Συνάντηση 20 – 22 Μαρτίου Ρωσίας – Κίνας με θέμα: Στροφή στην Παγκόσμια Τάξη

Συνάντηση 20 – 22 Μαρτίου Ρωσίας – Κίνας με θέμα: Στροφή στην Παγκόσμια Τάξη

20 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:544
Μοίρασέ το

 

Η επίσκεψη του Προέδρου Xi στη Ρωσία θα γίνει για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και την τόνωση της παγκόσμιας τάξης.

 

Δηλαδή, μια άλλη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… με ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ…

Τι συμβαίνει στην Κίνα, γνωρίζετε;;;

Ότι η Κίνα είναι το πιο σκληρό κουμμουνιστικό καθεστώς, το γνωρίζετε;;;

Το σκοτεινό πρόσωπο της Κίνας, το γνωρίζετε;

Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Το ότι η Κίνα, αγαπάει το Ισραήλ, το γνωρίζετε;;;

Άρα ο Πούτιν ο… σωτήρας των λαών, τι σχέση έχει με την ΒΑΘΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΙΝΑ;;;

ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ;;;

Δεν βλέπω την ανθρωπότητα να γλυτώνει από τις … ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Και τα πράγματα, θα είμαστε εμείς οι λαοί… όποια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ…

Πίσω από την κουρτίνα, ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το ότι οι κινέζικοι δράκοι συμβολίζουν τον ΣΑΤΑΝΑ, το γνωρίζετε;;;

Η επίσκεψη του Προέδρου Xi στη Ρωσία θα γίνει για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και την τόνωση της παγκόσμιας τάξης.
Ο κόσμος βιώνει βαθιές αλλαγές απαρατήρητες εδώ και έναν αιώνα, με αυξημένες γεωπολιτικές αναταράξεις, οξυμένη αντιπαράθεση μεταξύ της μονομερούς και πολυπολικότητας, μια άνευ προηγουμένου πανδημία και τη βροντερή κρίση Ρωσίας – Ουκρανίας.
Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο υπόβαθρο, ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθούν στη Μόσχα από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, για να συζητήσουν τη συνολική στρατηγική εταιρική σχέση συντονισμού Κίνας-Ρωσίας, να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικές διεθνείς και περιφερειακές υποθέσεις και να προωθήσουν την πρακτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η Κίνα μόλις ολοκλήρωσε τις ετήσιες συνεδριάσεις του εθνικού νομοθέτη και του ανώτατου συμβουλευτικού οργάνου, κατά τις οποίες η κινεζική κυβέρνηση αποκάλυψε τον στόχο της για το ΑΕΠ για το 2023: περίπου 5%, κάτι που πολλοί λένε ότι είναι συντηρητικό δεδομένης της ταχείας ανάκαμψης των οικονομικών δραστηριοτήτων της Κίνας. Η χώρα πρόσφατα μεσολάβησε επίσης σε μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν, προωθώντας με επιτυχία την επανέναρξη των διπλωματικών τους σχέσεων.
Καθώς η Κίνα επανεκκινεί την οικονομία της, μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την αγωνιζόμενη παγκόσμια οικονομία διαδραματίζει πιο ενεργό ρόλο στο παγκόσμιο πολιτικό πεδίο, η διεθνής κοινότητα αναμένει πολλά για την επικείμενη συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Κίνας και της Ρωσίας.
Κίνα: Η επίσκεψη στην Ρωσία θα είναι ένα ταξίδι για την προώθηση της παγκόσμιας τάξης και ειρήνης
>Συνάντηση 20 - 22 Μαρτίου Ρωσίας - Κίνας με θέμα: Στροφή στην Παγκόσμια Τάξη
Η επικείμενη κρατική επίσκεψη στη Ρωσία σηματοδοτεί το πρώτο ταξίδι του Σι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη της τρίτης θητείας του ως Κινέζου προέδρου νωρίτερα αυτόν τον μήνα, καθώς και την πρώτη του επίσκεψη στη Ρωσία από την έναρξη της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του 2022.
Σημειώνοντας ότι η επίσκεψη θα εμβαθύνει περαιτέρω την αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση μεταξύ των δύο χωρών, ο Wang Wenbin, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σε τακτική συνέντευξη Τύπου ότι θα είναι επίσης ένα ταξίδι για την προώθηση της ειρήνης.
Παρατηρώντας ότι η σχέση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας βασίζεται στις αρχές της μη συμμαχίας, της μη αντιπαράθεσης και της μη στόχευσης τρίτων, ο Wang είπε ότι σε αυτή τη βάση, η Κίνα και η Ρωσία θα προωθήσουν έναν πολυπολικό κόσμο και μεγαλύτερη δημοκρατία στην διεθνών σχέσεων και συμβάλλουν στην παγκόσμια ανάπτυξη και πρόοδο.
Όσον αφορά τις πολυαναμενόμενες συνομιλίες για την κρίση στην Ουκρανία, ο Wang είπε ότι η Κίνα θα συνεχίσει να διατηρεί την αντικειμενική και δίκαιη θέση της για το θέμα και να διαδραματίζει εποικοδομητικό ρόλο στην προώθηση των ειρηνευτικών συνομιλιών.
Η επιτυχία της Κίνας στη μεσολάβηση μιας προσέγγισης μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν όχι μόνο απέδειξε τη βιωσιμότητα των ειρηνευτικών συνομιλιών, αλλά δημιούργησε επίσης ελπίδες ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Σημειώνοντας ότι η Κίνα έχει φιλικές σχέσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία, ο Yuan Sha, βοηθός ερευνητής στο Τμήμα Αμερικανικών Σπουδών του Ινστιτούτου Διεθνών Σπουδών της Κίνας, πίστευε ότι ο εποικοδομητικός μεσολαβητικός ρόλος της Κίνας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα μπορούσε να αναμενόταν καθώς η Κίνα έκανε επιτυχημένη διαμεσολάβηση μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν χάρισε στην Κίνα το διαπιστευτήριο ενός έντιμου και εποικοδομητικού μεσίτη.
Ο Γιουάν πρόσθεσε ότι η Κίνα επανέλαβε από τότε τη δέσμευσή της για την προώθηση της ειρήνης και τη διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ενώ οι ΗΠΑ συνέχισαν να ανάβουν τις φλόγες.
«Όσο πιο ταραγμένος είναι ο κόσμος, τόσο πιο σημαντικό είναι για τις σχέσεις Κίνας-Ρωσίας να προχωρούν σταθερά», δήλωσε ο Κινέζος πρεσβευτής στη Ρωσία Zhang Hanhui σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, η επίσκεψη του Σι στη Ρωσία θα είναι ένα ταξίδι συνεργασίας για την προώθηση της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς, για την εμβάθυνση της συνέργειας μεταξύ της Πρωτοβουλίας Belt and Road και της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης και για να βοηθήσει τις δύο χώρες να επιτύχουν τους αντίστοιχους στόχους τους. ανάπτυξης και αναζωογόνησης.
Καθώς το 2023 σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI) που προτείνει η Κίνα, ο Cui Hongjian, διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών της Κίνας, δήλωσε ότι η Ρωσία είναι σημαντικός εταίρος της Κίνας.
Σημειώνοντας ότι η Κίνα και η Ρωσία μπορούν σταθερά να προωθήσουν έργα σε τομείς όπως η ενέργεια και οι υποδομές, ο Ding Xiaoxing, διευθυντής του Ινστιτούτου Eurasia των Ινστιτούτων Σύγχρονων Διεθνών Σχέσεων της Κίνας, είπε ότι η σταθερή ανάπτυξη της συνεργασίας Κίνας-Ρωσίας θα διοχετεύσει περισσότερη θετική ενέργεια παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη.
Το 2022, το διμερές εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας έφτασε σε υψηλό ρεκόρ των 190,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ο Πρέσβης Zhang, προσθέτοντας ότι το ενεργειακό εμπόριο έχει παίξει ακόμη πιο καθοριστικό ρόλο στο διμερές εμπόριο, ενώ οι εξαγωγές ηλεκτρικών προϊόντων, αυτοκινήτων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Κίνας στη Ρωσία έχουν όλα έχουν σημαντική ανάπτυξη.
Την Πέμπτη, ένα εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης με προορισμό τη Μόσχα αναχώρησε από το Πεκίνο. Το τρένο, φορτωμένο με αγαθά, όπως οικιακές συσκευές, ρούχα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πρόκειται να φτάσει μετά από ταξίδι 18 περίπου ημερών.
«Πιστεύουμε ότι το εμπόριο Κίνας-Ρωσίας θα φτάσει σε νέα ύψη το 2023 και προσπαθούμε να επιτύχουμε τον εμπορικό στόχο των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, που τέθηκε από τους δύο αρχηγούς κρατών», δήλωσε ο Zhang.
Ενώ η ολόπλευρη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών ανθίζει, οι ανταλλαγές ανθρώπων με ανθρώπους και πολιτιστικές ανταλλαγές επίσης ευδοκιμούν. Σήμερα, οι δύο λαοί σηματοδοτούν το 2023 έτος αθλητικών ανταλλαγών.

 

Πηγή

Προβολές : 544


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα