Συνέταιρος με τον Πάτση ο Πτωχός! Αποκαλυπτικά έγγραφα

Συνέταιρος με τον Πάτση ο Πτωχός! Αποκαλυπτικά έγγραφα

3 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292
Μοίρασέ το

 

Μπορεί ένας άνθρωπος με μία τέτοια επιχειρηματική δραστηριότητα να γίνει και πολιτικός;

Μπορεί να επιβληθεί με ένα κομματικό χρίσμα ως περιφερειάρχης και να τον εμπιστευτεί ο λαός ότι θα διαχειριστεί με διαφάνεια τα δισεκατομμύρια που αντιστοιχούν στην Πελοπόννησο από το Ταμείο Ανάκαμψης;

Άλλωστε ο κ. Πτωχός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του στον πολυτελή βίο

 

Άντε μπρε να τον ψηφίσετε… εσείς τα φτωχαδάκια, να ψηφίσετε τον ματσωμένο… και μετά, αν κάτσει η στραβή όπως στην Θεσσαλια, να κλαίγεστε…

ΡΕ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μία επιχειρηματική δραστηριότητα με πολύ… ενδιαφέρον αποκαλύπτεται ότι είχε μέχρι πρόσφατα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου της Ν.Δ., Δημήτρης Πτωχός.

Ο γαλάζιος εκλεκτός ήταν μέχρι τις 27 του περασμένου Ιουλίου, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του, μέτοχος στην εταιρεία PEOPLE TECHNOLOGY SOLUTIONS LTD.

Δείτε παρακάτω το Confirmation Statement του Company House, με ημερομηνία 23/11/2022, στο οποίο ο DIMITRIOS PTOCHOS εμφανίζεται να κατέχει 4.400.000 κοινές μετοχές της εταιρίας.

Ακριβώς πάνω από το όνομα του κ. Πτωχού, μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ των μετόχων της PEOPLE TECHNOLOGY SOLUTIONS LTD μία ελληνική εταιρεία, την LYKTOS, η οποία εμφανίζεται να κατέχει 2.000.000 προνομιούχες μετοχές.

Στην LYKTOS PARTICIPATIONS Α.Ε. όμως, βασικός μέτοχος είναι ο… γνωστός Ανδρέας Πάτσης, η συμμετοχή του οποίου αναφέρεται στο Πόθεν Έσχες (Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης) που έχει καταθέσει ως βουλευτής:

Θυμίζουμε ότι, ο Ανδρέας Πάτσης είχε εκλεγεί βουλευτής Γρεβενών με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας το 2019, ωστόσο διεγράφη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον Οκτώβριο του 2022 επειδή συμμετείχε σε εξωχώρια εταιρεία (offshore) καθώς και σε εταιρείες διαχείρισης οφειλών δανειοληπτών.

Κάποιος καλοπροαίρετος θα αναρωτηθεί, είναι αδίκημα το συνεταιριλίκι με τον Ανδρέα Πάτση; Ενδεχόμενα όχι, ωστόσο γιατί ο κύριος Πτωχός μεταβίβασε το μετοχικό μερίδιο που είχε στην ως άνω εταιρεία στις 26/07/2023, λίγες ημέρες πριν την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του;Τι φοβήθηκε και μεταβίβασε τις μετοχές; Από ποια δραστηριότητα θέλησε να απομακρυνθεί;

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Δύο κρίσιμα ερωτήματα:

1) Μπορεί ένας άνθρωπος με μία τέτοια επιχειρηματική δραστηριότητα να γίνει και πολιτικός;

Μπορεί να επιβληθεί με ένα κομματικό χρίσμα ως περιφερειάρχης και να τον εμπιστευτεί ο λαός ότι θα διαχειριστεί με διαφάνεια τα δισεκατομμύρια που αντιστοιχούν στην Πελοπόννησο από το Ταμείο Ανάκαμψης; Άλλωστε, ο ίδιος ο Βορίδης στην Σπάρτη ομολόγησε ότι έψαχναν «άνθρωπο να κατευθύνει τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης σε συμφωνία με την κυβέρνηση»!

2) Ο κ. Πτωχός είχε και άλλη εταιρία στο Λονδίνο (την PEOPLE LONDON), που είχε συνεργασία με την εγχώρια PEOPLE ΙΚΕ. Έχει άλλες εταιρείες ο κ. Πτωχός, στις οποίες να είναι ο ίδιος μέτοχος ή εταιρίες στις οποίες συμμετέχει και με τι δραστηριοποιούνται αυτές; Υπάρχουν συναλλαγές ανάμεσα στις εταιρείες Λονδίνου και την ελληνική εταιρεία του κ. Πτωχού;

Άλλωστε ο κ. Πτωχός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του στον πολυτελή βίο, παντρεύτηκε στο Costa Navarino με ένα πάρτι που άφησε εποχή, του αρέσουν τα πούρα και η πλούσια ζωή…

 

Πηγή

Προβολές : 292


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα