και ο τραυματισμός από τη πρωτεΐνη Ακίδα που τελικά προκαλεί την ίνωση, οδηγώντας σε δυνητικά θανατηφόρες αρρυθμίες.

Ανατρέξτε στην προηγούμενη ανάρτησή μου για τον μηχανισμό αυτού του ατέρμονου βρόχου που προκαλείται από την πρωτεΐνη Ακίδα, η οποία τελικά προκαλεί μικροαγγειακή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Πιστεύω ότι υπάρχει ένας άλλος μηχανισμός με τον οποίο η πρωτεΐνη Ακίδα μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.

ΤΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΚΙΔΑΣ ΕΝΠΟΘΕΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

Συσσωματώματα αιμοπεταλίων (των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων) παρατηρήθηκαν σε όλα τα κρουσματα COVID-19, αλλά ήταν σπάνια στην ομάδα ελέγχου/ανεμβολίαστων (μέσες τιμες, 16 έναντι 0,3 αγγεία με συσσωματώματα/mm2, P <,0001). Σε κρουσματα COVID-19, περισσότερα συσσωματώματα παρατηρήθηκαν στον οπίσθιο εγκέφαλο (μέσες τιμες, 20 έναντι 14 αγγείων με συσσωματώματα/mm2, P =0,04).

Βρέθηκε επίσης ότι είχαν εναποθέσεις ανοσοσυμπλεγμάτων σε όλες τις περιοχές του εγκεφάλου, κυρίως στην εξωκυτταρική μήτρα και ορισμένα νευρογλοιακά κύτταρα και νευρώνες.

Και τι προκαλεί όλη αυτή τη ζημιά; Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ. ΞΑΝΑ, ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! – ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, σύμφωνα με τη θεωρία μου για την Ενδοθηλιακή νόσο της πρωτεΐνης Ακίδας (SPED).

«Η κυτταροτοξικότητα που στρέφεται κατά των ενδοθηλιακών κυττάρων είναι το πιο πιθανό έναρκτηριο συμβάν που οδηγεί σε αγγειακή διαρροή, συσσώρευση αιμοπεταλίων, νευροφλεγμονή και νευρωνική βλάβη», κατέληξαν οι ερευνητές.

Η Νευροαγγειακή βλάβη είναι εμφανής στους αιφνίδιους θανάτους ασθενών με COVID-19
https://www.neurologyadvisor.com/topics/vascular-neurology/neurovascular-injury-sudden-death-patients-covid-19/

Αυτό επίσης εξηγεί γιατί αυτά τα νεαρά άτομα δεν μπορούν να αναζωογονηθούν με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ή απινίδωση. ΟΙ ΝΕΥΡΩΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ΚΑΙ/Ή ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΓΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

Αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να το παραμερίσουμε πια, ούτε θα έπρεπε να το κάνουμε ποτέ. Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Νέοι άνθρωποι. Αναίτια. Εάν η ιατρική κοινότητα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτό, από εδώ και πέρα, τους βλέπω ως δολοφόνους.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ SARS-CoV-2, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΤΗΣ WUHAN (σ.σ. που τώρα υπάρχει μόνο στα εμβόλια αφού ο ιός έχει μεταλλαχθεί), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

Χρειαζόμαστε θεραπείες και μεθόδους αντιμετώπισής. Έχω συγκεντρώσει πολλές δυνατότητες αν ψάξετε στο Substack μου.

Τούτου λεχθέντος, η πιο επείγουσα συμβουλή θα ήταν: ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΙΑ!

 

WMC Research
SPED (Spike Protein Endothelial Disease) AS CAUSE OF THE VAST MAJORITY OF THE RECENT SUDDEN CARDIAC DEATHS: DESTRUCTION OF THE BRAINSTEM AND THE CARDIAC MICROVASCULATURE
Scottish Mountain Bike Champ Rab Wardell Dies in Sleep at Age of 37 Scottish Cycling confirmed on Tuesday evening that Wardell died in his sleep, aged 37. He appeared on BBC Scotland’s The Nine programme on Monday evening to talk about his victory but died later that night…

Read more


 

Κλείνοντας θα έκανα κάποιες ερωτήσεις:

 • Αλήθειά για πόσο θα συνεχίσει η ιατρική και επιστημονική κοινότητά να σωπαίνει σε αυτό το έγκλημα;
 • Για πόσο θα συνεχίσουν οι γιατροί να γίνονται δολοφόνοι μονό και μόνο για να μη χάσουν την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος;
 • Για πόσο θα συνεχίζει το λόμπι των φαρμακευτικών και των μεγάλων εταιριών τεχνολογίας, να εξαγοράζει συνειδήσεις με το χρήμα και να επιβάλει φίμωση σε κάθε διαφορετική άποψη;
 • Και για πόσο θα συνεχίσει ο λαός να παραμένει “δειλός, μοιραίος κι άβουλος αντάμα, προσμένοντας, ίσως, κάποιο θάμα”;

Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το βρε και δεν το ‘πε ακόμα.

 

Πηγή

Προβολές : 1,248


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα