Συναγερμός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου: Την άνοιξη θα υπάρξει κάποιο γεγονός που θα ζεσταθούμε αρκετά!

Συναγερμός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου: Την άνοιξη θα υπάρξει κάποιο γεγονός που θα ζεσταθούμε αρκετά!

9 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,254
Μοίρασέ το

 

 

Είμαστε πραγματικά στα πρώτα στάδια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και τελικά θα γίνει πολύ πιο έντονο από ό,τι είναι τώρα.
Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν άσκοπα.

 

Τίποτα δεν αποκλείεται… και δεδομένης της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ, προς το τέλος Απριλίου, κάνουν λόγο για ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει φτάσει σε μια τόσο επικίνδυνη φάση. Για αρκετούς μήνες, οι πρώτες γραμμές στην Ουκρανία ήταν σχετικά σταθερές, και αυτό ήταν καλό γιατί σήμαινε ότι και οι δύο πλευρές ήταν λιγότερο πιθανό να κάνουν πραγματικά απελπισμένες κινήσεις.

 

Αλλά τώρα οι ρωσικές δυνάμεις κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη. Οι Ουκρανοί είχαν ρίξει αμέτρητα στρατεύματα στο Μπαχμούτ σε μια ολοκληρωτική προσπάθεια να κρατήσουν την πόλη, και κατάφεραν να την κρατήσουν με επιτυχία για μήνες.

 

Αλλά τώρα οι ρωσικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει σχεδόν εξ ολοκλήρου το Μπαχμούτ, και μόλις πέσει το Μπαχμούτ δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο παρά ένα επίπεδο έδαφος μεταξύ των Ρώσων και του ποταμού Δνείπερου.

 

Εάν οι ρωσικές δυνάμεις φτάσουν πραγματικά στον ποταμό Δνείπερο, οι Ουκρανοί θα γίνουν εξαιρετικά απελπισμένοι και είναι πιθανό να δοκιμάσουν κάτι εξαιρετικά ανόητο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τραβήξουν τις δυτικές δυνάμεις στον πόλεμο.

Αναφέρεται   ότι ο Μπαχμούτ είναι πλέον «επιχειρησιακά περικυκλωμένος» από τις ρωσικές δυνάμεις και φαίνεται ότι τα περισσότερα από τα ουκρανικά στρατεύματα που βρίσκονται ακόμα εκεί θα είναι εντελώς παγιδευμένα 

Περίπου 10.000 με 20.000 στρατιώτες που αποτελούν τον ουκρανικό στρατό στο Μπαχμούτ είναι τώρα παγιδευμένοι. Οι αναφορές λένε ότι η πόλη είναι επιχειρησιακά περικυκλωμένη με μειωμένες πιθανότητες να ξεσπάσει.

Οι Ουκρανοί απλώς συνέχισαν να ρίχνουν περισσότερους άντρες και περισσότερες γυναίκες σε έναν χαμένο σκοπό, και ένας Αμερικανός που μάχεται στην πρώτη γραμμή λέει ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής για έναν Ουκρανό που στέλνεται στο Μπαχμούτ «είναι μόνο περίπου τέσσερις ώρες
» …

Καθώς ο χειμώνας ξεθωριάζει και η άνοιξη πλησιάζει, στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εικάζουν μια νέα επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις.

Οι πρώτες γραμμές μετατοπίστηκαν στο Bakhmut —μια πόλη στην ανατολική Ουκρανία— τον Ιούλιο του 2022 και σύμφωνα με τον πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ Troy Offenbecker, το σκηνικό είναι φρικτό.


Ο Offenbecker, ο οποίος πολεμά στη Διεθνή Λεγεώνα της Ουκρανίας που αποτελείται από ξένους στρατιώτες, είπε στο ABC News ότι όταν ένας Ουκρανός στρατιώτης πολεμά στην πρώτη γραμμή στο Bakhmut, το προσδόκιμο ζωής του είναι μόνο περίπου τέσσερις ώρες.
Αλλά αυτό ήθελε το κατεστημένο της εξωτερικής πολιτικής στην Ουάσιγκτον.


Ήθελαν να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, και αυτό ακριβώς συμβαίνει.


Μόλις πέσει το Bakhmut, είναι πιθανό οι Ουκρανοί να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια νέα γραμμή άμυνας
γύρω από το Kramatorsk και το Seversk …

Μετά από μήνες προβλέψεων για την υποχώρηση της Ουκρανίας από το Μπαχμούτ, φαίνεται ότι η στιγμή είναι κοντά.

Ένα από τα βασικά αναπάντητα ερωτήματα είναι πόσοι Ουκρανοί στρατιώτες θα συλληφθούν και πόσοι θα διαφύγουν.

Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό θα σηματοδοτήσει μια άλλη φάση για τη Ρωσία στην ουκρανική εκστρατεία αποστρατιωτικοποίησης και αποναζοποίησης.

Η επόμενη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας προς τα δυτικά (Kramatorsk και Seversk) είναι προβληματική επειδή βρίσκεται σε χαμηλό έδαφος και θα είναι πιο ευάλωτη στο ρωσικό πυροβολικό.
Αλλά το Kramatorsk και το Seversk θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αμυνθούν από ότι ήταν ο Bakhmut.

Μόλις οι Ρώσοι καταφέρουν να προχωρήσουν από το Μπαχμούτ,
αυτό που θα βρουν  είναι «πολλές ανοιχτές χώρες και όχι πολλά για να αποτρέψουν μια ρωσική προέλαση μέχρι τον ποταμό Δνείπερο»…
Στα δυτικά του Μπαχμούτ είναι πολύ ανοιχτή χώρα και όχι πολύ για να αποτρέψει μια ρωσική προέλαση μέχρι τον ποταμό Δνείπερο.

Δεν υπάρχουν ακόμη αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ουκρανικός στρατός έχει προετοιμάσει μια δεύτερη γραμμή άμυνας.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για μια πιθανή μεγάλη επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις.
Το αν θα συμβεί αυτό και ποιοι είναι οι στόχοι της Ρωσίας μένει να φανεί.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Ουκρανοί ήταν τόσο αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Μπαχμούτ.
Εάν τα ρωσικά τανκς αρχίσουν να κυλιούνται μέχρι τον ποταμό Δνείπερο, θα γίνει φανερό σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Ουκρανία χάνει.

Και σε εκείνο το σημείο οι Ουκρανοί θα γίνουν πολύ απελπισμένοι.

Αλλά απλά δεν θα κυλήσουν και θα τα παρατήσουν.

Αναμένω ότι τελικά θα υπάρξει κάποιου είδους σημαντικό «γεγονός» που θα έχει σκοπό να αναγκάσει τις δυτικές δυνάμεις να γίνουν άμεσοι συμμετέχοντες στον πόλεμο.

Φυσικά οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεσμεύονται ήδη για «άνευ όρων υποστήριξη» για την Ουκρανία και μόλις ανακοινώθηκε περισσότερη βοήθεια.

Το συνολικό ποσό που έχουμε ήδη δώσει στην Ουκρανία είναι κοντά στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτό το ποσό θα αυξηθεί μόνο τους επόμενους μήνες.

Επιπλέον, οι ΗΠΑ έχουν ήδη δεχθεί
271.000 Ουκρανούς πρόσφυγες …

Περισσότεροι από 271.000 Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν γίνει δεκτοί στις Ηνωμένες Πολιτείες από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, πολύ πάνω από τον δηλωμένο στόχο του προέδρου Τζο Μπάιντεν να δεχθεί 100.000.

Λίγο πάνω από τα δύο πέμπτα, ή περισσότεροι από 117.000, από αυτούς που έγιναν δεκτοί ήρθαν μέσω του προγράμματος της κυβέρνησης Μπάιντεν «Ενωμένοι για την Ουκρανία», το οποίο επιτρέπει στους Αμερικανούς να χορηγούν τους Ουκρανούς για να αποδείξουν ότι θα υποστηριχθούν οικονομικά στο DHS των ΗΠΑ, το οποίο διαχειρίζεται πρόγραμμα, είπε ότι περισσότεροι από 200.000 Αμερικανοί εμφανίστηκαν ως χορηγοί.

Δυστυχώς, αυτή είναι μόνο η αρχή.

Οι ηγέτες μας έχουν καταστήσει σαφές ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει μέχρι να «ηττηθεί η Ρωσία» και αυτό σαφώς δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Εν τω μεταξύ, οι σχέσεις μας με την Κίνα κατηφορίζουν πολύ γρήγορα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι απειλούν την Κίνα με σοβαρές συνέπειες εάν οι Κινέζοι αρχίσουν να προμηθεύουν τη Ρωσία με όπλα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, μόλις πήγε στο «Face the Nation» και προειδοποίησε ότι η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν «μέχρι το 2027
» .

«Γνωρίζουμε, όπως έχει δημοσιοποιηθεί, ότι ο Πρόεδρος Xi έδωσε εντολή στον PLA, στην κινεζική στρατιωτική ηγεσία, να είναι έτοιμοι έως το 2027 να εισβάλουν στην Ταϊβάν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να εισβάλει το 2027 ή οποιοδήποτε άλλο έτος. επίσης», είπε ο Μπερνς στο CBS στο «Face the Nation».

Η στιγμή που η Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν, οι ΗΠΑ και η Κίνα θα βρίσκονται σε πόλεμο.

Φυσικά, πολλοί από εμάς περιμέναμε ότι μια τέτοια σύγκρουση θα έφτανε
εδώ και πολλά χρόνια .

Είμαστε πραγματικά στα πρώτα στάδια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και τελικά θα γίνει πολύ πιο έντονο από ό,τι είναι τώρα.
Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν άσκοπα.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε με την άδεια του Michael Snyder

Πηγή

Προβολές : 1,254


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα