ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!! “Η Οπλοποίηση της Δημόσιας Υγείας και το Υφιστάμενο Νομικό Πλαίσιο για τον Παγκόσμιο Αποπληθυσμό”

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!! “Η Οπλοποίηση της Δημόσιας Υγείας και το Υφιστάμενο Νομικό Πλαίσιο για τον Παγκόσμιο Αποπληθυσμό”

5 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

Τοντ Κάλεντερ – Παρουσίαση στο Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Κροατίας

Η προετοιμασία της αρχής ενός σχεδίου μαζικού αποπληθυσμού. Όλο αυτό ήταν η συγκρότηση μερικών διεθνών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων. Οι κυβερνήσεις ήταν αυτές που το πραγματοποίησαν.

 

Σ’ αυτόν μας παρέδωσαν οι κυβερνήσεις μας, από το … 2005, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ…
Παρακαλώ διαδώστε το θέμα αυτό το οποίο είναι πολύ σημαντικό και αφορά όλους μας.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ευχαριστώ τον NIOLAND για την εξαιρετική θεματολογία που επιλέγει να μεταφράσει και μας αφυπνίζει…
Θα υπενθυμίσω πως με τον νόμο της λογοκρισίας που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το ΠΑΣΟΚ και ο δασκαλάκος ο ΝΑΤΣΙΟΣ με τους βολευτές του, τέτοιες αναρτήσεις όχι μόνο θα είναι απαγορευμένες,αλλά θα συλλαμβάνονται και θα φυλακίζονται όσοι τις αναρτούν…

01/12/2023 – Το “In the Eye of the Storm” είναι μια διήμερη διεθνή διάσκεψη του Δεκεμβρίου για βουλευτές στην Κροατία με επικεφαλής τον Κροάτη επιχειρηματία και δημοσιογράφο, Andrija Klaric, μέλος της Αλήθειας για το Διεθνές Συμβούλιο του Ιδρύματος Υγείας.

Ο ειδικός προσκεκλημένος Dr. Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και πληροφοριοδότης που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου από το φθινόπωρο του 2020 για τους κινδύνους της τεχνολογίας mRNA, φέρνει τη μοναδική του οπτική στη σημερινή συζήτηση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε σε πολλαπλά μέτωπα: πειραματικές ενέσεις mRNA, lockdown, ξαφνικοί θάνατοι από εμβόλια COVID, καρκίνους turbo που εκρήγνυνται παγκοσμίως μετά από το κόβιντ εμβόλιο, διαβατήρια εμβολίων, ψηφιακές ταυτότητες, προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα ελεγχόμενο από την Κεντρική Τράπεζα (CBDC) και το τελικό παιχνίδι των ψηφιακών φυλακών και του αποπληθυσμού του πλανήτη.

Οι στόχοι της διάσκεψης της Κροατίας είναι τρεις:

  • STOP στη χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας εμβολίου mRNA, για ανθρώπους, ζώα και φυτά
  • STOP στις Ψηφιακές ταυτότητες, Ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων, Ψηφιακά πορτοφόλια, Ψηφιακά χρήματα (προγραμματιζόμενα χρήματα που αναφέρονται επίσης ως CBDC)
  • STOP στην εφαρμογή της «Συνθήκης για την Πανδημία» του ΠΟΥ που δημιουργεί παγκόσμια τυραννία σε όλα τα ιατρικά και υγειονομικά θέματα, σφετερίζοντας την κυριαρχία κάθε έθνους στη γη.

Ο διεθνής δικηγόρος Todd Callender είναι ένας από τους επιλεγμένους ομιλητές και έχει κανονίσει τη ζωντανή μετάδοση ολόκληρης της εκδήλωσης στο TruthHub σε 72 γλώσσες και 96 διαλέκτους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Καλησπέρα, αξιότιμοι βουλευτές. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σήμερα. Το όνομά μου είναι Τοντ Κάλεντερ. Είμαι Αμερικανός δικηγόρος στο επάγγελμα. Έχω ασκήσει το διεθνές δίκαιο.

Καταθέτω σήμερα σχετικά με την οπλοποίηση της δημόσιας υγείας και το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για τον παγκόσμιο αποπληθυσμό.

Μέρος του ιστορικού μου αποτελεί επίσης τη βάση για την μαρτυρία μου, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1990 ως νέος δικηγόρος που εργαζόμουν στην επιχείρηση μαζικών εμβολιασμών. Η οικογένειά μου απέκτησε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για έναν εγχυτήρα μαζικού εμβολιασμού χωρίς βελόνες.

Και πέρασα τρία χρόνια στην Κούβα επιβλέποντας κλινικές δοκιμές με τη διαδικασία του FDA. Εκείνη την εποχή εποπτευόμουν από το Υπουργείο Εξωτερικών. Και κάλεσα μάλιστα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να παρακολουθήσει αυτές τις δοκιμές που περιλάμβαναν προϊόντα Pfizer.

Έτσι, η σημερινή μου κατάθεση προκύπτει από την άσκηση της δικηγορίας για σχεδόν 30 χρόνια διεθνώς, συμπεριλαμβανομένης της διαβίωσης και εργασίας σε δύο κομμουνιστικές χώρες και της εμπειρίας μου που σχετίζεται όχι μόνο με την επιχείρηση εμβολίων, όχι μόνο με τη δημιουργία εμβολίων, αλλά και με την παράδοσή τους.

Και έχοντας συνάψει επιχειρηματικές σχέσεις με την ίδια συμμορία προσώπων για την οποία μιλούσαμε και η οποία αποτελεί μέρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ίσως γνωρίζετε ότι το 1994 τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με 194 χώρες πραγματοποίησαν τη συμφωνία του Καΐρου για τον πληθυσμό στη γη.

Και εκεί ήταν που ουσιαστικά, οι χώρες αυτού του κόσμου, οι αντιπρόσωποι του ΟΗΕ αυτών των χωρών έκτος των δύο συμφώνησαν να μειώσουν τον πληθυσμό κατά 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Όντας παγκόσμια διακυβέρνηση δεν πραγματοποιείται ακριβώς από τα Ηνωμένα Έθνη. Ωστόσο, εδώ υπάρχει στην πραγματικότητα μια ιεραρχία ανθρώπων που είναι πραγματικά επικεφαλής. Τα μέλη αυτού του Κοινοβουλίου και άλλων κοινοβουλευτικών οργάνων είναι πραγματικά οι στρατιώτες τους και όλα αυτά τα πράγματα λειτουργούν πραγματικά.

Οι συμφωνίες του 1994 για τον πληθυσμό της γης, που στην πραγματικότητα καταρτίστηκαν από τον Χένρι Κίσινγκερ, την “Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών [BIS]”, όπως μπορείτε να δείτε στην κορυφή.

Αυτή είναι η “Κεντρική Τράπεζα” των “Κεντρικών Τραπεζών”. Τους ανήκει κάθε ιδιωτική “κεντρική τράπεζα” σε αυτόν τον πλανήτη, εκτός από τρεις που γνωρίζω.

Και έτσι έχουν τη δυνατότητα να τα κάνουν όλα ανοιχτά, να κατέχουν τα πάντα. Αν μπορούσατε να φτιάξετε ξανά την παγκόσμια προσφορά χρήματος, δολάρια, λίρες, ευρώ, και θα μπορούσατε κυριολεκτικά να τα τυπώσετε από το πουθενά και να τα δανείσετε στις κυβερνήσεις για να εξασφαλίσουν τους λειτουργικούς τους προϋπολογισμούς, τότε ξέρετε τι δεν θα μπορούσατε να κατέχετε;

Και αυτό είναι το θέμα. Τους ανήκουν κυριολεκτικά τα πάντα. Και έτσι αγοράζουν μέσω δεξαμενών σκέψης, μέσω ομάδων ειδικών συμφερόντων, είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το πεπρωμένο αυτού του πλανήτη. Και δια μέσου και μέσω των διαφορετικών προελεύσεών τους, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των κυβερνητικών φορέων, ελέγχουν τι συμβαίνει στον πλανήτη.

Και δυνάμει της Συμφωνίας του Καΐρου η απόφαση να μειωθεί ο πληθυσμός κατά 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους τέθηκε σε εφαρμογή.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει σε αυτές τις ακροάσεις στο κοινοβούλιο και ένα τεράστιο πλήθος αντιδράσεων από τους συναδέλφους σας, αν σκεφτείτε πώς έγινε το 2000 η “Πλανητική Προγραμματισμένη Πανδημία”, όπως την αποκαλούμε.

Το πρόσχημα για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η προετοιμασία της αρχής ενός σχεδίου μαζικού αποπληθυσμού. Όλο αυτό ήταν η συγκρότηση μερικών διεθνών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων. Οι κυβερνήσεις ήταν αυτές που το πραγματοποίησαν.

Και αυτή η παρουσίαση μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με αυτό και το πώς συνέβη. Και η άποψή μου είναι ότι τα τελευταία 50 χρόνια περίπου, οι νόμοι των χωρών άλλαξαν όλοι σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο, όπου μια συγκυρία γεγονότων θα έκανε τους ανθρώπους να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους για λόγους ασφαλείας.

Ότι οι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν κάθε έννοια δίκαιης διαδικασίας σε θέματα διακυβέρνησης. Όλοι οι άνθρωποι στις δημοκρατικές κυβερνήσεις θα θυσιάζονταν προς όφελος της ασφάλειας.

Και αυτό ακριβώς συνέβη το 2019, όταν συνέβη με αυτό το πρόσχημα. Ήταν είτε, μια διαφυγή, αλλά ρεαλιστικά ήταν ένα προγραμματισμένο γεγονός.

Η απελευθέρωση από κάτι που ονομάζεται κόβιντ, ή αλλιώς γνωστός ως κορονοϊός. Και σε αυτή την περίπτωση, τον αποκαλούν Κορονοϊό 2. Ο Κορονοϊός 1 κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2007.

Και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με εξουσιοδότηση του κατόχου του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, δηλαδή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Έτσι, η χώρα μου κατείχε ουσιαστικά το παθογόνο ή μια παραλλαγή του που απελευθερώθηκε από τους Κινέζους. Και νομίζω ότι αυτό επιβεβαιώνει την άποψή μου, ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι υπεράνω του κυβερνητικού επιπέδου. Ότι αυτό γίνεται ξεχωριστά από τις κυβερνήσεις.

Οπότε εδώ είναι το σημείο που θα σας εξηγήσω πώς σε κάθε χώρα άλλαξαν οι νόμοι τους, όλοι για τον ίδιο ακριβώς σκοπό, ο οποίος είναι η οπλοποίηση της δημόσιας υγείας.

Και αυτός είναι να εξοντώνονται οι άνθρωποι στο τέλος της ημέρας χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα δίκαιης διαδικασίας. Χωρίς καμία ελπίδα προσφυγής στα δικαστήρια που θα εϕαρμόζονταν σε εϕαρμογή στρατιωτικού σχεδίου με στρατιωτική ακρίβεια.

Και ότι ανεξάρτητα από το τι ήταν αυτό, ο πληθυσμός, ο λαός που στην πραγματικότητα αποδεκατιζόταν, δεν θα είχε κανένα μέσο να ξεφύγει από αυτό. Και έτσι σήμερα η αποστολή μου είναι να σας δείξω πώς συνέβη αυτό στην πραγματικότητα.

Το 2004, οι Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισαν το νόμο “Bioshield Act” μεταξύ άλλων νομοθετημάτων. Αλλά πραγματικά ξεκίνησε, το 2003, 2004 όπου το πρόσχημα για τη συγκάλυψη αυτή για τον αποπληθυσμό, ήταν η χρήση της δημόσιας υγείας, που πραγματικά σχεδιάστηκε σε συντονισμό με τον ΠΟΥ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θεσπίζουν τον νόμο “Bio-Shield Act”, και τον “Turning Point Model Act”, τα οποία ήταν και τα δύο ομοσπονδιακά νομοθετήματα που τελικά έγιναν τα ίδια.

Στην πραγματικότητα ήταν μια ομοσπονδιακή πρωτοβουλία. Δεν ήταν ακόμη νόμος. Είναι μια ομοσπονδιακή πρωτοβουλία που έγινε κανονισμός και νόμος μέσα από την πορεία των γεγονότων και του χρόνου. Έτσι, το 2003 είναι η χρονική στιγμή που όλα αυτά ξεκινούν. Και από εκεί πάμε στον “Bioshield Act.

Ολόκληρος ο πληθυσμός συμφωνεί και αναφέρεται στην νόμο “Turning Point Act” και το 2003 σε αυτό το σημείο προσλήφθηκε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Πληρώθηκαν 26 εκατομμύρια δολάρια για να ληφθεί αυτό το μοντέλο νομοθεσίας, το μοντέλο πανδημίας, το μοντέλο νομοθεσίας για τη δημόσια υγεία. Και ο στόχος του εγχειρήματος ήταν να διασφαλιστεί ότι τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο, σε περίπτωση κήρυξης “Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας”, όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλα τα συνταγματικά δικαιώματα θα αναστέλλονταν.

Θα το ξαναπώ αυτό, διότι είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβετε ότι, με την απλή κήρυξη και μόνο μιας “Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας”, αυτές οι μαγικές λέξεις αρκούν για να επικαλεστείτε νομοθεσία που καταργεί τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματά σας όσο και τα συνταγματικά ή τα καταστατικά σας δικαιώματα. Πώς συμβαίνει αυτό;

Τώρα, στην περίπτωση της κόβιντ, ο πρόεδρος Τραμπ κήρυξε “Εθνική Έκτακτη Ανάγκη” στις 13 Μαρτίου 2020. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή του Συντάγματός μας σε τέτοιο βαθμό ώστε τα δικαστήρια του άρθρου τρία να μην είναι πλέον διαθέσιμα.

Η διαδικασία του FDA πράγματι, αντικαταστάθηκε με μια διαφορετική διαδικασία. Μια στρατιωτική διαδικασία. Οι έννοιες του “στρατιωτικού νόμου” αναλήφθηκαν, και ο εκτελεστικός κλάδος της κυβέρνησής μας θα αναλάμβανε και τη λειτουργία του νομοθετικού σώματος.

Και σε ορισμένες περιπτώσεις μέρος της δικαστικής εξουσίας. Έτσι, τρία κομμάτια της κυβέρνησης καταλαμβάνονται στη συνέχεια από ένα μόνο, σε κάθε περίπτωση κήρυξης “Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης”. Και αυτό ακριβώς συνέβη για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά. Οι νόμοι που μας οδήγησαν εκεί είναι αυτό για το οποίο μιλάω.

Και έτσι έχουμε το 2003, το “Turning Point Act”, όπου κάθε πολιτεία θα υιοθετούσε νομοθεσία σύμφωνα με την οποία με την κήρυξη “Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας”, οι άνθρωποι θα έχαναν το δικαίωμά τους να ταξιδεύουν ελεύθερα.

Θα μπορούσαν να τεθούν σε καραντίνα χωρίς περιορισμούς με απλή υποψία και μόνο. Και επίσης, θα μπορούσαν να υποβληθούν σε βίαιη θεραπεία με ιατρική συσκευή. Αυτό που χρειάζονται, είναι απλά να τους χορηγηθεί βίαιη θεραπεία και θα μπορούσαν να σε βάλουν στη φυλακή, αν ήθελαν, και θα σου έκαναν ό,τι ενέσεις ή φάρμακα ήθελαν. Και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γι’ αυτό.

Αυτή ήταν η βάση για την αποστολή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins να περάσει αυτό το θέμα στο Κογκρέσο. Στο Ομοσπονδιακό Κογκρέσο και στη συνέχεια να περάσει αυτή η ιδέα σε κάθε πολιτεία. Αυτό είναι το σημείο όπου ο νόμος “Turning Point Act” ήρθε στο προσκήνιο.

Ακολούθησε το εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Μπους, αν θυμάμαι καλά. Και το 2005, αυτό έγινε συνώνυμο των υγειονομικών κανονισμών του 2005. Αυτές ήταν συμφωνίες μεταξύ των εθνών αυτού του κόσμου. Όλα τα έθνη-μέλη του ΠΟΥ, τα 140 έθνη και δύο επικράτειες. Αν θυμάμαι καλά.

Όλοι συμφώνησαν στους “Διεθνείς Υγειονομικούς Κανονισμούς” ότι σε περίπτωση που υπάρξει “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος”, είναι πλέον έξι λέξεις, όχι τρεις. Ότι και πάλι, όλα τα έθνη του κόσμου θα λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο.

Επομένως, προτού αυτό συμβεί, εάν προσθέσουμε και την έναρξη ισχύος του νόμου “Turning Point Act”, οι Ηνωμένες Πολιτείες φρόντισαν να διασφαλίσουν ότι όλα τα κράτη θα ενεργούσαν με τον ίδιο τρόπο όταν έγινε αυτή η Διακήρυξη.

Και τώρα μιλάμε στο διεθνές πλαίσιο ότι, σε περίπτωση που υπάρξει μια “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος”, ότι όλα τα έθνη που έχουν υπογράψει με τον ΠΟΥ θα λειτουργούσαν στην πραγματικότητα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Και πράγματι αυτό είναι που είδαμε. Μπορείτε να δείτε εδώ τη διατύπωση από το “Turning Point Act” του 2003, και την ανάγκη, όπως το αποκαλούν, για ένα ” Πρότυπο Κρατικού Νόμου”, οι “Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας” έγιναν ένα “Πρότυπο Κυβερνητικού Νόμου”, διακυβερνητική συμφωνία.

Το 2005, όταν οι “Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας” και η “Συνθήκη για την Πανδημία” τέθηκαν σε ισχύ. Τυχαίνει επίσης να συμπίπτει με την έκδοση ενός “εκτελεστικού διατάγματος”. Εκεί ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προβαίνει σε “προεδρικές δηλώσεις”. Διακηρύξεις κατά περίπτωση.

Και εδώ είναι που μιλούν για τη χρήση “Εξουσίας Έκτακτης Ανάγκης” σύμφωνα με το άρθρο 361Β του “Νόμου περί Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας”, ότι με την επίκληση “Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας” για τους ακόλουθους λόγους, ουσιαστικά ολόκληρη η κυβέρνηση θα τεθεί υπό “Στρατιωτικό Νόμο”.

Περιελάμβανε τη χολέρα, τη διφθερίτιδα, τη λοιμώδη φυματίωση, την πανώλη, την ευλογιά, τον κίτρινο πυρετό. Αιμορραγικούς, ιογενείς αιμορραγικούς πυρετούς, συμπεριλαμβανομένων της διαφυγής των νόσων του Μάρμπουργκ, του Έμπολα, του Κριμαϊκού Κονγκό κ.λπ. ή του σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου όπως το SARS.

Έτσι, το “Πρότυπο Νόμου για την Υγεία”, η “Διεθνής Συνθήκη για τους Κανονισμούς Υγείας για την Πανδημία”, όπως μπορείτε να δείτε, εναρμονίστηκε με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών που συνέβη ακριβώς ταυτόχρονα.

Και προσδιόρισαν συγκεκριμένα ασθένειες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η επίκληση οποιασδήποτε από αυτές, η διαπίστωση από οποιονδήποτε επιστήμονα ή από την κυβέρνηση για το θέμα αυτό, ότι οποιαδήποτε από αυτές τις ασθένειες εμφανιστεί, θα ήταν αρκετό.

Ήταν η νομική βάση για τις παγκόσμιες δυνάμεις, για εκείνους που ελέγχουν τις κυβερνήσεις να επικαλούνται τους “Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας” με τους οποίους επομένως απαιτείται κάθε μία από αυτές τις χώρες να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και την ίδια στιγμή.

Και αυτό ακριβώς είδαμε αμέσως μετά την κήρυξη “Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης” από τον Πρόεδρο Τραμπ.

Είδαμε τον Tedros Adhanom, τον διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να κάνει μια δική του διακήρυξη. Ήταν μια “Έκτακτη Κατάσταση Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος”. Έξι μαγικές λέξεις. Ιδού, αμέσως μετά υιοθετήθηκαν οι “Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί”, τότε ήταν που τέθηκαν σε ισχύ.

Και αυτό που είδαμε με το CDC, ο οργανισμός που δημιουργεί τη “Συνεργατική Αναπτυξιακή Προβολή” ήταν να ορίσει τις αρμόδιες αρχές που είναι υπεύθυνες για τη χώρα.

Έτσι, όταν αυτή η επίκληση της συνθήκης τέθηκε σε ισχύ, η “Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση” κατέλαβε την εξουσία πάνω σε όλους τους κυρίαρχους λαούς, και όλοι οι υπογράφοντες, όλα τα έθνη-μέλη του ΠΟΥ, έδωσαν την εξουσία τους μέσω των συμφωνιών των διαφόρων συνιστωσών τους, έδωσαν την εξουσία τους στον Tedros Adhanom.

Ο Tedros Adhanom, ο Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καλεί όποιον επιλέγει ως εμπειρογνώμονά του. Και φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, αυτοί ήταν ο FDA, το CDC και ο κ. Dr. Fauci μεταξύ άλλων. Οι ίδιοι άνθρωποι που συμμετείχαν στη δημιουργία του SARS-Cov-1.

Οι ίδιοι άνθρωποι που τροποποίησαν γενετικά την ασθένεια αυτή ώστε να είναι μεταδοτική και να εξαπλώνεται σαν λαίλαπα. Η έρευνα και η ανάπτυξη του “κέρδους της λειτουργίας”. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι είναι οι σύμβουλοι του Tedros Adhanom, του διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος δεν είναι διδάκτωρ της επιστήμης, αν δεν με απατά η μνήμη μου σχετικά με την εκπαίδευσή του και τη δημόσια πολιτική.

Είναι ένας πολέμαρχος της Αιθιοπίας, σύμφωνα με τις πηγές του περιβάλλοντός του. Και σαφώς δεν είναι κάποιος που θα έπρεπε να είναι υπεύθυνος για ολόκληρο τον πλανήτη με την επίκληση της “Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ανησυχίας”, την οποία μπορεί να κηρύξει με βάση τις γνώσεις του και μόνο.

Και στην ουσία και μόνο με την υποψία μιας μεταδοτικής ασθένειας απαιτεί από όλα τα κράτη-μέλη να παραδώσουν όλη τη δικαιοδοτική τους εξουσία, να παραδώσουν την κυριαρχία τους και όλη τη λήψη αποφάσεων σε αυτόν τον άνθρωπο. Και μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να κάθεται εκεί. Είναι, κατά την άποψή μου, το πιο ισχυρό πρόσωπο στον πλανήτη.

Και πάλι, αυτό έγινε το 2005. Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ έθεσαν σε εφαρμογή το σύστημα επέκτασης της καραντίνας τους. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας είχε τότε την ευθύνη γι’ αυτό και άνοιγε τα λεγόμενα “Κέντρα Καραντίνας” σε κάθε πολιτεία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν πολλές πολιτείες. Η FEMA τέθηκε επίσης αργότερα επικεφαλής ενός τέτοιου “Οργανισμού Διαχείρισης ή Διοίκησης”. Νομίζω ότι αυτό ήταν το όνομα. Και τότε ήταν που ακούσατε τους ανθρώπους να αρχίζουν να αποκαλούν αυτά τα στρατόπεδα FEMA.

Και η πραγματικότητα είναι ότι έτσι όπως είναι γραμμένος ο νόμος, οτιδήποτε, οποιοδήποτε μέρος μπορεί να γίνει κέντρο καραντίνας. Επομένως, αν οι αρχές δημόσιας υγείας έβλεπαν το σπίτι σας και έλεγαν, “Εντάξει. Αυτό είναι νέο κέντρο καραντίνας”. Θα είστε κολλημένοι εκεί. Θα μπορούσαν να πουν το ίδιο πράγμα για ένα χοιροστάσιο.

Αν δηλώσουν ότι αυτό είναι το μέρος που θα πρέπει να εγκλωβιστείτε, τότε εκεί θα εγκλωβιστείτε. Δεν υπάρχει κανένα ένδικο μέσο για εσένα ως το άτομο που είσαι κατηγορούμενος.

Κατηγορείσαι ότι είσαι άρρωστος.

Έχουμε μια μεταδοτική ασθένεια. Δεν έχετε καμία δυνατότητα προσφυγής. Δεν υπάρχει καμία δικαστική προσφυγή. Απλώς είσαι κολλημένος εκεί μέσα για πάντα μέχρι να σου πουν το αντίθετο οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο CDC, στο χάρτη καραντίνας, τοποθέτησαν επίσης διάφορους κυβερνήτες που είναι υπεύθυνοι για τις περιοχές αυτές.

Έτσι, μετά από αυτό, βλέπουμε τη δημιουργία της “Υπηρεσίας Άμυνας Υγείας”, μαζί με 70 και πλέον πατέντες KOBINT που τέθηκαν σε ισχύ με βάση την αρχική πατέντα SARS-CoV-1 του 2007.

Και η σημασία του “Οργανισμού Άμυνας για την Υγεία” είναι το σημείο στο οποίο καταλήγει αυτή η διάταξη. Όμως, υπάγεται κάτω από το Υπουργείο Άμυνας.

Ο “Οργανισμός Άμυνας για την Υγεία” δημιουργήθηκε το 2013 και οι ένστολοι αξιωματικοί τους είναι μέρος του Υπουργείου Άμυνας, το οποίο φυσικά υπάγεται στον πρόεδρο.

Ταυτόχρονα, το 2016, είχαμε την εισαγωγή των ομοσπονδιακών νόμων που τελικά την κατέστησαν υπαρκτή. Θυμάστε τον νόμο “Model Health Act”; Αυτή είναι η αναφορά που έχουμε.

Στην πραγματικότητα έχει κατοχυρωθεί και μπορείτε να το βρείτε στον 42 CFR. Αυτός είναι ο Κώδικας των ομοσπονδιακών κανονισμών, μέρος 70 και 71.

Και σε αυτούς τους πρότυπους υγειονομικούς κανονισμούς, αυτό που ουσιαστικά λέει είναι ότι, και πάλι, αν υπάρχει “Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία”, τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC), οι διατάξεις για την καραντίνα μπαίνουν σε ισχύ.

Αν θέλουν, μπορούν να σε εξετάσουν υποχρεωτικά. Μπορούν επίσης να απαιτήσουν διαβατήρια εμβολίων. Έτσι, όλος αυτός ο νόμος μπήκε στις ομοσπονδιακές διατάξεις στον κώδικα των ομοσπονδιακών κανονισμών. Και πάλι, 42 CFR μέρος 70 και 71.

Αμέσως μετά, δημιούργησαν ένα δίκτυο επιβολής του νόμου και το νεοσύστατο Γραφείο Δικαιοσύνης, δηλαδή είχαν εκδώσει αυτούς τους κανονισμούς και το ερώτημα είναι πώς θα τους εφαρμόσει κανείς, και δημιούργησαν το Γραφείο Δικαιοσύνης, αλλά είναι μια συγχώνευση λειτουργιών, όταν κηρύσσεται “Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία”.

Έχετε την “Eπιβολή του Νόμου”, δηλαδή τις φυλακές, τις αρχές δημόσιας υγείας, δηλαδή τα νοσοκομεία της κομητείας σας και τους διαχειριστές, μαζί με τη δικαιοσύνη.

Αυτό είναι το τρομακτικό μέρος. Σωφρονιστικά ιδρύματα, επιβολή του νόμου, δημόσια υγεία, και το τελευταίο, το δικαστικό σώμα. Όλες αυτές οι λειτουργίες συγχωνεύονται σε μία. Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό;

Τα δικαστήρια υποτίθεται ότι είναι ξεχωριστά από την κυβέρνηση, και αυτό είναι που λέω Και όσον αφορά αυτούς τους κανονισμούς, για τη δημόσια υγεία, δημιουργούν μια κατάσταση στρατιωτικού νόμου όπου δεν έχετε δικαιώματα.

Έτσι, όταν λέω ότι αναστέλλουν τα ανθρώπινα δικαιώματά σας, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί, πρώτον, να υποστεί πειράματα. Αυτό προβλέπεται σε τρεις διαφορετικές συμβάσεις του ΟΗΕ, τη Διεθνή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Διεθνή Σύμβαση για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που ουσιαστικά δημιούργησε το διεθνές ποινικό δίκαιο.

Αυτή η δέσμη νόμων τους επιτρέπει να σας μεταχειρίζονται με τη βία, να πειραματίζονται πάνω σας και αυτό ακριβώς συνέβη με τα τέσσερα διαφορετικά σετ εμβολίων κόβιντ. Η AstraZeneca, η Johnson and Johnson, η Moderna και η Pfizer, όλα αυτά ήταν προκλινικές δοκιμές.

Βρίσκονταν σε κλινικές δοκιμές κατά τη στιγμή που κυκλοφόρησαν και διανεμήθηκαν το 2020.

Οπότε, το θέμα επανέρχεται στο πώς θα μπορούσε μια κυβέρνηση να επιβάλει ένα τέτοιο πράγμα που θα τρελάνει τους πολίτες;

Λοιπόν, αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείς μια οντότητα επιβολής του νόμου που είναι μέρος του νοσοκομειακού μηχανισμού, που είναι μέρος του δικαστικού συστήματος και των φυλακών.

Έτσι, μπορείτε ουσιαστικά να φυλακίζετε τους ανθρώπους επ’ αόριστον, να μην τους δίνετε καμία απολύτως δίκαιη διαδικασία και να τους μεταχειρίζεστε με όποιον τρόπο θέλετε. Και έτσι αυτό ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της κατάληξης των διεθνών κανονισμών υγείας του 2005, επειδή αυτό το ίδιο είδος μηχανισμού εισήχθη στη νομοθεσία σε κάθε χώρα.

Όλες οι χώρες που έχουν υπογράψει με τον ΠΟΥ το έβαλαν αυτό στους νόμους τους, διότι με τη δήλωση αυτών των έξι μαγικών λέξεων, όλα τα ανθρώπινα και όλα τα συνταγματικά και καταστατικά δικαιώματα καταργούνται. Αναστέλλονται.

Οπότε παραδόξως, το 2019, έχουμε τον κ. Τραμπ στο αξίωμα που δεν έχει ιδέα για τίποτα από αυτά τα πράγματα, απ’ όσο μπορούμε να πούμε.

Καταλαβαίνετε ότι το 2019 υπάρχει μια νέα πανδημία και και αυτός είναι ο τύπος που επικαλείται την “Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας”.

Και χάρη σε αυτό, μπόρεσε να παρακάμψει μεγάλη απροθυμία της κυβέρνησής μας να επιτρέψει τέτοιου είδους εξουσίες, αλλά το έκανε και έδωσε στον εαυτό του ένα σωρό εξουσίες με το εκτελεστικό διάταγμα 13887.

Και εδώ είναι που μετακίνησε ουσιαστικά μέρος του μηχανισμού δημόσιας υγείας του Υπουργείου Άμυνας στην Υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου της Άμυνας.

Προετοίμαζε, δυνάμει αυτού του εκτελεστικού διατάγματος, εν γνώσει του ή όχι, δεν ξέρω αν ήξερε τι έκανε ή όχι, την στρατιωτικοποίηση του μηχανισμού δημόσιας υγείας.

Eπόμενη διαφάνεια.

Εδώ είναι το κείμενο του εκτελεστικού διατάγματος 13295. Και θα δείτε ότι δημιουργεί μια Ειδική Ομάδα Εργασίας για τη Δημόσια Υγεία και ως εθνική προτεραιότητα.

Λέει ότι πρόκειται για διακοπή των στρατιωτικών επιχειρήσεων, και για το λόγο αυτό, όλα αυτά έπρεπε να μετατραπούν σε στρατιωτική αντιμετώπιση, και αυτό ακριβώς συνέβη.

Το Υπουργείο Άμυνας ανέλαβε ουσιαστικά τον έλεγχο της αντιμετώπισης της Δημόσιας Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών δυνάμει αυτού του εκτελεστικού διατάγματος. Η αποστολή είχε τότε ολοκληρωθεί για νομικούς σκοπούς.

Έχετε ένα κυβερνητικό σώμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο είναι ομοιογενές, δηλαδή όλες οι εξουσίες δεσμεύονται ουσιαστικά στον εκτελεστικό κλάδο της κυβέρνησής μας, ξεκινώντας από τον πρόεδρο, ο οποίος στη συνέχεια έγινε υποχείριο εξουσίας στον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), ο οποίος ήταν στη συνέχεια υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές ενέργειες, όλες τις στρατιωτικές ενέργειες και τη χρήση, παρεμπιπτόντως, του στρατού για την πραγματοποίηση αυτής της αντιμετώπισης της δημόσιας υγείας.

Ο στρατός των ΗΠΑ ήταν αυτός που μετέφερε τα εμβόλια. Ήταν ο στρατός των ΗΠΑ που έφτιαχνε τα εμβόλια. Προσέλαβαν την Pfizer, τη Moderna, την Johnson & Johnson για να κάνουν αυτά τα εμβόλια, επειδή συμμετείχαν στην ανάπτυξη.

Και τους μετέφεραν σε όλο τον κόσμο με στρατιωτικό εξοπλισμό. Έτσι, σε αυτό το σημείο επινόησα τη φράση “στρατιωτικοποιημένη δημόσια υγεία”. Πρόκειται για ιατρικό στρατιωτικό νόμο. Αυτό συνέβη τελικά.

Και χάρη σε αυτές τις νομικές διεργασίες, χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τεθούν σε ισχύ, αν και αυτό συνέβη. Και απλά δείχνω τον τρόπο με τον οποίο από κάτι αθώο έγινε κάτι πολύ τρομερό πολύ γρήγορα.

Έτσι, από εκείνη τη στιγμή το 2019, όπου εφαρμόστηκε το εκτελεστικό διάταγμα και στη συνέχεια εντάχθηκε στον νόμο για την “Εξουσιοδότηση της Εθνικής Άμυνας”, μέχρι σήμερα, με βάση τον νόμο για την “Εξουσιοδότηση της Εθνικής Άμυνας” το 2023, δηλαδή φέτος, κάναμε κάποια βήματα όσον αφορά την απόκτηση της εντολής εμβολιασμού από το Υπουργείο Άμυνας , το οποίο ακυρώθηκε, αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η μετακίνηση της δημόσιας υγείας στον οργανισμό υγείας της άμυνας, που σημαίνει τώρα ότι ο στρατός είναι υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες της δημόσιας υγείας, ότι όλοι είναι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία μας και σε ποιον νομίζετε ότι είναι υπεύθυνη η δημόσια υγεία μας, όταν λέγονται οι έξι μαγικές λέξεις.

Οι τρεις μαγικές λέξεις σημαίνουν ότι οι ΗΠΑ μπαίνουν σε ιατρικό στρατιωτικό νόμο υπό την εξουσία του Υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Και μόλις υπάρξουν οι έξι μαγικές λέξεις που δηλώνουν “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας Διεθνούς Ενδιαφέροντος”, τότε όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Στην πραγματικότητα είναι ο Tedros Adhanom που κυβερνά τον κόσμο.

Και σε αυτή την περίπτωση, θέλω να σας δείξω μερικά από τα πράγματα στα οποία εργάζεται ο “Οργανισμός Άμυνας για την Υγεία” στο πλαίσιο του τμήματος δημόσιας υγείας, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία εμβολίων.

Και ο μηχανισμός όσον αφορά την απόφαση για το ποιες είναι οι μεταδοτικές ασθένειες και πού βρίσκονται, επειδή ολόκληρος ο μηχανισμός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία Αμυντικής Υγείας και όχι μόνο οι ίδιοι οι μηχανισμοί αντιμετώπισης.

Και σε αυτό το σημείο η “Defense Office Agency” το ολοκλήρωσε με κάτι που ονομάζεται “Global Health Engagement”, εταίροι σε μια συνολική κυβερνητική προσέγγιση.

Έτσι, όλη η κυβέρνηση σημαίνει όλοι στην κυβέρνηση όταν αυτή η “Έκτακτη Κατάσταση Δημόσιας Υγείας” λειτουργεί τότε από κοινού. Και το είδαμε αυτό. Όλες οι πολιτείες, η δημόσια υγεία, οι υγειονομικοί φορείς των κομητειών, μέχρι την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και παντού στο ενδιάμεσο.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι, όσον αφορά την “Αμυντική Υπηρεσία Υγείας”, περιλαμβάνουν ολόκληρη την κυβέρνηση, δηλαδή το Υπουργείο Γεωργίας, την Υπηρεσία USAID, Αυτό έχει σχέση με τη βοήθεια που δίνεται στο εξωτερικό.

Οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι εξωστρεφές. Και στη συνέχεια αναφέρουν τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή αυτό που τους αρέσει να αποκαλούν “Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα”. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επενδύει στις εταιρείες και τις επιχειρήσεις τους.

Έτσι, όταν αυτό είναι σε εϕαρμογή, και αυτό είναι αν υπάρχει μια “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας”, η πραγματική δομή εξουσίας του έθνους μου, και του δικού σας επίσης, παρεμπιπτόντως, αν πρόκειται για μια διεθνή “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας”, είναι όλα τα ίδια. Όλα έχουν στρατιωτικοποιηθεί, και δίνουν στον Tedros Adhanom την εξουσία να είναι ο παγκόσμιος δικτάτορας.

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι τώρα υπάρχει μια “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας” που δεν λήγει μέχρι την 1η Αυγούστου 2025. Οπότε αυτό απέχει αρκετό χρόνο. Είναι περισσότερο από ένα χρόνο μακριά.

Κήρυξαν, το Κογκρέσο μου, η κυβέρνησή μου κήρυξε αυτή την “Kατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας” το 2020 ως πανδημία Μάρμπουργκ, δηλαδή ιογενή αιμορραγικό πυρετό.

Προφανώς το είχαμε αυτό, κανείς δεν το πρόσεξε, κανείς δεν το ανέφερε, αλλά προφανώς το είχαμε επειδή το Κογκρέσο μας το επικαλέστηκε. Ξόδεψαν τα χρήματα από τα Κέντρα μας για τις υπηρεσίες Medicaid και Medicare. Και έχτισαν κέντρα καραντίνας με αυτά τα χρήματα, μεταξύ άλλων. Το θέμα είναι ότι αυτή η δήλωση όχι μόνο έχει γίνει, αλλά υπάρχει και τώρα.

Έτσι, αυτό που σας λέω είναι ότι η κυβέρνησή μου ήταν, παραμένει και θα είναι υπό ιατρικό στρατιωτικό νόμο τουλάχιστον μέχρι την 1η Αυγούστου 2025. Και αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να θέσει σε επ’ αόριστον καραντίνα όποιον θέλει.

Μπορούν να τους μεταχειρίζονται με τη βία με ό,τι θέλουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Εμείς επειδή τα δικαστήρια του άρθρου τρία δεν θα ακούσουν τις υποθέσεις μας. Και αυτό είναι το πόρισμα που είχα στη δική μου υπόθεση.

Ήμουν ο πρώτος που κατέθεσα την πρώτη αγωγή κατά του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, όταν υπήρξε η διαταγή, ευτυχώς, διακόψαμε τη χρήση βίας με αυτό το κομμάτι της αγωγής, αλλά τελικά μας απέρριψαν τα δικαστήρια, πρώτα τα ομοσπονδιακά περιφερειακά δικαστήρια, στη συνέχεια τα εφετεία, και το Δέκατο Κύκλωμα.

Είχαμε προφορικές αγορεύσεις πέρυσι, και αυτό γίνεται ένα σημαντικό μέρος της, αλλά καταθέσαμε στην πραγματικότητα αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, αυτό που είναι σημαντικό σε αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι ότι το βασικό ερώτημα ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετίζεται όχι μόνο με τον στρατιωτικό ιατρικό στρατιωτικό νόμο, αλλά και με τον χαρακτηρισμό των ανθρώπων που έκαναν τα εμβόλια.

Βρήκαμε ως λειτουργία του “Υπουργείου Άμυνας” την παράδοση αυτών των ουσιών. Πρόκειται για ενέσεις γονιδιακής τροποποίησης. Δεν ήταν εμβόλια.

Και η κατάσταση του νόμου σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα ήθελα να σας ενημερώσω, αυτή τη στιγμή, λόγω της γνωμοδότησης του Ανώτατου Δικαστηρίου του 2013, ότι οι άνθρωποι που έκαναν τα εμβόλια, oι άνθρωποι που έκαναν αυτά τα εμβόλια γονιδιακής τροποποίησης είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο είδος και ανήκουν στους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αν μπορείτε να το φανταστείτε αυτό.

Τώρα, το σύνταγμά μας, η 13η τροπολογία στην πραγματικότητα, απαγορεύει την ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων ως μορφή δουλείας. Έτσι, θεωρητικά, αυτός ο νόμος δεν μπορεί να ισχύσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν δεν μπορούν να είναι σκλάβοι, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχει ήδη δοθεί ένα όνομα είδους.

Η κυβέρνησή μου ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία σκέψης πριν από πολύ καιρό, το 2001. Στην πραγματικότητα ονόμασαν την επόμενη γενιά, το είδος Μποργκ ή “homogenesis”.

Σας το αναφέρω λοιπόν αυτό, γιατί όπως γνωρίζουμε, όταν υπάρχει “Έκτακτη Ανάγκη Δημόσιας Υγείας”, ότι υπάρχει η αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των συνταγματικών δικαιωμάτων.

Αλλά ένα ευρύτερο ερώτημα που ελπίζω να απαντήσει το Ανώτατο Δικαστήριο και όλα τα δικαστήρια εδώ μέχρι τέσσερα έχουν αρνηθεί να απαντήσουν είναι ότι αν αυτός ο νόμος εξακολουθεί να ισχύει.

Είναι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι, κινητή περιουσία, ένα νέο είδος, των κατόχων πατεντών και αν ναι, αν δεν είναι πλέον άνθρωποι, ποια δικαιώματα απολαμβάνουν;

Αυτό είναι το βασικό ερώτημα. Το όνομα της αγωγής είναι Robert V. Austin. Και πάλι, ήταν στο 10ο Εφετείο. Τώρα, έχει υποβληθεί αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Το όνομα της υπόθεσης που προκαλεί αυτή την ανησυχία είναι κάτι που ονομάζεται “Μοριακή Παθολογία εναντίον Myriad Genetics, 2013 [Molecular Pathology versus Myriad Genetics, 2013]”.

Θα σας αναρτήσω όλα αυτά τα πράγματα σε συνημμένα αρχεία που μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας, αλλά ήθελα πραγματικά να καταλάβετε ως σώμα του Κογκρέσου πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή από νομικής άποψης.

Και θέλω να καταλάβετε πόσος καιρός χρειάστηκε για να φτάσουμε εδώ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάστηκαν τουλάχιστον 50 χρόνια. Είμαι δικηγόρος των ΗΠΑ. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Η υποψία μου είναι ότι σε άλλα έθνη όπου έχω δει αυτούς τους νόμους να εμφανίζονται, δεν χρειάστηκε τόσος χρόνος.

Και είναι σημαντικό να το καταλάβει ο κόσμος αυτό γιατί υπάρχει ένα επίπεδο συνενοχής. Θέλω να πω, οι συνάδελφοί σας, όσοι από αυτούς δεν ήθελαν να συμβεί αυτό σήμερα, είναι αυτοί που ανησυχούν γι’ αυτό, επειδή τα ονόματά τους είναι σίγουρα καταχωρημένα στους “Nόμους για τη Δημόσια Υγεία” που κατέστησαν αυτή τη λειτουργία στρατιωτική.

Η κυβέρνησή σας, όλες οι κυβερνήσεις, είναι όλες το ίδιο. Και ξαναλέω, ότι ο στόχος του εγχειρήματος είναι ο αποπληθυσμός. Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, αφού τα έγραψαν όλα αυτά, στην “Συμφωνία του Καΐρου για τον Πληθυσμό” το 2004.

Έτσι, με αυτά που είπα, η άποψή μου προς εσάς, ο σκοπός μου εδώ σήμερα είναι να σας παρακαλέσω να εξαλείψετε οποιαδήποτε άλλη γενετική τροποποίηση. Τα εμβόλια είναι απολύτως επικίνδυνα, είναι φονικά, είναι θανατηφόρα.

Αλλά πέρα από αυτό, μπορεί στην πραγματικότητα να κλέβουν την ανθρωπιά των λαών, κυριολεκτικά από αυτούς, και προσεύχομαι να θέσετε εκτός νόμου τη χρήση αυτής της τεχνολογίας που την αποκαλούν “MessengerRNA”, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για συνθετικό DNA και συνθετικό RNA. Μπορείτε να το αποκαλείτε RNA αν θέλετε, αλλά πρόκειται για γονιδιακή τροποποίηση με τη χρήση του συστήματος CRISPR-Cas9.

Και σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο, τρία πράγματα θα πρέπει να αποκομίσετε από αυτή τη διάλεξη.

#1 Η κυβέρνησή σας μπορεί να σας παρατάξει και να σας πυροβολήσει αυτή τη στιγμή αν το θελήσει, χωρίς καμία απολύτως δίκαιη διαδικασία. Δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είσαι νεκρός.

Μπορούν να σε κρατήσουν παράνομα αν δεν θέλουν να το κάνουν αυτό, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τίποτα από αυτά.

Όλοι οι νόμοι στις χώρες είναι οι ίδιοι όταν υπάρχει αναγγελία για τη δημόσια υγεία.

Τέλος σας παρακαλώ μην επιβάλλετε το εμβόλιο με τη βία.

Παρακαλώ μην επιβάλλετε τη γενετική μηχανική σε κανέναν άνθρωπο.

Είμαστε δημιούργημα του Θεού.

Και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από το να κλέβεις την ανθρώπινη υπόσταση κάποιου χωρίς να του δίνεις την επιλογή αν θέλει να γίνει ένα νέο είδος, αν θέλει να χάσει αυτό το Όλο το δικαίωμα, αυτή τη σύνδεση με τον δημιουργό μας.

Γι’ αυτό προσεύχομαι να κάνετε το σωστό και να θέσετε εκτός νόμου τη γονιδιακή τροποποίηση προσεύχομαι να αναιρέσετε τους στρατιωτικοποιημένους νόμους για τη δημόσια υγεία που έχετε ήδη ψηφίσει και προσεύχομαι να παρακολουθείτε στενά άλλους που κάνουν το ίδιο και χρησιμοποιούν το μηχανισμό της δημόσιας υγείας για να τελειώσουν τη δουλειά που δεν σκότωσαν αρκετούς από εμάς την πρώτη φορά.

Σίγουρα δεν έχουν τελειώσει με τις προσπάθειές τους, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθοδολογίες, γι’ αυτό σας παρακαλώ να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, σας παρακαλώ να προστατεύετε τους πολίτες σας διότι είστε ο εκπρόσωπός τους και η δουλειά σας είναι αυτό.

Η δουλειά του κυβερνήτη είναι να φροντίζει τους πολίτες. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε.

Είμαι στη διάθεσή σας για ερωτήσεις. Ευχαρίστως να παράσχω οποιαδήποτε πληροφορία για την οποία μίλησα απόψε. Σας ευχαριστώ.

 


Πηγές:


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.


Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/308

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα