ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Β.Λύκος: “Μιλάμε για Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση της ΛΑΣΠΗΣ...Η Ελλάδα πλημμυρίζει, καίγεται, αποκλείεται και τα συμφέροντα κάνουν πάρτι”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Β.Λύκος: “Μιλάμε για Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση της ΛΑΣΠΗΣ...Η Ελλάδα πλημμυρίζει, καίγεται, αποκλείεται και τα συμφέροντα κάνουν πάρτι”

13 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:707
Μοίρασέ το

 

Β. Λύκος: “Η δημόσια γη την ώρα που χάνεται από φυσικές καταστροφές ως συνέπεια αλόγιστων παρεμβάσεων ή ανυπαρξίας θωράκισης με υποδομές, την ίδια ώρα ιδίως ενεργειακά, γίνεται πεδίο “ευκαιρίας” με το ξεπούλημα της για μεγάλους επενδυτικούς ομίλους.

Είμαστε μια κοινωνια σάπια που βουλιάζει και δεν θέλει ν’ αλλάξει”!!!

 

 

Ως λαός, παράγουμε περισσότερη σαπίλα  απ’ αυτή που μπορούμε να καταναλώσουμε…

Κι όσο σαπίζουμε ως λαός, τόσο πιο εύκολα θα αφανιστούμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Ο δρ. Βασίλης Λύκος στην Ολοκληρωμένη Περιβαλλοντική Διαχείριση του Πανεπιστημίου Κρήτης, μιλώντας στον 98.4 , υποστήριξε ότι η απίσχναση σε όλα τα επίπεδα του κράτους , με εκχώρηση βασικών λειτουργιών του πυρήνα του σε ιδιωτικές εταιρείες, οδηγεί σε διάλυση τα πάντα ακόμη και την λειτουργική θωράκιση της χώρας σε φυσικές καταστροφές .

 

Ο κ. Λύκος ανέλυσε γιατί έστω στο όνομα της “κλιματικής κρίσης” , δεν υπάρχει σχεδιασμός και δράσεις στο πεδίο πραγματικά με περιβαλλοντικό αποτύπωμα και θωράκιση από πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λ.π. , αλλά μόνο μπίζνες , απευθείας αναθέσεις και τελικά βαριές παρεμβάσεις στο φυσικό τοπίο της χώρας , σε βουνά, δάση, ποταμούς και εκτάσεις με μόνο στόχο την ιδιωτικοποίηση και το κέρδος στα πάντα.

 

Η δημόσια γη την ώρα που χάνεται από φυσικές καταστροφές ως συνέπεια αλόγιστων παρεμβάσεων ή ανυπαρξίας θωράκισης με υποδομές, την ίδια ώρα ιδίως ενεργειακά, γίνεται πεδίο “ευκαιρίας” με το ξεπούλημα της για μεγάλους επενδυτικούς ομίλους.

 

Β.Λύκος: “Η Ελλάδα πλημμυρίζει, καίγεται, αποκλείεται και τα συμφέροντα κάνουν πάρτι”

 

Προβολές : 707


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα