ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!! ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!! ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!!

27 Απριλίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,581
Μοίρασέ το

 

Τραπεζικές διακοπές σε όλη την επικράτεια!! 

Wells Fargo, Chase Bank σε κρίση

Λογαριασμοί ΚΑΤΑΨΥΧΘΗΚΑΝ</

 

 

Η Medeea Greere, ένας ανεξάρτητος εκδότης, είναι τώρα στο Telegram στη διεύθυνση https://t.me/AMGNEWS2022 και υπάρχει μόνο με την υποστήριξη των αναγνωστών, καθώς δημοσιεύουμε την Αλήθεια, την Ελευθερία και την Αγάπη για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

 

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης χτυπούν απροειδοποίητα, και όταν το κάνουν, μπορούν να παραλύσουν ολόκληρα συστήματα. Σε μια ξαφνική τροπή των γεγονότων, οι αναφορές πλημμυρίζουν από πανελλαδικές τραπεζικές διακοπές, στέλνοντας σοκ στο χρηματοπιστωτικό τοπίο.

Οι πελάτες μεγάλων τραπεζών όπως η Chase και η Wells Fargo μένουν αποκλεισμένοι, με παγωμένους λογαριασμούς και δυσλειτουργικές εφαρμογές.

Καθώς επικρατεί πανικός, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται απλώς για μια δυσλειτουργία, αλλά για ένα κάλεσμα αφύπνισης για κάθε άτομο να αναλάβει δράση και να προετοιμαστεί για το απροσδόκητο.

Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο των σύγχρονων οικονομικών, έχουμε αρχίσει να βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στην ευκολία των ψηφιακών τραπεζικών συναλλαγών.

 

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτό το σωσίβιο διακόπτεται ξαφνικά;

 

Σήμερα, οι Αμερικανοί παλεύουν με αυτό ακριβώς το ερώτημα, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές για πανελλαδικές τραπεζικές διακοπές, αφήνοντας αμέτρητα άτομα χωρίς πρόσβαση στα χρήματα που με κόπο κέρδισαν.

Η καταστροφή ξεδιπλώνεται: Χάος στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η Chase Bank, ένα στέλεχος του τραπεζικού κλάδου, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της πρωτοφανούς κρίσης.

 

Οι πελάτες προσπαθούν μανιωδώς να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, αλλά συναντούν μόνο μηνύματα σφάλματος και δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία. Η εφαρμογή της Chase Bank, που κάποτε αποτελούσε σύμβολο ευκολίας, αποτελεί τώρα μια ζοφερή υπενθύμιση της ευπάθειας της ψηφιακής μας υποδομής.

Αλλά το χάος δεν τελειώνει εκεί.

 

Η Wells Fargo, ένας άλλος τραπεζικός γίγαντας, συμμετέχει στην αναμέτρηση με αναφορές για βλάβες που πλήττουν τα συστήματά της.

 

Τα ΑΤΜ παραμένουν σιωπηλά, αρνούμενα στους πελάτες την πρόσβαση στα αποθέματα μετρητών τους.

 

Είναι μια σκηνή βγαλμένη από ταινία καταστροφής, αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Αμερικανοί σήμερα.

Τα προειδοποιητικά σημάδια: Είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο;

Σε περιόδους κρίσης, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Οι διακοπές λειτουργίας των τραπεζών χρησιμεύουν ως αυστηρή προειδοποίηση ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο.

 

Όπως λέει και το ρητό, “Προειδοποίηση σημαίνει προφύλαξη”. Ήρθε η ώρα να λάβουμε υπόψη μας αυτή τη συμβουλή και να λάβουμε προληπτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας.

Πρώτα απ’ όλα, είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε μετρητά στο χέρι. Σε έναν κόσμο όπου οι ψηφιακές συναλλαγές κυριαρχούν, το φυσικό νόμισμα γίνεται βασιλιάς σε περιόδους κρίσης. Προμηθευτείτε αρκετά μετρητά για να μπορέσετε να αντέξετε τις πιθανές διαταραχές στις τραπεζικές υπηρεσίες.

Αλλά τα μετρητά από μόνα τους δεν αρκούν σε ένα πραγματικό σενάριο κατάρρευσης. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας να υιοθετήσετε την αυτάρκεια και την ανθεκτικότητα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, όπως γεννήτριες ή ηλιακούς συλλέκτες, για να διασφαλίσετε ότι δεν θα μείνετε στο σκοτάδι όταν το δίκτυο πέσει.

Η επικοινωνία είναι μια άλλη κρίσιμη πτυχή της ετοιμότητας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Με τις αναφορές για εκτεταμένες διακοπές του τηλεφωνικού δικτύου, είναι σαφές ότι το να βασίζεστε αποκλειστικά στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι συνταγή για καταστροφή. Επενδύστε σε εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας, όπως αμφίδρομοι ασύρματοι ή δορυφορικά τηλέφωνα, για να παραμείνετε συνδεδεμένοι όταν οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτυγχάνουν.

Προετοιμασία για το SHTF 2024.

Όπως λέει το παλιό ρητό, “Ελπίστε για το καλύτερο, αλλά προετοιμαστείτε για το χειρότερο”.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται μπροστά μας αποτελούν μια έντονη υπενθύμιση της ευθραυστότητας της σύγχρονης κοινωνίας μας. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και να προετοιμαστούμε για το SHTF (St Hits The Fan) 2024.

Προμηθεύεστε βασικές προμήθειες, όπως τρόφιμα, νερό και ιατρικό υλικό. Σε περιόδους κρίσης, αυτές οι βασικές ανάγκες γίνονται ανεκτίμητα αγαθά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε μη ευαλλοίωτα τρόφιμα και συστήματα φιλτραρίσματος νερού για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Αλλά η επιβίωση δεν έχει να κάνει μόνο με τις φυσικές προμήθειες, αλλά και με την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα. Αγκαλιάστε τη νοοτροπία του επιζώντος και βελτιώστε τις δεξιότητές σας στη χειροτεχνία, τις πρώτες βοήθειες και την αυτοάμυνα. Μάθετε να ευημερείτε σε αντίξοες συνθήκες και να μετατρέπετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Σε περιόδους κρίσης, οι παραδοσιακές μορφές νομίσματος μπορεί να χάσουν την αξία τους. Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στο παιχνίδι πολύτιμα μέταλλα όπως ο χρυσός και το ασήμι. Αποθηκεύστε αυτά τα διαχρονικά περιουσιακά στοιχεία ως αντιστάθμισμα στην οικονομική αβεβαιότητα και ως μέσο ανταλλαγής σε έναν κόσμο μετά την κατάρρευση.

Καθώς πλέουμε στα ταραγμένα νερά του 21ου αιώνα, ένα πράγμα είναι απολύτως σαφές: η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή. Τα σημερινά γεγονότα αποτελούν μια απογοητευτική υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε και να ξεπεράσουμε τις όποιες προκλήσεις έρθουν στο δρόμο μας.

Αλλά μέσα στο χάος και την αβεβαιότητα, υπάρχει ελπίδα. Λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα για να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα, μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από ποτέ.

Θυμηθείτε τα λόγια του Λουκά 21:19: “Σταθείτε σταθεροί, και θα κερδίσετε τη ζωή”. Μπροστά στις αντιξοότητες, ας σταθούμε ενωμένοι και ας χαράξουμε μια πορεία προς ένα φωτεινότερο μέλλον.

 

EMERGENCY ALERT!! 🚨 Banking OUTAGES NATION WIDE!! – Accounts FROZEN – GET CASH NOW!!

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Το Μεγάλο Τραπεζικό Μπλάκ άουτ του 2024 είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλους μας.

 

Είναι μια έντονη υπενθύμιση της σημασίας της ετοιμότητας και της ανθεκτικότητας σε έναν όλο και πιο αβέβαιο κόσμο.

 

Καθώς διανύουμε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ας μην υποκύψουμε στο φόβο, αλλά ας αγκαλιάσουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε και να αναδυθούμε ισχυρότεροι από ποτέ. Η ώρα για προετοιμασία είναι τώρα – μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά.

 

amg-news.com

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα