ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ!

12 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:722
Μοίρασέ το

 

Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς και ποια σχέδια για το Ισραήλ;

Τα τείχη, πέφτουν εκ των έσω…

Είναι δυνατόν οι Ρότσιλντ, που δημιούργησαν το Ισραήλ, και ελέγχουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, να μην μπορούν να ελέγξουν μια τρομοκρατική οργάνωση;
Άλλωστε, όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις, δικές τους είναι… δημιούργημά τους…
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Δείτε πόσο ταιριάζει το οβραίικο ταλμούδ, με το Κοράνι…
Αλήθεια, τον Μουσουλμανισμό, ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΝ;;;
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ;;;
Η Χαμάς είναι μια ελεγχόμενη οργάνωση, μια ελεγχόμενη αντιπολίτευση που χρηματοδοτείται από τους Ρότσιλντ. Οι μασόνοι έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τον προγραμματισμένο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Γιατί όλα τα κανάλια και οι ιστότοποι των μασόνων μας λένε: «Η επίθεση της Χαμάς θα οδηγήσει στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο»;
Γιατί είναι η ελεγχόμενη αντιπολίτευση στα ΜΜΕ, όσο και στα εναλλακτικά. Ξέρουν ποια είναι η επόμενη κίνηση στο τέλος του παιχνιδιού και πληρώνονται για την παραπληροφόρηση που μας ταΐζουν!Μισές αλήθειες ανακατεμένες με ψέματα.

Ας κοιτάξουμε ποιοι ελέγχουν το τέλος του παιχνιδιού.

Το όνομά τους είναι Ρότσιλντ! Τα μέσα ενημέρωσης τους ανήκουν, τα γραμμικά και τα εναλλακτικά τους ανήκουν, οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι τους πουν οι ανώτεροι τους, και φυσικά δεν θα πουν την αλήθεια. Αλλά βγάζουν πολύ χρήμα από την παραπληροφόρηση και από τη γνώμη όλων των “ειδικών τους”

Πηγαίνουμε σε μια επιχείρηση False Flag

Το Ισραήλ στον πόλεμο του Ιράν Χαμάς Νετανιάχου, το επόμενο Psy op. WW3

Μετάφραση => Κάντε κλικ στο κουμπί CC (υπότιτλος) > μετά κάντε κλικ στο Gear wheel > Υπότιτλοι > Αυτόματη μετάφραση > Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Θα χρησιμοποιήσει το Ισραήλ μια τακτική πυρηνική βόμβα στη Γάζα;

Μια επιχείρηση False Flag είναι μια πράξη που διαπράττεται με σκοπό να αποκρύψει την πραγματική πηγή ευθύνης και να ρίξει την ευθύνη σε άλλο μέρος ή χώρα. Μπορούν να πραγματοποιηθούν από κυβερνήσεις, εταιρείες και άλλους οργανισμούς και είναι μυστικές.

Πόσο σκηνοθετημένη είναι μια False Flag;

Δείτε τι λένε οι ίδιοι: «Αυτή είναι η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ»

Ξέρατε ότι…
Η Χαμάς είναι δημιούργημα της Ισραηλινής Αδελφότητας Τεκτονικών; Ο κόσμος δεν ξέρει πώς οι Ελευθεροτέκτονες Μουσουλμανική Αδελφότητα ίδρυσαν τη Χαμάς, το ISIS και την “αντάρτισσα” Αλ Κάιντα. Η Χαμάς είναι πράγματι μια αντιπολίτευση που ελέγχεται από το Ισραήλ! Και τα μασονικά χρήματα του Ρότσιλντ που ελέγχουν τη Χαμάς.

Ο Khaled Mashal είναι πρώην ηγέτης της παλαιστινιακής οργάνωσης Hamas είναι Ελευθεροτέκτονας και/ή Ιλλουμινάτι.

 

Περισσότερα για αυτή τη χειρονομία, το χέρι στην καρδιά:

Το χέρι στην καρδιά είναι σημάδι αφοσίωσης στους ηγέτες!

Μα γιατί? Γιατί το Ισραήλ δολοφονεί τους δικούς του πολίτες;

 

Αν έχει δολοφονηθεί Ισραηλινός, που δεν είμαστε τόσο σίγουροι, εκτός και αν είναι νεκροί ξένοι πολίτες όπως μια Γερμανιδούλα που μας έδειξαν για να πιστέψουμε την επανάληψη της είδησης και ΨΕΜΑ!

Ο λόγος για τις ψεύτικες «επιθέσεις με ρουκέτες» της Χαμάς και το ψεύτικο σύστημα Iron Dome είναι να κρατούν τον ισραηλινό λαό -και ολόκληρο τον κόσμο- σε φόβο και να πιστεύουν ότι υπάρχει νόμιμη επίθεση για την ζωή τους.

 

Η Χαμάς θέλει να καταλάβει τον κόσμο. Είναι για να κάνει τους πολίτες να μισούν τους Παλαιστίνιους και να επιτρέψουν την πραγματική εισβολή στο έδαφος, η οποία τελικά θα σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους – και επίσης να δημιουργήσει την «απαγορευμένη ζώνη», η οποία ουσιαστικά αποκλείει τη μισή Γάζα από την κατοίκηση της.

Προορίζεται επίσης να εγγυηθεί δισεκατομμύρια δολάρια σε αμερικανική χρηματοδότηση για την «προστασία του Ισραήλ» και να κάνει τον (αμερικανικό) λαό να αισθανθεί ότι το Ισραήλ υφίσταται πραγματικά επίθεση και να κρατήσει τους πολίτες που στέλνουν χρήματα για να προστατέψουν τον εαυτό τους εναντίον της Χαμάς. Ενάντια στη σκηνοθετημένη απειλή με πυραύλους από τη Χαμάς.

 

 

Πηγή

Προβολές : 722


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα