Συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτηση, ΤΟ ΣΟΚ!!! “Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ” ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ!!!

Συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτηση, ΤΟ ΣΟΚ!!! “Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ” ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ!!!

19 Φεβρουαρίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,567
Μοίρασέ το

 

Στην προηγούμενη ανάρτηση, σας έγραψα για ΤΟ ΣΟΚ…

Το ΣΟΚ που έπαθα διαβάζοντας το twitter που ανάρτησα στην προηγούμενη ανάρτηση εδώ

 

 

Κι αυτό γιατί σε μια από τις απαντήσεις, υπάρχει ένα πρόσωπο που προκαλεί ανατριχίλα…

Και ιδού τι εννοώ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;

 

 

Να θυμίσω και τα πρόσωπα και τα ονόματά τους;;;

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ… Ο ΑΡΧΗΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ, Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ…

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΓΕΤΗ… ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ…

 

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…

 

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ;

ΠΩΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ;;;

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ … ΟΧΙ!!!

ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;;;

 

ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

 

Λέτε τυχαία να έγραψε αυτό το σχόλιο, η σατανίστρια που υβρίζει τον Χριστό και πετάει λάσπη στην οικογένεια του Μανώλη;;;

 

Προσέξτε τον κωδικό της δίπλα στο όνομά της… Satanikos!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ (πρώην ή και νυν) ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ;;;

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ;;;

Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ…(όλα τα έχει παραδεχθεί στις συνεντεύξεις της και στο δικαστήριο)…

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;;;

Ακούστε τι λέγεται γι αυτήν εδώ… έχει πολύ ενδιαφέρον…

 

 

Και μια ερώτηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ;;;

 

 

ΚΑΜΙΑ!!!

 

 

ΠΗΓΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ;;;

 

 

ΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;;;

 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οι πληροφορίες λένε πως παντρεύτηκε όταν βγήκε από την φυλακή και έχει και δυο παιδιά…

 

Πηγή σχολίου

 

Αγνώριστη η Δήμητρα Μαργέτη: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Δείτε τη Δήμητρα Μαργέτη σήμερα.

Τον Δεκέμβριο του 1993 ήρθε στο φως μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις εγκλημάτων στην ελληνική ιστορία

Τρία νέα παιδιά οι Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για δύο δολοφονίες που σχετίζονταν με τελετές μαύρης μαγείας και τον σατανισμό.

Πλέον, πολλά χρόνια μετά, η Δήμητρα Μαργέτη έχει αποκηρύξει τον σατανισμό και έχει αποφυλακιστεί από το 2005.

Προσπάθησε να ζήσει μια κανονική ζωή, παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, αλλά, πλέον, δηλώνει στη Espresso πως είναι να ζει τη δική της προσωπική κόλαση.

H «σατανίστρια της Παλλήνης» παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ωστόσο, έπειτα από αρκετά προβλήματα ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει και το πρών ζευγάρι είναι στα δικαστήρια.

Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πριν κάποια χρόνια στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

Η ίδια είχε πει: «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως.»

Δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και λέει στην εφημερίδα «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της αναφέρει ότι «Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;»

Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Άμα παραγγέλνει ντιλίβερι, που να μείνουν λεφτά;»

Διαβάστε την απίστευτη εξομολόγηση της Δήμητρας Μαργέτη.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,567


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα