ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

11 Μαρτίου, 2022 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:9,710
Μοίρασέ το

 

 

Ο ΠΟΥΤΙΝ μπορεί να έχει εκπαιδευτεί ως νέος παγκόσμιος ηγέτης από το WEF, μπορεί να εμπλέκεται στον τεκτονισμό (που πρέπει να είσαι, για να καταλάβεις τέτοιου είδους κυβερνητική θέση), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ.

Ο Πούτιν καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στον Θεό και τις χριστιανικές αξίες, ενώ επέπληξε έντονα τον δυτικό κόσμο ότι κυνηγά τα σκοτεινά βασίλεια της διαστροφής, σε βαθμό που δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου υγιείς οικογένειες στα πρώην χριστιανικά έθνη, ενώ η παιδεραστία και όλα τα είδη διαστροφών γιορτάζονται και προωθούνται από κάθε πλευρά.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΛΜΗΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ] ΑΞΙΕΣ.

 

 

Σ΄έναν πόλεμο, το πρώτο θύμα είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί, δείχνει να αναδύεται αυτή η αλήθεια.

Οφείλω από την πλευρά μου να κρατήσω μικρό καλάθι, όχι αμφισβητώντας τα όσα αποκαλύπτονται, αλλά με δεδομένα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ και τις προφητείες των αγίων μας, που κάνουν λόγο για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Με αυτά τα δεδομένα, θα περιμένω τις εξελίξεις, ευχόμενη την πλήρη καταστροφή αυτής της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, που για τρεις χιλιάδες χρόνια καταδυναστεύει την ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

 

Κάτι απίστευτο αποκάλυψε ένας γενναίος ήρωας της ανθρωπότητας. 

Ο Udo Ulfkotte ήταν ο συντάκτης μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης, της Frankfurter Algemeine Zeitung.

Πριν από μερικά χρόνια ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ στον κόσμο ότι ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA, ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ κ.λπ.

ΓΙΑ ΝΑ … ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

(εικόνα: ΤΑ ΜΜΕ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ – UDO ULFKOTTE : Αρχισυντάκτης κορυφαίας Ευρωπαϊκής εφημερίδας -πέθανε αμέσως μετά την [ακόλουθη] ομολογία του:

“Έχω υπάρξει δημοσιογράφος για 25 χρόνια. Διδάχθηκα να λέω ψέμματα, να προδίδω και ποτέ να μην λέω την αλήθεια στο κοινό. Πληρωνόμουν από την CIA, τις μυστικές εταιρείες και Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους. Οι δημοσιογράφοι είναι συνηθισμένοι να χειραγωγούν το κοινό.”

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ … ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Αυτό είναι το σημείο όπου ο Ulfkotte τράβηξε τη γραμμή. Αφού είπε ψέμματα στο κοινό για περισσότερα από 25 χρόνια, δεν μπορούσε πλέον να ζήσει με τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ και ΕΞΕΘΕΣΕ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΗΣ, που ΟΔΗΓΕΙ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ. Λίγο μετά την ομολογία του, ο Ulfkotte ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ.

Ακούστε την ομολογία του σε αυτό το βίντεο. (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 19:55)

 

Απίστευτη Παραπλάνηση

 

Αυτό που ομολόγησε ο Ulfkotte, μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί όταν κοιτάξουμε πώς τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο λένε ψέμματα για την Ουκρανία. 

Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα…

Φωτογραφία από έκρηξη στη Γάζα πριν από χρόνια, δημοσιεύεται σαν να συνέβη μόλις στην Ουκρανία…

(εικόνα “Εκ νέου συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Γάζας διακόπτουν τις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός)

Μια έκρηξη στην Κίνα από το 2015 δημοσιεύεται σαν να συνέβη στην Ουκρανία, μόλις τώρα..

(εικόνα: από την Γερμανική “BILD” σήμερα το πρωΐ, ώρα 08:30 “Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία – Πόλεμος στην Ευρώπη _ Τα στρατεύματα ξηράς του Πούτιν παρελαύνουν στην Ουκρανία. διπλανή εικόνα: βίντεο του YouTube που χρονολογείται εδώ και 6 χρόνια “Tianjin – έκρηξη στην Κίνα 2015)

Δημοσιεύεται εικόνα από ταινία του 2010
σαν να τραβήχτηκε στην Ουκρανία…

(εικόνα από το Ολλανδικό RTL News “THe Breast Fortress” ταινία από το 2010 – “διάβασε πίσω στο liveblog μας μια επισκόπηση του τί συνεβη στην Ουκρανία ενώ εσύ βρισκόσουν ξαπλωμένος και κοιμόσουν – το Κίεβο δεχθηκε επίθεση από βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους Κρουζ)

Μια άλλη σκηνή από ταινία, χρησιμοποιείται για να ‘ρεπορτάζ’ τι συμβαίνει στην Ουκρανία…

(εικόνα: Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν τους αγαπημένους τους για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Απόλυτα σπαρακτικό. Διπλανή εικόνα: σκηνή από την ταινία “The War of Chimeras”)

 

Μια εικόνα από μια έκρηξη αερίου το 2018 χρησιμοποιείται για να δείξει την “καταστροφή που προκάλεσε στην Ουκρανία η Ρωσία”. Η κυρία που εμφανίζεται με αιματοβαμμένο πρόσωπο, είναι διάσημη ηθοποιός κρίσης, που εμφανίζεται σε δεκάδες εικόνες “καταστροφών”. Καθαρό θέατρο…

(εικόνα: Εισβολή στην Ουκρανία – Ο Πούτιν επιτρέπει να πυροβολούν αμάχους πολίτες – Ο Ρωσσικός Στρατός βομβαρδίζει τον άμαχο πληθυσμό στην Ουκρανία – Διπλανή εικόνα : Έκρηξη αερίου 2018 (περιγραφή στα Ρωσσικά ή Ουκρανικά;;;…))

Σε αυτό το σύντομο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς αυτός ο ηθοποιός της κρίσης χρησιμοποιείται συχνά για να εξαπατήσει το κοινό.

(σχετικό βίντεο: 1:02)

Μια φωτογραφία του 2016 χρησιμοποιείται για να ξεσηκώσει συναισθήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία…

(Tweet: “Υπάρχουν φωτογραφίες που θα μας μείνουν για πολύ καιρό – Διπλανή εικόνα: από τις 23.3.2016)

 

Ένα βίντεο του 2017 με μια έκρηξη δημοσιεύεται σαν να συνέβη μόλις τώρα στην Ουκρανία…

Μια άλλη έκρηξη από το 2015 χρησιμοποιεί το CNN για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας τρέχουσας έκρηξης στην Ουκρανία…

(εικόνα: Έκρηξη που προκάλεσε πυρκαϊά στην Ουκρανία – διπλανή εικόνα: έκρηξη στην Ουκρανία το 2015)

Ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε υποτιθέμενα πλάνα από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Αποδείχθηκε ότι χρησιμοποίησαν μια σκηνή από μια ταινία Star Wars…

 

(Tweet Dr. Eli David : “Το Ισραηλινό ειδησεογραφικό κανάλι Channel 13 αναφέρει για τον πόλεμο στην Ουκρανία προβάλλοντας τα παρακάτω πλάνα.
Ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο. Τα πλάνα είναι από την ταινία “Star Wars”.
Να εμπιστεύεστε, λοιπόν, τα ΜΜΕ.”)

Ένα κορίτσι που υποφέρει από βομβαρδισμό στη Συρία το 2018, παρουσιάζεται σήμερα σαν να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στην Ουκρανία.

(εικόνα: ένα μικρό κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ετά τον βομβαρδισμό στην ανατολική Ghouta, ένα προάστειο της Συριακής πρωτεύουσας της Δαμασκού, στις 3 Ιανουαρίου 2018. – Διπλανή εικόνα (με σπαραξικάρδιο μήνυμα): Πόσα ακόμη παιδιά θα χρειαστεί να κλάψουν για να παρθεί μια απόφαση; Φοβούνται τμεγάλα αγόρια να επιβάλουν απαγόρευση πτήσεων; Αν ναι, για ΚΟΙΤΑΞΤΕ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΝ … ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

 

Η Αλήθεια Κρύβεται

Από την άλλη, τα μέσα ενημέρωσης κρύβουν κρίσιμες πληροφορίες, που ρίχνουν ένα εντελώς διαφορετικό φως σε όλη αυτή την κατάσταση .

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα…

 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

 

Ο Ρωσσικός στρατός παραδίδει εκατοντάδες χιλιάδες λίβρες τροφίμων στον ουκρανικό λαό.

Αυτό μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν ένα από τα ελάχιστα πρακτορεία ειδήσεων στον κόσμο που ανέφεραν με ειλικρίνεια την πανδημία.

(βίντεο : 3:10)

Είναι ενδιαφέρον ότι το RT έχει πλέον απαγορευθεί σε όλον τον κόσμο. Σαφώς και οι αναφορές τους ενδέχεται να μην ακουστούν στην ανθρωπότητα.

 

 

ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Αυτό που κρύβουν τα παγκόσμια ΜΜΕαπό τον κόσμο, είναι το γεγονός πως εκπαιδεύονται παιδιά στην Ουκρανία ώστε να γίνουν τρομοκράτες, στο πρότυπο του ISIS!

Το περίφημο Τάγμα ΑΖΟV”, μια ομάδα Ναζί που δρούσε στην Ουκρανία για πολλά χρόνια, χρηματοδοτήθηκε από τις τελευταίες κυβερνήσεις του Κιέβου.

(εικόνες στρατολόγησης παιδιών από το ναζιστικό τάγμα Azov)

 

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Η επικίνδυνη άνοδος του ναζισμού και του φασισμού στην Ουκρανία απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο, όπου μια μεγάλη ομάδα εφήβων διατυμπανίζει τις ακόλουθες γραμμές:

“Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Θάνατος στους εχθρούς, Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Κρεμάστε τους Ρώσους, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!”. (Σ.τ.Μ. κατά το πρότυπο του Γερμανικού Εθνικού Ύμνου “Deutschland, Deutschland überAlles” ) (διάρκεια 1:56)

ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Το πλήρες ντοκιμαντέρ του αποκαλύπτει το επικίνδυνα αυξανόμενο κίνημα του νεοναζισμού στην Ουκρανία.

(διάρκεια 1:02:11)

 

ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Μια άλλη συγκλονιστική πραγματικότητα για την οποία δεν θα ακούσετε ούτε λέξη στα Big Media, είναι το πώς ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τους δικούς του ανθρώπους, και εν συνεχεία κατηγορούν τη Ρωσσία.

Αυτό το βίντεο δείχνει μια νεαρή οικογένεια να εξηγεί αυτή τη φρίκη.

Ενώ η Ρωσσία φέρνει τόνους τροφίμων στον ουκρανικό λαό, ο δικός τους στρατός τον σκοτώνει μέσω μαζικών βομβαρδισμών.

 


(βίντεο: 1:03)

Η ιστορία τους επιβεβαιώνεται από έναν Γάλλο πολεμικό ρεπόρτερ στο Donbass. Επιβεβαιώνει ότι ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τους δικούς του ανθρώπους…

(διάρκεια 0:52)

 

ΑΠΡΟΣΔΟΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

 

Μια γαλλική τηλεοπτική εκπομπή έκανε ένα μεγάλο λάθος: κάλεσαν μια κυρία που ζει στην Ουκρανία εδώ και 25 χρόνια.

Μόλις άρχισε να λέει την αλήθεια για το τί πραγματικά συμβαίνει εκεί, ο παρουσιαστής της τηλεόρασης και άλλοι καλεσμένοι σοκαρίστηκαν, βρέθηκαν σε μεγάλη σύγχυση και ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ. (!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!)

Ένα από τα πράγματα που αποκάλυψε αυτή η Ουκρανή κυρία είναι πως η σημερινή κυβέρνηση τοποθετήθηκε με εκλογική νοθεία, ως κυβέρνηση-μαριονέτα για εγκληματίες.

Αποκαλύπτει πώς έχουν απαγορευτεί τα τηλεοπτικά κανάλια της αντιπολίτευσης, πολλοί δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν και η χώρα λειτουργεί ως δικτατορία, ενώ στον έξω κόσμο επαινείται ως “ελεύθερη δημοκρατία”.

Εξηγεί επίσης πως εκατομμύρια άνθρωποι στην Ουκρανία ζουν σε τρομερές συνθήκες και ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

Ακούστε αυτήν την Ουκρανή κυρία εδώ:

(βίντεο 6:22)

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Στο παρακάτω απόσπασμα μπορείτε να ακούσετε Ουκρανούς μαχητές να μιλούν για:

– πώς ακολουθούν τις εντολές που τους δίνει η Δύση,
– πώς διασκεδάζουν σκοτώνοντας ανθρώπους,
– πώς σχεδιάζουν να δημιουργήσουν με την Ουκρανία αναταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο,
– πώς οραματίζονται την καταστροφή της Ρωσσίας.

(βίντεο 1:28)


Τα Μέσα σε χειραγωγούν

Ο στόχος αυτού του πολέμου των μέσων ενημέρωσης είναι να υποδαυλίσει το μίσος στον παγκόσμιο πληθυσμό κατά της Ρωσσίας.

Ξαφνικά η Ρωσσία είναι το μεγάλο, σκοτεινό τέρας.

Μπουουου ο Πούτιν!

Σκοτώστε τον Πούτιν!

Τί κακός!

Αλλά… οι άνθρωποι που είναι εξοργισμένοι τώρα, νοιάστηκαν ποτέ για κάποιον από τους πολέμους που συνέβησαν πρόσφατα;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ρίξει τουλάχιστον 337.000 βόμβες τα τελευταία χρόνια.

Βομβάρδισαν για παράδειγμα:

Συρία για 5 χρόνια.
Υεμένη για 7 χρόνια.
Σομαλία για 15 χρόνια.
Ιράκ για 16 χρόνια.
Πακιστάν για 18 χρόνια.
Αφγανιστάν για 21 χρόνια.

Κανείς δεν νοιάστηκε. Καμία μεγάλη εταιρεία δεν έκανε έκκληση για συμπόνια σε καμία από αυτές τις χώρες.

Δεν υπήρξε μποϊκοτάζ κατά των ΗΠΑ.

Κανένας ιστότοπος, διασημότητες, εταιρείες τεχνολογίες, εστιατόρια κ.λπ. δεν έστειλαν μηνύματα υποστήριξης για καμία από αυτές τις χώρες.

ΛΟΙΠΟΝ … ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;

 

Ακραία Υποκρισία

(εξαιρετική γελοιογραφία)

Αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούν τον Πούτιν ότι έκανε κάτι “κακό”, είναι αυτοί που έχουν δολοφονήσει και εξακολουθούν να δολοφονούν εκατοντάδες εκατομμύρια, σε όλη τους τη ζωή. Σας έδειξα ήδη πώς αυτοί οι τύποι έχουν πετάξει εκατοντάδες χιλιάδες ΒΟΜΒΕΣ – συχνά ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – σε όλο τον κόσμο. Αλλά είναι και αυτοί που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ , με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία, που λανθασμένα χαρακτηρίζεται ως m-volιο. Είναι αυτοί που συμμετείχαν στην εκτόξευση μιας πανδημίας στην ανθρωπότητα που σκότωσε πολλά εκατομμύρια αθώους ανθρώπους ( δείτε την απόδειξη του πώς σχεδιάστηκε αυτό ).

Είναι αυτοί που έχουν καταστείλει όλες τις θεραπείες για τον Covid , σκοτώνοντας ουσιαστικά εκατομμύρια που θα μπορούσαν να είχαν θεραπευτεί με έγκαιρη θεραπεία.

Είναι αυτοί που καταστρέφουν συστηματικά τις χώρες μας, για να μας υποβάλουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι αυτοί που μας αφαιρούν τις ελευθερίες, τα δικαιώματα, τα χρήματα και -αν τα επιτρέψουμε- τη ζωή μας. Είναι αυτοί που πιέζουν για γενοκτονία, για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν επιστήμονες που ανακάλυψαν θεραπείες για τον καρκίνο που σώζουν ζωές.

(εικόνα ασθενούς)

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ.

Και τώρα τάσσονται ενάντια στο “κακό”; Αυτοί που υπηρετούν τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές δυνάμεις του κακού που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε ότι υπάρχουν;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΣΑΣ “ΠΑΙΖΟΥΝ”, ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ.

 

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

 

Όταν παρατηρείτε πώς αυτοί οι εγκληματίες θέλουν απεγνωσμένα να μισείτε τον Πούτιν, θα πρέπει να αναρωτηθείτε: “Γιατί; Τί κάνει ο Πούτιν, που είναι προφανώς απειλή για αυτούς;”. Αυτό μας φέρνει σε μια επόμενη βασική πραγματικότητα: κάθε φορά που η Καμπάλ σας λέει να μισείτε κάποιον, σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι ο εχθρός τους είναι πιθανώς ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ.

Έχετε δει ποτέ κάποιον στη δημόσια τηλεόραση να ζητά τη δολοφονία ενός ατόμου; Εγώ δεν έχω. Ωστόσο, στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχουμε δει αρκετούς ανθρώπους να ζητούν τη δολοφονία του Πούτιν. Ένας από αυτούς είναι η αμερικανίδα γερουσιαστής Lindsey Graham. Πρώτα εμφανίστηκε στην τηλεόραση, ζητώντας τη δολοφονία του Πούτιν και επανέλαβε την έκκλησή του στο Twitter:

“Υπάρχει άραγε ένας Βρούτος στην Ρωσσία; Υπάρχει άραγε ένας περισσότερο επιτυχημένος Συνταγματάρχης Stauffenberg στον Ρωσσικό Στρατό; Ο μόνος τρόπος να τελειώσει αυτό είναι αν κάποιος στην Ρωσσία βγάλει από την μέση αυτόν τον τύπο. Θα κάνατε μεγάλη χάρη στην χώρα σας και σε όλο τον κόσμο”.

Γιατί δεν ζητούν την απομάκρυνση του Τζωρτζ Σόρος, του Μπιλ Γκαίητς, του Κλάους Σουάμπ, των Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ και οποιουδήποτε άλλου από τους κύριους εγκληματίες και μαζικούς δολοφόνους, που έχουν προκαλέσει τέτοιο κακό σε ολόκληρο τον κόσμο που οι λέξεις δεν μπορούν καν να περιγράψουν;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η οικογένεια Μπάιντεν ασχολείται εκτενώς με την τρέχουσα κυβέρνηση της Ουκρανίας και έχει λάβει επανειλημμένα πολλά εκατομμύρια δολάρια από αυτήν.

Γνωρίζουμε επίσης πόσο εγκληματίες είναι οι Μπάιντεν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν (ο γιος του Τζο) πιάστηκε για ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, αγοράζοντας τα από παιδιά εμπόρους και κακοποιώντας τα με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκε και τα στοιχεία είναι εκεί έξω.

Εδώ βλέπετε μια εικόνα από το φορητό υπολογιστή του Hunter, που δείχνει μια φωτογραφία ενός κοριτσιού που απήχθη στο Παρίσι και προσφέρθηκε προς πώληση στην αγορά εμπορίας ανθρώπων.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι επίσης ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από κανένα παιδί, που τον πλησιάζει.

Η συνεχιζόμενη, οικεία σχέση αυτής της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν με την ουκρανική κυβέρνηση, είναι αρκετά ενδεικτική…

(σοκαριστική εικόνα)

 

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Μια ηχογράφηση εμφανίστηκε, αποκαλύπτοντας πώς οι πολιτικοί των ΗΠΑ – αυτοί που ανήκουν στο βαθύ κράτος – επέλεγαν οι ίδιοι ποιόν θα έβαζαν στην κυβέρνηση της Ουκρανίας και ποιόν θα κρατούσαν εκτός.

Αυτό σημαίνει ότι ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

(βίντεο 2:18)

 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΟΠΛΩΝ

 

Υπάρχουν αρκετά αμερικανικά εργαστήρια βιοόπλων στην Ουκρανία, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στα σύνορα με τη Ρωσσία.

Τα ρεπορτάζ από τα χτυπήματα του Πούτιν δείχνουν πώς στοχεύει αυτά τα εργαστήρια βιοόπλων!

Το Βαθύ Κράτος στις ΗΠΑ προσπαθεί μανιωδώς να εμποδίσει τον Πούτιν να ανακαλύψει αυτά τα εργαστήρια βιοόπλων! (source).

Ο Πούτιν δεν “εισβάλλει” στην Ουκρανία.

Κλείνει εργαστήρια βιοόπλων!

Η Ουκρανία προετοιμαζόταν ως σημαντικό προπύργιο για τις επιχειρήσεις της Καμπάλ, στην Ευρώπη και την Ασία.

Ο Πούτιν απλώς καθαρίζει το έδαφος.

(χάρτης με τα 11 βιολογικά εργαστήρια του Πενταγώνου στην Ουκρανία και γύρω από την Ρωσσία)

 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον Πούτιν να εξηγεί πώς οι ΗΠΑ τοποθετούν πυραύλους σε όλο το μήκος των ουκρανικών συνόρων με τη Ρωσσία.

Εξηγεί ότι κανείς δεν θα επέτρεπε ποτέ στον γείτονά του να κάνει κάτι τέτοιο.

Άραγε, τί θα συνέβαινε αν η Ρωσσία τοποθετούσε πυρηνικούς πυραύλους σε όλα τα σύνορα του Καναδά και του Μεξικού με τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Αυτό είναι ένα απλό θέμα αυτοάμυνας, εξηγεί ο Πούτιν.

Η Ουκρανία προετοιμαζόταν ως σημαντικό προπύργιο για τις επιχειρήσεις της Καμπάλ, στην Ευρώπη και την Ασία.

Στόχος τους ήταν να εξαφανίσουν τη Ρωσσία.

Ο Πούτιν απλώς αποτρέπει την εισβολή τους, αφαιρώντας εργαστήρια βιοόπλων, στρατιωτικές βάσεις, βάσεις εκτόξευσης πυραύλων κ.λπ.

(βίντεο 7:54)

 

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;

(φωτογραφία του Προέδρου Β. Πούτιν)

Ο Πούτιν καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στον Θεό και τις χριστιανικές αξίες, ενώ επέπληξε έντονα τον δυτικό κόσμο ότι κυνηγά τα σκοτεινά βασίλεια της διαστροφής, σε βαθμό που δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου υγιείς οικογένειες στα πρώην χριστιανικά έθνη, ενώ η παιδεραστία και όλα τα είδη διαστροφών γιορτάζονται και προωθούνται από κάθε πλευρά.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΛΜΗΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ] ΑΞΙΕΣ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

(διάρκεια 4:49)

Αργότερα, ενώθηκε με τον Τραμπ, ο οποίος -προς έκπληξη όλων- καλούσε τον κόσμο πίσω στον Θεό, τη Βίβλο, την πίστη και τις χριστιανικές αξίες . Ό,τι κι αν σκεφτόμαστε για τον Τραμπ, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη συνεχή έκκλησή του προς τον κόσμο, να γυρίσει πίσω στον Θεό.

Τόσο ο Πούτιν όσο και ο Τραμπ υπήρξαν πολύ εκπληκτικές και δυνατές φωνές στην εποχή μας, που εναντιώθηκαν στα σχέδια της φασαρίας να εκκοσμικοποιήσουν πλήρως και να διαστρεβλώσουν τον κόσμο μας.

Ο ΠΟΥΤΙΝ μπορεί να έχει εκπαιδευτεί ως νέος παγκόσμιος ηγέτης από το WEF, μπορεί να εμπλέκεται στον τεκτονισμό (που πρέπει να είσαι, για να καταλάβεις τέτοιου είδους κυβερνητική θέση), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ.

Σκεφτείτε τον αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Vigano, ο οποίος είναι ένα λαμπρό φως στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, το οποίο είναι ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ!

Αυτός ο ήρωας της ανθρωπότητας έχει αποκαλύψει την έντονη παιδική κακοποίηση και την οικονομική διαφθορά στο Βατικανό και τώρα μάχεται σκληρά ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, στην οποία το Βατικανό διαδραματίζει βασικό ρόλο.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ


(διάρκεια 13:07)

Ομοίως, ο Πούτιν έπαιρνε πάντα μια τολμηρή στάση ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και έκανε τα πάντα για να αποκαλύψει τα σχέδιά τους. Οι ομιλίες του βρίσκονται σε όλο το διαδίκτυο, όπου προειδοποιεί την ανθρωπότητα για τη σατανική παγκόσμια κυβέρνηση. Έχει εκθέσει δημόσια εγκληματίες όπως ο Τζωρτζ Σόρος, ο Μπιλ Γκαίητς και οι Ρότσιλντ, αφαιρώντας την επιρροή τους όσο μπορεί, από τη Ρωσσία.

ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ.

Γίνεται όλο και πιο εμφανής τώρα ο τρόπος που η Καμπάλ προσπαθεί να καταστρέψει τη Ρωσσία. Δεκάδες μεγάλες εταιρείες τους εγκαταλείπουν τώρα τη Ρωσσία, προσπαθώντας να βυθίσουν τη Ρωσσία πίσω στους σκοτεινούς αιώνες με την απουσία των καλύτερων δυτικών υπηρεσιών, λύσεων και τεχνολογιών.

(εικόνα με τις εταιρείες που εγκατέλειψαν το Ρωσσικό έδαφος)

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι αυτό θα ενθαρρύνει τον Ρωσσικό λαό να χτίσει τα δικά του συστήματα, κάτι που θα κάνει τη ΡΩΣΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ενάντια στους απατεώνες, επειδή δεν θα βασίζονται πλέον στις υπηρεσίες τους.

Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσουμε την τρέχουσα παγκόσμια επίθεση στην Ρωσσία, είναι να γνωρίζουμε πως αυτό το έθνος αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Το ίδιο ισχύει και για την Αμερική.

Η Καμπάλ προσπαθεί να καταστρέψει τόσο τη Ρωσσία όσο και την Αμερική εκ των έσω, τοποθετώντας διεφθαρμένες μαριονέτες στις κυβερνήσεις και μέσω μαζικής δωροδοκίας και εκβιασμού ατόμων με επιρροή σε αυτά τα έθνη. Προσπάθησαν επίσης να πείσουν και τα δύο αυτά έθνη να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο.

Απέτυχαν.

Στο εγγύς μέλλον θα δούμε πώς η Αμερική θα σηκωθεί από τα μαύρα σύννεφα του τρέχοντος πολέμου και θα γίνει πιο φωτεινή από ποτέ.

Ενώ η Καμπάλ έχει δολοφονήσει χιλιάδες κορυφαίους πατριώτες στις ΗΠΑ τον περασμένο αιώνα και προσπάθησε να υποκινήσει το μίσος κατά των ΗΠΑ στις καρδιές του αμερικανικού λαού, το πατριωτικό κίνημα έχει γίνει πιο δυνατό και μεγαλύτερο από ποτέ. Ποτέ στην ύπαρξή του δεν υπήρχε ένας τόσο διαδεδομένος στρατός αφυπνισμένων πατριωτών σε τέτοια εγρήγορση, που στέκονταν όρθιοι για να υπερασπιστούν την Αμερική από την Καμπάλ.

Ακόμη και τώρα με μια κυβέρνηση ανδρείκελου, εκτίθενται περισσότερο από ποτέ, προκαλώντας ακόμη περισσότερο την έξαρση των πύρινων πατριωτών σε όλη την Αμερική.

 

Γρήγορη επισκόπηση

✔︎ Ο Πούτιν ζητά την επιστροφή στον Θεό , και τις αξίες Του, που είναι ακριβώς το αντίθετο από την Καμπάλ, που υπηρετεί το βασίλειο του σκότους.

✔︎ Ο Πούτιν έχει καταδικάσει την άνοδο της διαστροφής , η οποία είναι ακριβώς το αντίθετο από την Καμπάλ, που πιέζει για διαστροφή.

✔︎ Ο Πούτιν έχει πάρει μια τολμηρή θέση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, καθιστώντας τον εμπόδιο για τα σχέδιά τους.

✔︎ Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Καμπάλ πληρώνει δημοσιογράφους στην Αμερική και την Ευρώπη, προσπαθώντας να προκαλέσει πόλεμο με τη Ρωσσία.

✔︎ Η Καμπάλ έχει καταλάβει την Ουκρανία και την έχει κάνει προπύργιο για τις επιχειρήσεις τους, κάτι που αποτελεί μεγάλη απειλή για τη Ρωσσία.

✔︎ Ο Πούτιν αφαίρεσε σταθμούς εκτόξευσης πυραύλων και εργαστήρια βιοόπλων, που ήταν τοποθετημένα κατά μήκος των συνόρων με τη Ρωσσία.

✔︎ Η Ουκρανία είναι ένας κόμβος του νεοναζισμού, όπου τα παιδιά εκπαιδεύονται να γίνουν τρομοκράτες.

✔︎ Ουκρανοί μαχητές καυχιούνται ότι διασκεδάζουν σκοτώνοντας ανθρώπους και πώς η Ουκρανία θα γίνει “μια ανησυχία για ολόκληρο τον κόσμο”.

✔︎ Η Ουκρανία είναι βαθιά κάτω από το ίδιο στρώμα με την Καμπάλ και ο Μπάιντεν είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αυτού.

✔︎ Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ επέλεξε την κυβέρνηση της Ουκρανίας, καθιστώντας την κυβέρνηση-μαριονέτα στα χέρια εγκληματιών.

✔︎ Για δεκαετίες η Καμπάλ προσπάθησε να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσσία, για να καταστρέψει αυτό το έθνος.

✔︎ Τώρα για άλλη μια φορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο καλούν σε πόλεμο κατά της Ρωσσίας, κάτι που δείχνει ότι θέλουν να καταστρέψουν το έθνος.

✔︎ Τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα για τη Ρωσσία, προκειμένου να πάρουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους , όταν τους επιτίθενται.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ/ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΜΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

 

 

Κυβερνοπανδημίες

Η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάιντεν έχουν ζητήσει και οι δύο επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κατά της Ρωσσίας. Ο Klaus Schwab από το WEF ανακοίνωσε δημόσια ότι μετά τις βιολογικές πανδημίες, θα υπάρξει κύμα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Αυτό θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό από οποιονδήποτε βιολογικό ιό, καθώς θα έκλεινε ολόκληρη την παγκόσμια υποδομή και θα προκαλούσε διακοπές ρεύματος, διακοπή των γραμμών τροφοδοσίας κ.λπ.

Εάν συμβούν μεγάλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, θα προκληθούν μεν από την Καμπάλ, αλλά… θα κατηγορηθούν άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσσίας.

Έτσι λειτουργούν πάντα: προκαλούν καταστροφή και κατηγορούν κάποιον άλλον.

Το γεγονός ότι ο Schwab έχει προβλέψει επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, δείχνει ότι είναι μέσα στην ατζέντα τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

(βίντεο 2:09)

Βοηθήστε μας να ανακάμψουμε!

Οι λίστες αλληλογραφίας έχουν αφαιρεθεί εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι που ήταν μια σοβαρή επίθεση στο Stop World Control. Κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης όλων των λιστών αλληλογραφίας μας, το εισόδημά μας ουσιαστικά σταμάτησε. Αυτό προκάλεσε πραγματικές προκλήσεις για τη δουλειά μας.

Εάν εκτιμάτε το Stop World Control, τότε παρακαλούμε να μας υποστηρίξετε με μια δωρεά.

Κάνω όλη αυτή τη δουλειά 100% δωρεάν για όλο τον κόσμο, αλλά χρειάζεται πραγματικά υποστήριξη. Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

DAVID SÖRENSEN

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 9,710


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα