Συμβαίνει τώρα: Τρομακτικές καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη για την Εύα Καϊλή – Ρουκέτες για Μητσοτάκη και Τσίπρα. (ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ)...

Συμβαίνει τώρα: Τρομακτικές καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη για την Εύα Καϊλή – Ρουκέτες για Μητσοτάκη και Τσίπρα. (ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ)...

10 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,278
Μοίρασέ το

 

 

Νίκος Ανδρουλάκης: “Εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».

«Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ. Γεωργιάδη και κ. Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις».

 

Νννννικολάκη, άσε τα σάπια, γιατί σ’ έχουμε πάρει χαμπάρι…

Αυτούς που κατηγορείς σήμερα, παριστάνοντας τον … “αδιάφθορο”, αύριο θα είσαι μαζί τους σε συγκυβέρνηση…

Ρε “ασκεναζί οβριέ”, νομίζεις πως όλοι χάπατα είμαστε;;;

Για πε… γιατί δεν πηγαίνεις ευρωβουλή;;;

Την αλήθεια όμως να πεις…

Μήπως γιατί θα σε συλλήψουνε εκεί;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης

«Πήρα μία απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας, η κυρία Καϊλή έκανε παιχνίδι Δούρειου Ίππου της ΝΔ.

Ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την Φαίη Μαυραγάνη, τόνισε πως «από τις 26 Ιουλίου και μετά, με οδήγησε να πάρω μία απόφαση, για να πάρω αποστάσεις από την Εύα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», επισήμανε.

«Το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών», πρόσθεσε.

«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ίππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά», συμπλήρωσε.

«Τα χθεσινά τα έμαθε όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους», ανέφερε.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».

«Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ. Γεωργιάδη και κ. Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις», κατέληξε.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,278


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα