Συνελήφθησαν στο Τράπανι της Σικελίας μέλη τεκτονικής στοάς για διαφθορά, δωροδοκία, διακίνηση ναρκωτικών και παρεμβάσεις στο έργο του δικαστικού και πολιτικού συστήματος

Συνελήφθησαν στο Τράπανι της Σικελίας μέλη τεκτονικής στοάς για διαφθορά, δωροδοκία, διακίνηση ναρκωτικών και παρεμβάσεις στο έργο του δικαστικού και πολιτικού συστήματος

14 Ιανουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:341
Μοίρασέ το

 

Πολλοί τοπικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι, αστυνομικοί αποδείχθηκε ότι συνδέονται με τις δραστηριότητες της διαβόητης μυστικής Τεκτονικής Στοάς, προσθέτοντας βάρος στους ισχυρισμούς ότι ο Τεκτονισμός ασκεί έλεγχο στην πολιτική.

 

>Συνελήφθησαν στο Σικάγο μέλη τεκτονικής στοάς για διαφθορά, δωροδοκία, διακίνηση ναρκωτικών και παρεμβάσεις στο έργο του δικαστικού και πολιτικού συστήματος
Στην φτωχοξεφτιλισμένη Ελλάδα, τους δίνουμε θέσεις εξουσίας…
Άκου… αντιστράτηγος η μανταμοτεκτόνισσα!!!!!!!!!!!!!!
Στο εξωτερικό όσους συνεργάζονται με τους τέκτονες, δηλαδή τους μασσόνους, δηλαδή τα ερπετά της Λαζάρειας Λέπρας, τους μαζεύουν…
ΕΔΩ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εδώ δεν είμαστε άξιοι έστω και ως λαός, να τινάξουμε τις στοές τους στον αέρα, και μας πείραξαν οι τάφοι των βασιλιάδων στο Τατόι…
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ…
Η αστυνομία συνέλαβε 27 άτομα κατά τη διάρκεια επιδρομής σε μασονική Στοά που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της διαφθοράς και της ανάμειξης στην πολιτική και το δικαστικό σύστημα, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.
Πολλοί τοπικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι, αστυνομικοί αποδείχθηκε ότι συνδέονται με τις δραστηριότητες της διαβόητης μυστικής Τεκτονικής Στοάς, προσθέτοντας βάρος στους ισχυρισμούς ότι ο Τεκτονισμός ασκεί έλεγχο στην πολιτική.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η Μασονική Στοά στο Τράπανι της Σικελίας εμπλέκεται σε διαφθορά, δωροδοκία, διακίνηση ναρκωτικών, υπεξαίρεση και παρεμβάσεις στο έργο του δικαστικού συστήματος.
Μεταξύ των συλληφθέντων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με το όνομα «Artemisia» ήταν πρώην και νυν πολιτικοί, αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην ομοσπονδιακού νομοθέτη και ενός πρώην δημάρχου της κοινότητας Castelvetrano, ακόμη και αστυνομικοί, σύμφωνα με την Giornale di Sicilia .
Έκθεση Sputnik : Τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διάπραξη εγκλημάτων κατά της τοπικής διοίκησης, του δικαστικού συστήματος και για οργάνωση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στοά είχε μεγάλη επιρροή στην τοπική αυτοδιοίκηση και επηρέασε την κατανομή του προϋπολογισμού της.
Τα μέλη της φέρεται να κατάφεραν επίσης να λάβουν μυστικές πληροφορίες σχετικά με έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη και να τις επηρεάσουν παραποιώντας στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα συμμετείχε επίσης σε μια σειρά από άλλες παράνομες επιχειρήσεις, όπως διακίνηση ναρκωτικών, δωροδοκία, απάτη και υπεξαίρεση.
Εκτός από τα 27 άτομα που έχουν ήδη συλληφθεί, η αστυνομία παίρνει καταθέσεις σε άλλους 10, τους οποίους υποπτεύεται ότι βοηθούν τις δραστηριότητες του οικήματος.

 

Πηγή

 

Προβολές : 341


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα