ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΙΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΙΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

10 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:336
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

Η εκεχειρία ΣΥΡΙΖΑ – Οικογένειας Καραμανλή ως προς το πρόσωπο του παραιτηθέντος πρώην Υπ. Μεταφορών και Υποδομών για τα Τέμπη!

Ο πρώην θεσμικός «ενδιάμεσος» και η σχέση σεβασμού μεταξύ Αλ. Τσίπρα και Βούδα της Ραφήνας!

 

 

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ…

Ο ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ…

Χαμηλώνουν οι τόνοι από την πλευρά των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ…

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΓΟΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ…

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ…

Να θυμίσω την σκατοσακούλα τον Κωστάκη της Ραφήνας, που δεν έβγαλε ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 104 (επισημως) ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;;;

Γραμμάτια είναι αυτά… και ξεπληρώνονται…

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ…

ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΑ” ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…

Αυτούς θα ψηφίσεις ΓΡΑΙΚΥΛΕ;;;

ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ;;; 

ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Ή ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ…

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;;

 

ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…

 

  ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ!!!

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Μεσολάβησε ο Πάκης με την ποδίτσα στην ΣΤΟΑ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ…

Υ.Γ.2. Εύχομαι τα παιδιά του Κωστάκη και της Νατάσας, να έχουν το ίδιο τέλος με τα θύματα των Τεμπών…

 

 

Υ.Γ.3. Εύχομαι τα παιδιά του Αλέξη και της Περιστέρας, να έχουν το ίδιο τέλος με τα θύματα του Ματιού…

 

 

Υ.Γ.4. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Η ενεργοποίηση της Οικογένειας Καραμανλή εν τω συνόλω και σε όλα τα επίπεδα, επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά μετά την παρέμβαση τρίτου προσώπου που έχει διατελέσει σε θεσμικό πολιτειακό ρόλο!

Μαθαίνω ότι, μετά την τραγωδία των Τεμπών και αφού υπήρξε σοβαρός αντίκτυπος στην κοινή γνώμη γύρω από το όνομα αλλά και τη συμμετοχή στα εκλογικά ψηφοδέλτια, του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, υπήρξαν πολλές και διάφορες διαμεσολαβητικές δράσεις προκειμένου να κατευναστούν οι πολιτικές – κομματικές αντιδράσεις αλλά και να πέσουν οι τόνοι σε σχέση με την κοινωνία!

Καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι η Οικογένεια Καραμανλή, εν τω συνόλω, ενεργοποιήθηκε σε κάθε επίπεδο!

Ακόμη και ο αποκαλούμενος Βούδας της Ραφήνας, που – μεταξύ μας- δεν τρέφει και τη μεγαλύτερη συμπάθεια στο ανίψι του για πολλούς και διάφορους λόγους, φέρεται να ενεργοποιήθηκε, κυρίως χρησιμοποιώντας τον σεβασμό που υφίσταται μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα!

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η Οικογένεια Καραμανλή- πέραν του Βούδα της Ραφήνας- διά μέσω τρίτου προσώπου (το οποίο κατά το παρελθόν φέρεται να διαδραμάτισε θεσμικό πολιτειακό ρόλο) που κατέστη ενδιάμεσος, κατάφερε με το κύρος που διαθέτει και την καλή σχέση του παρελθόντος, να επιτύχει εκεχειρία με τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη σκληρή γραμμή που ακολουθούσε για τα Τέμπη και προσωπικά τον αρμόδιο υπουργό, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…

 

Πηγή

Προβολές : 336


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα