Συμμετέχει η “δικαιοσύνη” στην αποδόμηση του έθνους και της Ορθοδοξίας;;;

Συμμετέχει η “δικαιοσύνη” στην αποδόμηση του έθνους και της Ορθοδοξίας;;;

30 Μαρτίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:887
Μοίρασέ το

Διαβάζω και το ερώτημα που τίθεται, είναι σαφές…

Επιχειρείται η απόλυτη αποδόμηση της Ορθοδοξίας…

Με βάση αυτή την απόφαση το εβραικό κράτος που ετοιμάζεται για τον Τρίτο Ναό και τα κόκκινα δαμάλια και τα πράσινα άλογα μπορεί πλέον ανά πάσα στιγμή να καταγγείλει την Ορθόδοξη Εκκλησία για απάτη και να σφραγίσει μια για πάντα με λίθο σφραγισθέντος υπό των Ιουδαίων τον Πανάγιο Τάφο..

 

Η “δικαιοσύνη” στην υπηρεσία του Αντίχριστου και του Μηδενισμού;;;

 

Πάντα οι Προδοσίες γίνονταν από μέσα… οι Κερκόπορτες, πάντα από μέσα άνοιγαν…

 

Μέρες που έρχονται, ας μας δώσει Δύναμη και Πίστη ο Χριστός, γιατί τέτοιες προδοσίες, πληρώνονται πολύ ακριβά, επί δικαίω και αδίκω…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το τι εστί HOAXES και Αλικάκος, είναι γνωστά…

Αθώος ο Αλικάκος… ένοχο το Άγιο Φως αποφάνθηκε ελληνικό Δικαστήριο….”με αναπτήρα το ανάβει ο σκευοφύλακας”.. Οι πραγματικοί ένοχοι είναι οι 2 ά-Χριστοι Αρχιεπίσκοποι του Ιεροσολύμων που εξύβρισαν τον Πανάγιο Τάφο ως περίπτερο και είπαν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά από το θεομένος ο ένας και σαρδόνιο χαμόγελο ο άλλος ότι το Άγιο Φως είναι απάτη και ανάβει με bic.

Επιχειρείται η απόλυτη αποδόμηση της Ορθοδοξίας…

Ο Αλικάκος πήρε την ”μαρτυρία” από αυτούς… οι προθέσεις του Αλικάκου και βεβαίως δεν είναι αγνές η αναζήτηση της αλήθειας που επικαλείται αλλά οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν ονοματεπώνυμο είναι οι περιπτεράδες του Πανάγιου Τάφου..

 

Το πατριαρχείο Ιεροσολύμων έχει αλωθεί και δουλεύει για ξένο παράγοντα για αλλότριες θρησκείες…

 

Εποχή Αποστασίας άνθρωποι της εκκλησίας και μάλιστα υψηλά ιστάμενοι πουλούν και παραδίδουν το Χριστό και μετά για ξέπλυμα πάνε να βρουν το δίκιο τους σε κοσμικά δικαστήρια

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ

Αθώος ο Αλικάκος ένοχο το Άγιο Φως αποφάνθηκε ”ελληνικό” Δικαστήριο..

Αντιχριστανικό παραλήρημα…

 

Η αποδόμηση της Ορθοδοξίας η γενικευμένη επίθεση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

 

Οι χρήσιμοι προδότες ήταν και πάλι μέσα από τη Εκκλησία με κορώνες στο κεφάλι…

 

Με βάση αυτή την απόφαση το εβραικό κράτος που ετοιμάζεται για τον Τρίτο Ναό και τα κόκκινα δαμάλια και τα πράσινα άλογα μπορεί πλέον ανά πάσα στιγμή να καταγγείλει την Ορθόδοξη Εκκλησία για απάτη και να σφραγίσει μια για πάντα με λίθο σφραγισθέντος υπό των Ιουδαίων τον Πανάγιο Τάφο..

 

Μια απόφαση κομβική όσο και υβριστική στο άκτιστο Φως στην Ορθόδοξη Δογματική που στηρίχθηκε σε υλικό και μαρτυρίες ρασοφόρων που έδωσαν ”υποστηρικτικό” υλικό στον Αλικάκο. Εποχή Αποστασίας..

 

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος ο ηγούμενος και σκευοφύλακας του Παναγίου Τάφου, αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως Ισίδωρος, ισχυρίζεται ότι αυτός ανάβει το Άγιο Φως με αναπτήρα και ότι δεν ανάβει μόνο του τον τρόπο που ανάβει το άγιο φως μέσα στον Πανάγιο Τάφο..

”Το καταρρίπτω.. και φυσικά το καταρρίπτω” έλεγε και ξανάλεγε ο εκκλησιαστικός αξιωματούχος για το θαύμα του Αγίου Φωτός ενώ ισχυριζόταν σε συνέντευξη του στον Αλικάκο ότι τα καντήλια δεν ανάβουν από μόνα τους το Άγιο Φως δεν διαχέεται μέσα στο ναό

 

Ελαφρά την καρδία με σαρδόνιο χαμόγελο διαψεύδει τους εκατομμύρια προσκυνητές που βίωσαν το θαύμα του Αγίου Φωτός ως προσκυνητές εντός του Ναού της Αναστάσεως..

 

Δεν αρκούνται στην προσωπική τους μαρτυρία αλλά επιχειρούν να βγάλουν τρελούς και εκατομμύρια πιστούς που βίωσαν το θαύμα ….ότι είναι σ΄έκσταση δεν είναι δηλ. σε νηφάλια κατάσταση οπότε η μαρτυρία τους και το βίωμα τους δεν είναι αξιόπιστο…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ

Ο Αγιοταφίτης Αρχιεπίσκοπος Γεράσων ο Θεοφάνης ισχυρίζεται ότι τίποτα υπερφυσικό δεν συμβαίνει στον Πανάγιο Τάφο κατά την αφή του Αγίου Φωτός και ότι όλα είναι μια επινόηση των Σταυροφόρων που διέστρεψαν την αλήθεια και αυτοί το έκαναν ”θαύμα” όπως λέει για να υποβάλουν το λαό φύγανε και το πήραμε εμείς και επει΄δή ο κόσμος το έχει συνηθίσει δεν τους πολλοί δεν τους λένε την αλήθεια… Αυτοί είναι Φύλακες του Πανάγιου Τάφου ή ιερόσυλοι αποδομητές του;

Ο Αγιοταφίτης Αρχιεπίσκοπος Γεράσων ο Θεοφάνης ισχυρίζεται ότι είναι απλός συμβολισμός το ότι ο Χριστός είναι το Φως .. γι αυτόν τον ά-Χριστο το ότι ο Χριστός είναι το φως του κόσμου είναι συμβολισμός είναι σχήμα του λόγου είναι μια φτηνιάρικη παρομοίωση.

 

Καθολικίζει οπαδός του Βαρλαάμ και του Ακινδύνου. Αστοιχείωτος πνευματικά και θεολογικά …Διαψεύδει και Aγιο Γρηγόριο Θεολόγο ”Φως ο Πατήρ Φως ο Υιός Φως και το Πνεύμα το Άγιον” και το Θαβώρειον Φως και ολάκερη τη θεολογία του Φωτός τον Άγ Γρηγόριο Παλαμά τον Άγιο Συμεών Νέο Θεολόγο και επιτίθεται κατά του Συμβόλου της Πίστης ”Φως εκ Φωτός Θεόν Αληθινόν εκ Θεού αληθινού”.. και εδώ παρομοίωση είναι; Αστοιχείωτοι τυχάρπαστοι τύποι …δογματικά ανερμάτιστοι που δεν έχουν θέση ούτε για μια μέρα ακόμη στην Ορθόδοξη Εκκλησία.. Εναντιώνεται στην Ορθόδοξη θέση ότι ο άνθρωπος δύναται να μετέχει στις άκτιστες ενέργειες του θείου που είναι μεθεκτές ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ

”το ευλογεί η Εκκλησία και γίνεται Άγιον Φως..ευλογεί φυσικό φως είναι φυσικόν φως δεν κατέρχεται κανένα φως από τον ουρανό αυτό είναι ειδωλολατρία.. ανάβει την καντήλα και τη διανέμει στον κόσμο.. δεν ανάβουν τα καντήλια είναι παραίσθηση είναι σε έκσταση οι 10.000 πιστοί.. το κάνουν για λόγους εμπορικούς ”.. Ατραξιόν λοιπόν, μην ξαναπάτε χρήσιμοι ηλίθιοι χριστιανοί στον Πανάγιο Τάφο αδειάστε κι αυτή την γωνιά στους Εβραίους πήραν όλα τα Ιεροσόλυμα ν΄αδειάσει και ο Πανάγιος Τάφος.. Ωραίος φύλακας με ωραία ιδανικά

 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε αθώο τον ερευνητή δημοσιογράφο Δημήτρη Αλικάκο και τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου Εκκρεμές, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος τους ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης Αρίσταρχος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως Ισίδωρος, για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παράβαση απορρήτου ιδιωτικής συνομιλίας και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης αποτέλεσαν μαρτυρίες, τις οποίες ο δημοσιογράφος έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του «Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός». Ανάμεσά τους και μαρτυρίες σκευοφυλάκων του Πανάγιου Τάφου και Πατριαρχών, από τις οποίες προκύπτει πως η τελετή αφής του Αγίου Φωτός δε συνιστά θαύμα, αλλά αποτελεί προϊόν ανθρώπινης επέμβασης.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Ισίδωρος επίτροπος του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων εμφανίζεται να καλύπτει τον τρόπο αφής του Αγίου Φωτός κατά την τελετή του Μ. Σαββάτου είναι αληθές. Τα δύο καντήλια ανάβουν μέσα στον Τάφο από το χέρι του εκάστοτε Σκευοφύλακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια από τις μαρτυρίες που υπάρχουν στο βιβλίο, ο σκευοφύλακας του Παναγίου Τάφου, Ισίδωρος, παραδέχεται πως ο ίδιος ανάβει το φως στο καντήλι. «Ακούστε. Το καντήλι μπαίνει σβηστό από μένα, όλος ο κόσμος το βλέπει μέσα από την τηλεόρασή του. Όμως όταν ο Πατριάρχης εισέρχεται στον Πανάγιο Τάφο το βρίσκει αναμμένο…» «Εγώ το ανάβω…» «Με έναν αναπτήρα, τι άλλο»…
ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ Ο ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εξέδωσε την παρακάτω χλιαρή και ουδόλως διαφωτιστική ανακοίνωση: «Ἡ ἀπάντησις τοῦ Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων εἰς τά περιεχόμενα τοῦ βιβλίου τοῦ κ. Δημητρίου Ἀλικάκου ἐπί τοῦ θέματος τοῦ Ἁγίου Φωτός εἶναι ἡ δοθεῖσα ἤδη εἰς ἐκεῖνον ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας, πρό τῆς δημοσιεύσεως τοῦ βιβλίου αὐτοῦ, ὅτι «ἡ ἐπίσημος θέσις τοῦ Πατριαρχείου διά τήν τελετήν τοῦ Ἁγίου Φωτός εἶναι ἐκείνη, ἡ ὁποία περιέχεται εἰς τό πρόγραμμα τῆς τελετῆς τοῦ Ἁγίου Φωτός τοῦ Μεγάλου Σαββάτου ἑκάστου ἔτους, εἰς τήν ἱστοσελίδα τοῦ Πατριαρχείου, εἰς τάς μελέτας Ἁγιοταφιτῶν Πατέρων καί δή τοῦ μακαριστοῦ Ἁγιοταφίτου Καλλίστου Μηλιαρᾶ εἰς τό περιοδικόν “Νέα Σιών” καί εἰς ὅ,τι συνάγεται ἐκ τῆς Ἁγίας Γραφῆς καί τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας». Σιγά την απάντηση σιγή ιχθύος για μείζον θέμα …. κατώτεροι των περιστάσεων των πλέον κρίσιμων..

Οι 2 περιπτεράδες είναι αρχιεπίσκοποι του Πανάγιου Τάφου σε αυτούς εμπιστεύθηκαν τα ιερά και τα όσια… ‘Το Άγιον Φως δεν είναι Άγιον Φως’ δηλαδή ‘ο Χριστός δεν ήταν ο Μεσσίας’ … για ποιον δουλεύουν αυτοί; για Χριστό ή για Αντίχριστο;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 887


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα